Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimin Kuvvetli Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşkta iletişim baskın bir konu olacak, bunun kaçarı yok. Sevdiğin birisi varsa eğer aranızdaki iletişimi artırmak seni de onu da mutlu edebilir çünkü. Eğer hoşlanıp açılamadığın birisi varsa bunun mazereti olmamalı, o iletişimi sen kurabilmelisin.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

Finansal konularda daha sakin bir gün geçirmek önceliğin olabilir. Masraf yapmamak, paranı biriktirmek daha doğru olabilir. Gereksiz yere kesenin ağzını açmamak bugünün önceciliği olarak sana çok şey katabilir.

Vücudu dinlendirmek bazen dayatılan hafta sonlarında gerçekleşmez. Bazen hafta içerisinde kendimizi daha az yormak da vücudumuzu dinlendirmek için gerekli olabilir. Bugün sen de bu konulara odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla sürekli bir iletişim halinde olabilirsin. İletişimler yeni şeyleri tetikleyebilir. İletişim kanallarını açık tutup yapıcı konuşmalar yapmak hayatında daha iyi bir etki bırakabilir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, Aslan ayının bu sabah erken saatlerde oluşturduğu sert açı, gün içinde beklenmedik sürprizlerle karşılaşmanıza neden olacak. Özelliklehayatında yaşadığınız stresin bugün biraz daha arttırdığı ve sorumluluklarınızın yoğunlaştığını fark edeceksiniz. Bu dönemde kariyer anlamında yeni bir adım atmadan önce düşünmenizi tavsiye ediyoruz.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle çok yakın ilişkiler kurduğun bir gündesin. İletişiminin bu denli kuvvetli olması aldığın iyi haberler sebebiyle olabilir. Detaylar bugün daha çok özen isteyebilir. Bu durum günün devam için olan programını da değiştirecek. Yalnız bir Boğa burcuysan, duygusal hayatın, beklemediğin bir anda hareketlilik kazanabilir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakinlik ve huzur istiyorsunuz. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyeceksiniz. Değişime karşı olacaksınız. Değişime direnmek sizi kısa süreli tatmin etse bile uzun vadelerde size sorunlar çıkaracak ve konfor alanınızı mecburen bozmak zorunda kalacaksınız. Kendinizi akışa bırakın, değişime direnmeyin.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Evdeki işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Sabah itibariyle başlayan iyimser tavrınız ailenizi mutlu edecektir. Güven aradığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili kısmetlerle karşılaşacağınız zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartılı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde sizinle iletişim kurmak isteyen kişi sayısı artabilir. İnsanlara kendinizden verebileceğiniz kadar enerji verin. Nezaket için fazlasını vermekten...

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tek yapmak istediğin şey konuşmak. Her şey hakkında bir fikrin var gibi duruyor ve bir kez başladın mı, durmak kolay olmayacak. Kendini frenlemek için elinden geleni yap ki çene çalmaya kendini kaptırıp sorumluluklarını aksatma. İyi haber şu ki, bu dönemde kendini diğerlerine açman ve ifade etmen olası.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla bağlantı kurmaya yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Belki herhangi bir yorgunluğun üstesinden gelebilmek için dinlenmeyi tercih edersiniz ancak bu noktada en iyi seçeneğiniz bu değil. Bunun yerine yaratıcı olun ve tüm ihtiyaçlarınızı aynı anda karşılama seçeneklerine bakın.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Motivasyon gücünüzü istediğiniz alanda kullanabilme yeteneğiniz var.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile içi çatışmalara müsait bir gün. Sorumluluk almakla ilgili tartışmalar yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış, baskı altında veya yalnız hissedebilirsiniz. Evinizde kalmak yerine dışarıda vakit geçirmek daha iyi gelebilir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişikprofilleri karşınıza çıkacaktır. Seçim şansınızı kullanırken; mantıklı adımlar atmalısınız. Çevrenizde yapıcı bir tablo sergilerken, düşünce birliğinde olan kişileri de kaynaştıracaksınız.

9 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 07' 56" R
Ay
Akrep
14° 47' 19" R
Merkür
Koç
16° 00' 04"
Venüs
Koç
24° 17' 26"
Mars
Balık
25° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 33"
Satürn
Balık
16° 04' 48"
Uranüs
Boğa
22° 02' 19"
Neptün
Balık
28° 44' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 54"
Lilith
Başak
22° 44' 02"
True Node
Koç
15° 36' 43"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>