Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Toplumsal duyarlılığın artıyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Birine itirafta bulunmaya karar verebilirsiniz. Bir şeyi çözmeye çalışıyorsunuz ve belki bir arkadaşınızla konuşursanız daha iyi hissedeceksiniz. Veya sevgilinize karşı gerçekten ne hissettiğinizi anlamak için onunla biraz zaman geçirin. Endişelerinizi dile getirmek faydalı olabilir. Bir şeyleri konuşarak duygularınızı daha iyi anlayabilir ve bir çözüm bulabilirsiniz.

Bugün meydana gelecek olaylar talihsiz şeyler olmasa bile mevcut durum "kriz dönemi" olarak nitelendirilebilir. İletişim kurmakta, özellikle deortamında, zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır yeteneğinizin fark edilip takdir edilmesi için yatırım yapıyorsunuz fakat artık dikkat çekmek için haddinden fazla sabreden bir zavallı gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün yolunuza çıkan ve size engel olan güçlerle yüzleşmek için ideal bir gün.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Günün ilk vakitlerinde düşüncelerin dağınık ve aşırı heyecanlı olabilir fakat akşam olduğunda hepsi yerli yerine oturacak gibi duruyor. Duyguların daha sabit olacak ve bitirmen gereken görevler konusunda daha disiplinli hareket edebileceksin. Organize ol ve programını oturt. Neler yapabileceğin konusunda pratik bir tutum benimse. Çiğneyebileceğin fazlasını ağzına atma.Bugün insanlarla kavgaya tutuşmamaya çalışın. Ancak ağız dalaşı ya da herhangi bir tür atışma kaçınılmaz ise bir köşeye sinip saklanmayın. Saldırının kaynağıyla yüzleşip yolunuza çıkan her kim ya da ne ise ona karşı durmanız büyük önem taşıyor. İçinizdeki savaşçıyı meydana çıkarırsanız ne kadar güçlü olduğunuza kendiniz de şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz aydan sonra kendinize yetmenin niçin öncelikli hedefiniz olduğu daha net anlaşıldı. Özellikle evde yaşadığınız duygusal karmaşaya rağmen sapasağlam ayakta kaldınız. Önümüzdeki günlerde geriye bakıp hedefinize giden yolda ne kadar ilerlediğinizi görme fırsatı bulacaksınız, ancak kendinizi çok fazla kaptırmayın. Kendine yetmek de bir yere kadar iyi...

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay ve Jüpiter arasındaki gergin açıyla erken saatlerde stresli birkaç saat geçirebilirsiniz. Günün kalanında enerjiniz yüksek ve şansınız açık olacak. Size iyi gelecek kişilerle görüşebilirsiniz. Ay ve Neptün arasında yaşanan karşıtlıkla eşiniz veya sevgiliniz ile aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Saat 19:50 olduğunda Ay, boşluğa giriyor olacak. Bu zaman diliminden sonra yeni bir şeye başlamaktansa biraz dinlenip zihninizi boşaltmanız iyi olacaktır.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal duyarlılığın artıyor!Bugününü kendine ayırmak isterken arkadaşlarının tekliflerini geri çeviremeyeceksin. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla tatlı atışmalar içinde olabilirsin. Hiç yaşamadığın benzersiz hisler seni toplumsal duyarlılığa itebilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, kalbinin kapıları tekrar açılsın isteyebilirsin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle olan ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir gün. Sizinle ilgili önyargılarını hissedebilirsiniz. Siz ilk iletişim kuran olmalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi duygusal açıdan harekete geçiren konular olabilir. Kişisel konularda başlangıçlar yapabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde huzur bulacaksınız ve unutulmaz anlar biriktireceksiniz. Hayatın tadlarını tesadüfi gibi gözükecek şekilde yaşayacağınız günlerdesiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık gerçekçi olarak hayatınıza ruhsal motivasyonları uygulayabilirsiniz. Geleneksel dini etkilere bakılmaksızın, ruhsal inançlarınız hakkında geçmişteki sorularınız, inançlarınızı hayatınızın içine dahil etmenizi sağlar.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük toprak üçgeninin merkezindesiniz. Hayat size adeta gülümsüyor. Geçen hafta meydana gelen Güneş tutulmasıyla beraber aşk hayatınız renklenecek. Kalıcı bir ilişki kapınızı çalabilir. Çocuğunuzun geleceği hakkında korkular geliştirmekten kaçınmalısınız. Yaratıcılığınızı cesaretle ortaya koyun.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşkın kapıyı çalacağını, duygularınızın bir anda değişeceğini bilmenizi isterim. Bugünden itibaren iki haftalık süreçte birçok Başak burcunun âşık olacağını söyleyebilirim. Güzel duygular, sağlam değişimler var. Eğer hali hazırda bir ilişkiniz varsa da gebelikler söz konusu olabilir.  

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak; yaşamdan keyif almanı sağlayan destekler görebilir, enerjini yüksek tutabilir ve üretkenliğini arttırabilirsin. Özel ilişkinde sevgi bağların oldukça kuvvetlenirken, kendinle ve kariyerinle ilgili zihnini kurcalayan konuları netleştirebilir, uzun vadeli çözümlerle yol alabilirsin. Gün içeresinde her söylenene inanmamalı, muhakeme yapmalısın.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>