Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İmkanları Kullanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşkta alıngan olmaman gerekebilir bugün. İletişimden kaçmamalısın. Kendini ifade etmek ve bir şeyleri konuşmaya açık olmak daha yapıcı sonuçlar doğurabilir çünkü. Konuşmamak, olayları çözmemek, aşkın bittiğini ifade edebilir, aman dikkat!

Son zamanlardaki aksaklıklar pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Bugün bir masraf yapmadan önce etiketleri iki kere kontrol etmende fayda olacak. Etikette farklı fiyat kasada başka bir şeye dönüşebilir bugün. Bu durumun sende sıkıntı yaratmaması için dikkatli davranman ve önlemini alman iyi olacak.

Gözlerini dinlendirmeye ihtiyaç duyabilirsin bugün. Bütün gün ekranlara çok fazla bakıyorsan bugün bu konuda daha özenli davranabilirsin. Ekran ışıklarını ayarlamak, daha az ekran süresi oluşturmak önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişimde yaşanabilecek eksiklikler seni yorabilir. Sosyal ortamlarda kendini ifade edememen seni üzebilir. Bunun önüne geçmek için senin bir çaba göstermen gerekecek. Daha açık konuşabilmelisin bugün.

8 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, Aslan ayı ve Uranüs arasında oluşan açı bu sabah özellikle ev ve aile ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyecek. İletişim kanallarında oluşan problemlerden doğan tatsızlıkları giderebilmek için karşınızdakinin söylediklerini dikkatli bir şekilde dinleyerek empati yeteneğinizi kullanmaya çalışın.

8 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elindeki bütün imkanlara başvurman gereken bir gün. Bugünlerdeki harcamalarına dikkat etmen gerekecek. Evinde ya da ofiste yapmak istediklerin abartılı bir lüks tüketimine kaçabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde uzun süren telefon görüşmelerin olabilir.

8 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önünde olmaktan yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Yalnızlığı tercih ederek dinlenmeye çekileceksiniz. Biraz kendinizle sohbet etmek hobi alanlarınızda ilgilenmek deşarj olmak size iyi gelecek. Kendinizi yenileme isteği güçlü bir şekilde hayatınıza girecektir.

8 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yeni meşguliyetler yaratabilirsiniz. Eve yönelik işler, evde meşguliyetler gündeme gelebilir.

8 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amacınıza uymayan ve nezaketini koruyamayan kişilere karşı tavrınızı net tutmanızda sakınca yok, burada asıl denge kişiye muamelede.

8 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

8 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızın bugün onlar için önemli olan sosyal bir konu hakkında söyleyecek çok şeyi olabilir. Destekleyici bir arkadaş olarak onların amacına hemen katılmanın sizin göreviniz olduğunu düşünseniz de, bu baskı onlardan değil de sizin içinizden geliyor olabilir. Görüşlerine katılıp katılmadığınızdan emin değilseniz, fikirlerinizi kendinize saklamanız ve şimdilik sessizce bilgi toplamanız sorun değil. Sadece onları duymak, ihtiyaç duydukları şeyi sağlayabilir.

8 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi en iyi şekilde saptayabilme becerisine sahip olacaksınız. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Ciddi bir çalışma içine gireceksiniz. İlginç aşk gelişmeler sizi bekliyor.

8 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

8 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftayı bitirirken ailenizle birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Özellikle yeme-içme ya da eğlence odaklı aktiviteler yapabilirsiniz. Evinizde yapmak istediğiniz işler varsa onlarla da ilgilenebilirsiniz.

8 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. Sosyal atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmeye çalışmalısınız

8 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 35' 50"
Ay
Akrep
17° 21' 25"
Merkür
Koç
26° 11' 05"
Venüs
Balık
20° 54' 04"
Mars
Balık
04° 31' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 26"
Satürn
Balık
13° 14' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 07"
Neptün
Balık
27° 47' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 00"
Chiron
Koç
18° 45' 36"
Lilith
Başak
19° 43' 59"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>