Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Entelektüelsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk konusunda verdiğin kararların arkasında durmak senin için zor olabilir bugün. Eğer bir şeyleri ikinci kez düşünmek istersen bundan kaçınmamalısın. Sonuçlar şu anda seni üzse de uzun vadede mutlu olmak için doğru adımı attığını bileceksin.

Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunabiliyor.

Yeni tanıştığın insanlar sayesinde yeni imkanlarla karşılaşabilirsin bugün. O yüzden yeniliklere daha fazla açık olman gerekecek. Bu konuda kendi hayatında bir yer açmalı ve geleceğe daha rahat odaklanmalısın.

Daha sağlıklı bir hayat rutini için adım atmaya başlayabilirsin bugün. Hatta adım sayar cihazlarla birlikte bu konuda daha özenli hareket etmen olası. Gün içerisinde ne kadar hareket ettiğini bilmek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınla gireceğin tartışmalarda sözlerinde daha özenli olman gerekebilir. Olası yanlış anlaşılmaları engelleyerek ortamın sakinliğini korumak senin için önemli olabilir. İnsanların tepkilerini abartmadan vermesini sağlamak biraz sana düşebilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün programınızı sıfırlamak için yalnız zaman geçirmek isteyeceksiniz. Diğer insanların etkisinden uzaklaşarak kendi içinize yönelecek ve iç sesinizi dinleyeceksiniz. İnsanların her söylediğini dinleseniz bile mutlaka adım atmadan önce kendi doğrularınıza göre yeniden şekillendirmelisiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel açıdan kendini geliştirmek isteyebilirsin. Mesleğin ile ilgili çeşitli kitaplar vererek araştırmacı kişiliğini ön plana çıkaracaksın. Bir süredir sorguladığın konularda haklı olduğun bugün ortaya çıkacak. Arkadaş ortamında yaşanan fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Bugün özellikle kendine daha fazla zaman ayırmak isteyeceksin.

4 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konulara zaman ayırmalısınız. Partnerinizle olan ilişkileriniz, ilişkinize verdiğiniz emeği konuşabilirsiniz. Mutlu olmayı bir kalıba ya da kurala bağlamaktansa bulunduğunuz koşullara uyum sağlamayı denemenizde fayda var.

4 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi geliştirmek için uygun bir gün ayrıca kişisel bakımınız gibi konular ve diğer estetik konularda aksiyon almak için de uygun bir gün.

4 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için önemli olabilir. Beraber yeni etkinlikler için planlar yapmak seni oldukça meşgul edecek. Arkadaşlarınla zaman geçirmek senin için oldukça faydalı olabilir.

4 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm komşular duyabilecek gibi yüksek sesle söyleyin şarkınızı. Diğer insanların sesinizi beğenip beğenmeyeceğini kafanıza fazla taktığınız için yalnızca duşta şarkı söylüyorsunuz. Önemli olan tutkunuz. Eğer siz yaptığınız şeyden keyif alırsanız, sizi dinleyen insanlar da keyif alır.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

4 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünbağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınızyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız, şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok konuda anlaşmalara imza atacaksınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ay 08:46’dan 14:37’ye kadar boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni işlerle uğraştığınızda sonuçsuz kalacaktır. Önceden planladığınız ve yarım kalan işleri tamamlamak daha verimli bir süreç geçirmenizi sağlayacaktır. Aslında boşa zaman geçirmek için harika zamanlardır. Ay 14:37’den sonra boğa burcuna geçecek. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akraba konularıyla ilgilenebilirsiniz. Seyahat etmek için güzel bir gündesiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınız sevgilinizi şımarttığınızı düşünüyor. Siz ise sürekli vermekten bir türlü vazgeçemiyorsunuz. İşinizle ilgili gösterdiğiniz aşırı hırs sizi doğru olandan alıkoyuyor ve hedeflediğiniz yolda zirveye çıkmanıza engel oluyor. Artık uzun vadeli düşünmeli ve zararlı işlerle uğraşmamalısınız. Çünkü farkında olmadan kendi kendinize zarar veriyorsunuz. Parayla ilgili sorunlar sizi yorabilir. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin hareket etmeyi öğrenin

4 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>