Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Stilini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile yaptığın planların ertelenmek zorunda olması seni üzmemeli. Bugün istediğiniz görüşmeyi yapamayabilirsiniz belki. Ama yine de iletişime devam etmek ilişkiniz için önemli olabilir. Fırsatını bulduğunda sevdiğinle konuşmak sana iyi gelecek.

İşyerinizde takdir edilmeniz bazılarına abartılı geliyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fark, bir süre sonra kıskançlığa yol açabilir. Bugün hoşlanmadığınız bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Bugün genel olarak yeni tanıştığın insanların senikonusunda etkilemesine izin vermelisin. Onlardan yeni şeyler öğrenmek senin için güzel fırsatların oluşmasına imkan sağlayabilir çünkü. İş konularında yeniliklere açık olmak gelecek için iyi olacak.

Bugün çok enerjik olman gerekebilir. Hatta gün içinde dinlenecek zaman bulamayabilirsin. Ama yine de eline geçen fırsatları iyi değerlendirmekte yarar var. Mesela açık havada zaman geçirmek sana iyi gelebilir. Bol bol su içmeyi de ayrıca ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde tekrara düşmemek için uğraşman gerekebilir, özellikle dekonularında. Kendini tekrar etmek üretken olmanı engelleyebilir çünkü. Yaratıcı ve üretken olmak için zihnini yeni konulara açarak her fırsatı değerlendirmelisin. Aynı konularda takılı kalmamak önemli olabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün enerjinizi toplayarak işlerinizi sosyalleşmek için harika bir zaman. Endişelerinizi bir kenara bırakın ve gönüllünüzce eğlenerek bu güzel zamanın tadını çıkartın. Gün boyunca yüzünüze yerleşen gülümse sayesinde kendinizi her zamankinden daha pozitif hissedecek

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımına daha çok özen gösteriyorsun. Şu an ki tarzından farklı olarak stilini değiştirebilirsin. Fedakârlık duygun yoğunluk kazanıyor. Fevri davranan bir aile üyesine karşı daha olgun bir yapıda hareket ediyorsun. Enformasyon akışının yoğun olduğu bir gündesin. Bir süredir görüşmediğin eskiarkadaşlarınla ilgili bilgiler alabilirsin.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu kıran durumları ortadan kaldırmayı hedefliyorsunuz. Kendi yaşantınızın kontrolünü kendiniz belirleyebilirsiniz. Bunun için de önceliğiniz bir sıralama yapmak ve buna sadık kalacak şekilde ilerlemek olacaktır.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Gün içinde güçlü iletişiminiz sayesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin çok fazla üstüne gidiyor ve tartışmalara açık bir hedef haline gelebiliyorsunuz. Bu yüzden daha sakin ve akil davranmaya meyil etmeniz gerekmekte.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlarla ortak hareket etmek zorunda kalabilirsin. Bu durumun başta seni yavaşlattığını düşünsen de zaman geçtikçe avantajlarını daha iyi görmek mümkün olacak. Yaptığın işlerde daha etkili olmak için insanlarla beraber hareket etmekte yarar var.

5 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenlik duygunuz, başka birinin çabaları veya çabalarının olmaması sayesinde testten geçebilir. Gün, dikkatinizi içe çevirirken, duygularınızın derinlerindesiniz ancak bugün ilişki konusunda sadece sizin iç görüleriniz yeterli olmayacak. Normalde güvendiğiniz biri topu düşürebilir. Bu, kendinizi açıkta hissetmenize neden olabilir, ancak bu tekil bir olaysa onları cezalandırmayın. Tekrarlanan suçlar farklı bir konudur.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman kendinizi geriye çekiyorsunuz. Organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akraba konularıyla ilgilenebilirsiniz. Seyahat etmek için güzel bir gündesiniz. Ama seyahat ederken bazı sağlık problemleri gerçekleşebilir. Otoritelerle iyi anlaşmanızı tavsiye ediyorum.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır aşk hayatınızın durgunluğundan şikayet ediyordunuz. Tanışacağınız bir kişiden çok fazla etkilenmeniz mümkün. İş disiplininiz mükemmel. Kendi işinizi kendiniz görebilecek kadar güçlüsünüz, tek eksiğiniz kendinize güveniniz. Bugün bir girişimde bulunursanız alacağınız ilk netice size cesaret verecek. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

5 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 40' 47" R
Ay
Akrep
21° 45' 53" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 59' 02"
Mars
Balık
25° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 07' 58"
Uranüs
Boğa
22° 04' 13"
Neptün
Balık
28° 45' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 50"
Lilith
Başak
22° 47' 46"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>