Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Profesyonelsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2022, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşkta cesur olmanın etkisini göreceksin bugün. Bir şeyleri kendi haline bırakmak yerine kontrolü elden bırakmamak daha doğru gelebilir sana. Eğer hoşlanıyorsan bunu ifade edebileceksin. Eğer daha ciddi bir ilişki istiyorsan bu talebini de ifade edebileceksin. Bundan kaçmamalısın.

İş yerinizde monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Harcamalardan çok tasarrufa özen göstereceğin bir gün olabilir senin için. Burcundaki etkiler para harcamaktan değil de o parayı değerlendirmekten yana olabilir. Bugün kendi masraflarını kontrol altına almak seni daha da memnun edebilir.

Bugün kendi sağlığını düşünerek yeni plan ve programlar yapmayı hedefleyebilirsin. Yeni bir beslenme planı oluşturabilir, öğünlerini önceden düzenleyerek daha sağlıklı beslenmeye başlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yorgunluğunu üstünden atmaya odaklanmalısın. Eğer hafta başından beri devam eden ve bir türlü atamadığın bir yorgunluk varsa bunu ciddiye almanda fayda olacak. Dinlenmek, kafanı boşaltmak sana daha iyi gelebilir. Çok ağır hareketlerin altına girmemek iyi bir tercih olabilir.

10 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının yaptığınız şey hakkında ne düşüneceği konusunda endişelenerek değerli zamanınızı boşa harcamayın, sadece yapın. Sonuçları ortaya çıktıkça sadece siz bunlarla ilgilenin. Bu sizin hayatınız ve bugün ve her gün kişisel olarak size doğru gelen şeyi yapmaya hakkınız var.

10 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma alanın dışında yeteneklerini ilgilendiren bir konudateklif alabilirsin. Bu durum seni gururlandıracağı kadar şaşırtabilir de... Gelirlerini artırmaya yönelik hamleler peşindesin. Uzun zamandır hobi olarak devam ettirdiğin bir konuda profesyonel düşünmeye başlayabilirsin. Tartışmaların dışında kalmak isteyeceksin.

10 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden çok fazla rahatsız olmaya başladınız. Yalnız kalmayı tercih edeceksiniz. Kendinize zaman ayırmak hobi alanlarınızla ilgilenmek size oldukça iyi gelecek ve kendinizi deşarj ederek motivasyonunuzu geri kazanacaksınız. Size iyi gelen şeyleri hayatınızda devamlılık haline getirin.

10 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız tarz işlere yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde bu konularda engellerle karşılaşsanız da günün ilerleyen saatlerinde akıcı enerjiler söz konusu. İşlerinizde risk almaya yatkınsınız. Öğlen saatlerinde etkiye daha açık olabilirsiniz.

10 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde güne enerjik başlasanız da özellikle zihninizi kullanmanızı gerektiren durumlar olması öğlen bitmeden sizleri yorgun düşürebilir...

10 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

10 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizi sizi bir yere bağlı tuttuğu için suçlamak bugün kolay olabilir ancak bu sadece bir bahaneden ibaret de olabilir. Başkalarına karşı geçerli yükümlülüklerinizi net bir şekilde belirlemek için çaba sarf etmek, başka hangi gereksiz şeylerin araya girdiğini görmenize yardımcı olabilir. Eğer ilgilendiğiniz insanların sizden daha azıyla geçinebilecekleri ortaya çıkarsa, kendinize daha özgür bir alan yaratabilirsiniz.

10 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden otokontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

10 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

10 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz odak noktanızda olabilir. Günün enerjileri biraz gergin. Partnerinizle kurduğunuz iletişimde sorunlar yaşanabilir, yanlış anlamalar ya da ifade hataları söz konusu olabilir. Karşılıklı anlayış önem taşıyor.

10 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle aynı fikirde olan kişileri de etrafınızda toplama konusunda beceriklisiniz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, artan sayısı sizi zor durumda bırakabilir. Öncelik sırasını son derece iyi ayarlayarak, bu yoğunluğu lehinize çevirebilirsiniz.

10 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 35' 53" R
Ay
Akrep
08° 02' 36" R
Merkür
Koç
16° 02' 43"
Venüs
Koç
23° 36' 51"
Mars
Balık
25° 05' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 57"
Satürn
Balık
16° 01' 43"
Uranüs
Boğa
22° 00' 29"
Neptün
Balık
28° 43' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 18' 60"
Lilith
Başak
22° 40' 22"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>