Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Koşullar Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri, yolunuza önemli birini çıkarabilir. Size profesyonel olarak yardım edebilecek bir meslektaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi kariyer değişikliği hakkında bazı yararlı önerilerde bulunabilir. Fikirlerini göz ardı etmeyin, çünkü bu tavsiye faydalı olabilir. Bazen kendi başınıza çok fazla mücadele ediyorsunuz. Arada bir küçük yardım almakta yanlış bir şey yok!

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Nedense içinde bulunduğun duruma pek uyum sağlayamıyorsun. Bir şeylerin nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili olarak fikirlerinde çok da ısrarcı olma. Başkalarının de fikirlerine saygı duy. İnsanlara senin fikirlerine uyum sağlamak çok kolay gelmiyor olabilir. Metotları farklı olabilir, ama bu onlarınkini seninkinden daha iyi ya da daha kötü yapmaz.Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey kontrolünüz altındaymış ve dünyanın merkezinde gibi hissediyorsunuz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Bu, yeni bir projeye başlamak veya yaratıcı bir çalışma yürütmek için harika bir zaman olacak. Başarılı olmaktan başka çareniz yok, ancak kendi yolunuza çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bazen kendiniz en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve onları gerçeğe dönüştürmek için hayallerinizin doğrultusunda güvenle ilerlemeniz gerektiğini bilin.

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama ve koşullara daha gerçekçi bakacak, olayları somut yanıyla değerlendireceksiniz. Geleceğe dair planlar, finansal anlamda güçlenme çabası gündeme gelebilir. Çocuklar, ebeveynler gün içinde öne çıkabilir. Yapacağınız görüşmelerden verimli sonuçlar alabilirsiniz. Uyum sağlanabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara gebe bir günden geçerken uzun zamandır yapmak istediğin atılıma hazırsın. Ailenden alacağın destek ile daha da güçleneceksin. Günün telaşesine kapılıp, değer verdiğin bir eşyanı dikkatsizlik sonucu kaybedebilirsin. Bu sıralar maddi konulara çok daha dikkat etmelisin.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli ilişkiler ağı ile baş başa kalabileceğiniz bir gün olabilir. Partnerinizin de olayların içinde bulunması sizi ayrıca şaşırtacaktır. Çalışma koşullarınızın iyileştirilmesini istiyorsunuz fakat pek gerçekleştirilmiyor. Bu durum sizin çalışma performansınızı düşürse de projelerinizi tam zamanında ve eksiksiz yetiştiriyorsunuz. Kendinize de zaman ayırmayı unutmamalısınız.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek istediğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak için uygun bir gün.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizikonusunda öyle şartlamışsınız ki adeta siz değil başka biri olmuşsunuz. Hiç bir şekilde sahte dostluklara rağbet etmiyordunuz

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otorite konumunda olan biriyle birbirinize daimi olarak güç gösterisi yapıyorduysanız, iyi haber: ateşkes yakın! İnat etmeyin ve beyaz bayrak sallamaya başlayın.

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek.Akademik çalışmalarınız, hukuki meseleleriniz ve yurt dışı bağlantılı işleriniz ön planda olacaktır. Önemli işlerinize başlamak için sabah saatlerini değerlendirmelisiniz, Ay 15:46 itibariyle boşlukta seyahat etmeye başlayacak ve günü boşlukta kapatacak. Din, felsefe ve inançlar konularına ilginiz artacaktır.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün geçmişinizden birisini düşünebilirsiniz. Belki uzun zaman önce bağlantınızı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşınız olabilir, gördüğünüz bir şey onunla olan anılarınızı tetiklemiş olabilir. İnternette eski arkadaşlarıyla bağlantı kurmak isteyen kişiler için rehberler mevcut. Büyük bir tanesi gerçekten oldukça geniş. Neden bilgisayarını özlediğin bu insanın izini bulmak için kullanmıyorsun? Her zaman onları bulmak kolay olmuyor ancak hiç denemezsen de asla onları bulamazsın.

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 06' 43" R
Ay
Başak
00° 59' 10"
Merkür
Koç
17° 54' 20"
Venüs
Koç
16° 40' 41"
Mars
Balık
20° 44' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 29"
Satürn
Balık
15° 28' 60"
Uranüs
Boğa
21° 41' 49"
Neptün
Balık
28° 32' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
19° 59' 23"
Lilith
Başak
22° 02' 57"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 18/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>