Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tempon Yüksek Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Hislerini kalbine gömmek yapabileceğin kötü şeylerden birisi olabilir. Bir diğeri de karşı tarafa emrivaki yapmak olacak. Bugün aşkta biraz kendi hareketlerini tartman ve ona göre hareket etmen gerekebilir. Hatalara düşmemelisin.

Arkanıza yaslanın ve bugün başkalarının davranışlarını gözlemleyin. Etrafınızdaki insanlara bir göz atın ve neyin onları harekete geçirdiğini fark edin. İnsanların daha önce yaptıkları eylem ve hatalardan çok şey öğrenebileceğinizi göreceksiniz. Rol modellerinizi ve kimi taklit etmek istediğinizi düşünün. Sizi belirli insanlara çeken özellikleri ve bu özellikleri kendi kişiliğinize adapte etmeye çalışmayı düşünün.

Maddi açıdan senden daha iyi kararlar alanlar olabilir. Bu gayet normal bir şey. Bazen bizim göremediğimiz detayları başkaları görebilir. Burada önemli olan "ben daha iyisini bilirim" tavrıyla insanları ezmemek olacak. Bu konu oldukça önemli olabilir senin için.

Kendini daha iyi hissetmek adına alacağın önlemler işe yarayabilir. Vitamin takviyeleri ve sıcak bitki çayları sana çok iyi gelecek. Sana iyi gelen şeylere yatırım yaptıkça enerjinin de arttığını görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ortamlarında gereksiz yere konuşanlar mı var? Onlarla arana duvarlar örmelisin. Aile içerisinde gereksiz yorumlar yapanlar mı var? Kulağını bunlara kapatmalısın. Gereksiz her söz daha sonradan senin başını ağrıtabilir çünkü, aman dikkat!

8 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düşüncelerinizde her zaman mantıklı olduğunuzu düşünmeyi seviyorsunuz ancak yaklaşan dolunay, düşüncelerinizi bir arada tutmanızı zorlaştırıyor. Kendinize, dünyada ters gidiyormuş gibi görünen her şeyin aslında o kadar da önemli olmadığını söylemeye devam edin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzene ve temizliğe olan düşkünlüğün artıyor. Bu alışkanlığına çevrendeki bazı insanlar ayak uyduramayabilir. İletişim, toplantılar, organizasyonların bol olduğu bir gündesin. Bu durum elindeki işlerin ertesi güne sarkmasına yol açabilir. Kendi işinin sahibi olan bir Başak burcuysan,yerinle ilgili bazı değişiklikler yapma kararı alabilirsin.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde konuşulmayan konular varsa ya da önünüze bilmediğiniz bazı konular geldiyse bunları gözardı etmemelisiniz. Dikkat etmeniz gereken detaylar olabilir. Hem kendi iç huzurunuz hem de gidişatınız için olaylara mantıklı bir çerçeveden bakmalısınız.

8 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz ortaklıklar ve ikili ilişkiler açısından yoğun olacak. Kişisel konularınızın önüne geçen bu şartları dikkatle izlemenizde fayda var. Yeni önerilerin ışığında pek çok açıdan kazanlı çıkacağınız söylenebilir. Ancak aşırı eleştirel yanlarınız bu dönem her tür ilişkinizi zorlayabilir. Biraz esnek olmanız gereken bu süreci gerçekçi bir gözle görmelisiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler gündemenizde olabilir. Çok yoğun bir sürece gireceğiniz için bunalma hissedebilirsiniz, başarılı olduğunuzda bunun keyfini sürebileceksiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende olanları kontrol etmek yerine kendini akışa bırakmak daha iyi olacak. Çok güç gerektirecek bir çaba içine girip kaygı ve stres yaşamaktansa olayları akışına bırakmak daha iyi olacak. Bu sayede hayattan daha çok zevk alabileceksin.

8 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde kendinize öncelik vermeseniz bile, gerçekten ne istediğinizi düşünmek için bugünü değerlendirin ve onun peşinden gidin. Bu özellikle yaratıcı bir dönemdir, bu nedenle arzularınızı ifade etmek ve benzersiz yönünüzü serbest bırakmak gerçekten etkileyici ve ilham verici projelere yol açabilir. Attığınız her adım size misliyle geri dönecek.

8 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerden daha fazla sorumluluk almanız sizi sinirli ve agresif yapıyor. İş çevrenizde saygılı ilişkilerin sizin için çok önemli olduğunu bilen arkadaşlarınız, kendi işlerini de size yükleyebilirler.

8 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; kariyer vehayatınızda bazı sorunlar, anlaşmazlıklar ve söylentiler içinde kalabilirsiniz. Bundan dolayı tartışma ve anlaşmazlıklar artabilir. Aldanma, kandırılma gibi durumlar gerçekleşebilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. İhtiyaçlarınızı açıkça anlatma ve tartışma yolunu seçin. Her ikiniz içinde uyumlu olan bir planı uygulamaya koymalısınız. İş yerinizde özgür olma ve yaratıcılığınıza izin verilmesini istiyorsunuz. Ancak istekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenebilirsiniz. Kendiniziyerinizde güvende hissetmemekle ilgili duygularınız da oluşabilir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz

8 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 28' 35" R
Ay
Akrep
06° 30' 51" R
Merkür
Koç
16° 03' 32"
Venüs
Koç
23° 27' 37"
Mars
Balık
25° 00' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 13"
Satürn
Balık
16° 01' 00"
Uranüs
Boğa
22° 00' 04"
Neptün
Balık
28° 43' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 34"
Lilith
Başak
22° 39' 33"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>