Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Korkularınla Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün bir aile toplantısına katılabilirsiniz. Günün enerjisi geçmişteki insanlarla temasta olmanızı sağlayacak. Bugün ailenizi ziyaret edemeseniz bile onlarla telefonda konuşmaya çalışın. Annenizle uzun bir konuşma yapın ve halini hatrını sorun. Babanızla sohbet edin ve aklındaki şeyleri öğrenin. Sizi bu dünyaya getiren insanları gereken saygıyı gösterin.

Bugün rüyalarınıza kulak verin. Etrafınızdaki insanlar muhteşem hayatlarını yaşıyor gibi görünürken siz bu sıkıcı rutine sıkışıp kaldığınızda sık sık kıskançlık hissine kapılıyor musunuz? Kendinizi bu monotonluktan kurtaracak tek kişi sizsiniz, bu yüzden şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin. Değişim ilk başta göründüğünden çok daha kolaydır. Hayal gücünüzü kontrol altına alın ve en ulaşılamaz hayallerinizi bile gerçekleştirmek için çözümler üretin.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Evini derleyip toplamak isteyebilirsin. Temizlik yapmak pek sana göre değil; fakat bu girişiminle belki de hayatının ücra köşelerinde birikmiş tozları da keşfedersin! Artık fırçalamanın ve ovmanın zamanı geldi. İşe koyul; mikroplardan arın ve arındır! Bunu yaparken eski, bayat enerjiyi de üzerinden atacaksın. İşini bitirdiğinde ferahlamış hissedeceksin!Bugün her şey kontrolünüz altındaymış ve dünyanın merkezinde gibi hissediyorsunuz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Bu, yeni bir projeye başlamak veya yaratıcı bir çalışma yürütmek için harika bir zaman olacak. Başarılı olmaktan başka çareniz yok, ancak kendi yolunuza çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bazen kendiniz en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve onları gerçeğe dönüştürmek için hayallerinizin doğrultusunda güvenle ilerlemeniz gerektiğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şartlar ve koşullar daha hızlı değişebilir. Hedef ve planlarınıza göre hareket etmek isterken bekleyiş, gecikme ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Size stres veren konulara takılı kalmaya açıksınız. Odaklandığınız enerji güçleneceği için negatif hisleri beslememelisiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişten de gelen ve değişimleri kucaklamaya karşı korktuğun her şey gün yüzüne çıkıyor. Bunları yönetecek cesarete sahip olacaksın. Anne tarafından gelen haberler şaşırtıcı olabilir. Çevrendeki insanlara karşı umursamaz davranışların alınganlık ve tartışmalar olarak geri dönecek. Merhameti yüreğinden eksik etme.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni projeler yapabileceğini güzel bir dönemdesiniz. Hem maddi hem manevi yönden arkadaşlarınızdan destek görebilirisiniz. Parasal konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkilerinizi hiç kimse için bozmayın. İyiyi ve kötüyü ayırt edebileceğiniz bir gündesiniz. Canınızın sıkılmasına aldanmayın, dost-düşman ayrımından sonra kazanan siz olabilirsiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stresli hissedebilir, beraberinde beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda doğru tepkileri verdiğinizden emin olun.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişimle, eğitimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Her türlü bilgiye açık olan tutumunuz sizi farklı ve yeni yerlere götürebilir, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Keşif ve macera ruhunuz yüksek olabilir.

7 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin üzerinde tahmin ettiğinizden de fazla bir etkiniz olmasıyla beraber kendisi bu durumdan bir hayli rahatsız. Planların sizin isteklerinize göre yapılması, her şeyde sizin söz sahibi olmanız ve ona fikir danışmamanız sizden uzaklaşmasına sebep oluyor. Dikkatli olun.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Boğa burcunda seyahat edecek.Yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır. Hayatın derin yönlerine merak sarabilir, inançlar ve felsefe konularında çalışmalar yapabilirsiniz. Akademik çalışmalarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çocukluğunuzda yaşadığınız psikolojik travmalar, yeni bir partner bulmanızı engelliyor olabilir. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Hayatta yaptığınız her hatadan ders çıkarmaya çalışın.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi her zaman anlayışlı ve sizinde aynı tutumda olmanızı bekliyor. Onun gelecekle ilgili beklentilerini hoşgörü ve iyimserlikle karşılamalısınız. Bugün her konuda tartışmadan uzak durun. Akşama doğru karşılaşacağınız sürpriz sizi mutlu edecek. İş yerinde yapacağınız organizasyon sayesinde omuzlarınızdaki yük azalıyor. Patronunuzla yapmanız gereken görüşmeyi ertelemekten vazgeçin. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

7 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 54' 29" R
Ay
Başak
10° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 29' 11"
Venüs
Koç
17° 41' 01"
Mars
Balık
21° 22' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 39"
Satürn
Balık
15° 33' 51"
Uranüs
Boğa
21° 44' 29"
Neptün
Balık
28° 33' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 14"
Lilith
Başak
22° 08' 22"
True Node
Koç
15° 36' 45"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:44

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>