Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olumlu Dönüşler Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün mevcut ilişkinin geleceği ile ilgili biraz daha düşünmek isteyebilirsin. Partnerinle birlikte olası bir gelecek hakkında kafa yormak kendi önceliklerini belirlemeni de kolaylaştırabilir. Değişim konularına açık fikirlilikle yaklaşman en iyisi.

Etrafınızdaki insanlar değişiyor olabilir. Belki de yeniarkadaşlarınız olacak. Şirketinizin çalışanlarında değişiklikler olabilir ve bu yeniarkadaşlarıyla ilişkiler kurmanız gerekebilir. Ya da yakında yanınızda yaşayan yeni komşularınız olacağını keşfedebilirsiniz. Gelecekte birbirlerine yardım edebilmeniz için çevrenizdeki diğer insanlarla arkadaş olmak için de çaba gösterin.

Yeniimkanları konusunda daha yenilikçi düşünmek gerekebilir, özellikle de bu aralar. Eski yöntemlerle istediğin ilerlemeyi sağlamak mümkün olmayabilir çünkü. O yüzden bugün yeni şeyler için etrafına bakmaya devam etmelisin. Zamanın ruhunu yakalaman şart.

Soğuyan havalara karşı önlemini artırmakta fayda var, özellikle de bugün. Dışarıya çıkarken daha tedbirli olman gerekebilir. Olası soğuk algınlıklarını önlemek bağışıklığını kuvvetlendirmek demek olabilir. Bol bol vitamin tükettiğinden ve sıkı giyindiğinden emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapman gereken işleri ertelemekten vazgeçmelisin bugün. Sürekli ileriyebırakmak, sonradan altından kalkamayacağın yükler oluşturabilir çünkü. Sorunları bugün erkenden halletmek senin için daha iyi olacak. Sağlıklı bir plan ve program bütün işini yoluna koyabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün Mars-Merkür bağlantısı, haritanızın en güçlü açılarından birini kesiyor, bu nedenle bugün bir tür bozulma yaşayabilirsiniz. Başka ne yaparsanız yapın, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Hiçbir şey hakkında fazla kafa yormaya değmez.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Neyin önemli neyin önemsiz olduğuna dair kendi içinde bir sıralama yapacaksın. Olgunlaşmanı sağlayacak her olaya nezaketle yaklaşman çevrendekiler tarafından da takdir toplayacak. İş arayışı içinde olan bir Başak burcuysan, sana referans olacak kişi sayesindegörüşmen başarılı sonuçlanabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgilenmek gerekirken kendinize mola vermek isteyebilirsiniz. Bazen sınırları zorlamak yerine olması gerektiği kadarıylayapmak daha akıllıca olabilir. Ancak bu konuda eleştiri kabul edebiliyor olmalısınız.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize yönelmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bazı sonlanmalar yaşanabilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Akşam saatlerinde birileriyle tanışabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda küçük ama mutlu edici ve iyilik doğurucu sonuçları olacak niyetleriniz için uygun bir gün. İfadelerinizi dikkatli seçmekte fayda var.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunlarından kaçmak yerine onlarla yüzleşmeyi tercih etmelisin. Bunu yaparak her zamankinden daha güçlü durmak mümkün olacak. Çözüm için uğraştığını bilmek sana ayrı bir huzur verebilir. Sıkıntıları görmezden gelmemek iyi olacak.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev mutluluğu vizyonunuz şu anda alanı paylaştığınız birinin tercihleri ​​tarafından engellenebilir. Muhtemelen planınızı iyice düşündüğünüze ikna olmuş olsanız da, onlar bir şeylerin doğru olmadığına dair belirsiz bir hisse kapılabilirler. Kendinizi onları dinlemeye ikna edebilirseniz, şüphelerinin altında gömülü iyi bir alternatif fikirleri olabilir! Anlık netlik eksikliği ne kadar sinir bozucu olursa olsun, sözlerini tam olarak bitirmeden hemen sonuca varmaktan kaçının.

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda elde ettiklerinizin yanı sıra başka taleplerinizi de gerçekleştirmelisiniz. Her yönden güçlü konuma gelmek istemenizde, kendinizi ispat etme duygusu yatıyor. Koşullar sizi zorluyor. Sinirlerinizi sağlam tutmalısınız.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, maddi kazançlar, okültizm, sağlık ya da ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk, tatil, borsadan dolayı harcamalarınız artabilir. Ev ve ailenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Bir an önce aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmelisiniz. İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek. Bir dostunuzla aranızdaki sürtüşme gizliliğini kaybedip su yüzüne çıkabilir. Maddi açıdan pek parlak bir gün değil. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 05" R
Ay
Başak
17° 23' 18"
Merkür
Koç
17° 13' 10"
Venüs
Koç
18° 23' 28"
Mars
Balık
21° 49' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 32"
Satürn
Balık
15° 37' 14"
Uranüs
Boğa
21° 46' 23"
Neptün
Balık
28° 34' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 15"
Lilith
Başak
22° 12' 11"
True Node
Koç
15° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>