Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öz Güvenini Kazanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Geçmişte yaşanan bir aşkı artık tamamen geçmişte bırakman gerekebilir bugün. Kötü giden şeyleri sürekli kendine hatırlatarak bunu bir işkence meselesi haline getirmemelisin. Kendi kalbini geçmişin negatifliğinden korumayı öğrenmen gerekebilir.

Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Hafta başında küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz

Maddi açıdan kendi elini zayıflatmayacak şeylere odaklanman daha iyi olabilir. Hayal kurmak güzeldir ama bu hayali gerçekleştirebilecek kadar cesur davranmak daha iyidir. Bugün bu ikisi arasındaki farkı daha net görebilirsin.

Daha sağlıklı olmak için hayatındaki bazı alışkanlıkları değiştirmen gerektiğini fark edebilirsin bugün. Daha aktif bir hayat tarzı için bazı değişimleri yapmaya hazır hissedebilirsin. Günlük rutinini sağlamlaştırmak önceliğin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hisler ve duygular daha fazla ön plana çıkabilir. Kendini ifade etme arzusu da daha büyük olacak doğal olarak. Kendi durumunu gözden geçirmek ve nasıl düşündüğünü önce kendine göstermek ileride alacağın kararlar için önem taşıyabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Korkunuzu aşın ve yapılması gerekeni yapın. İyi haber şu ki, Jüpiter haritanızın en hassas bölgesinden geçerken, asla gerçekleşmesi muhtemel olmayan travmatik olaylar hakkında endişelenmeye daha az meyilli olacaksınız.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans gezegeni Jüpiter, bugün itibariyle 12. Evinde konumlanmaya başlayacak ve yeni döngüsüne start verecek. Kendini iyi hissetmediğin konuların üzerine daha fazla giderken, öz güvenini de geri kazanacaksın. Aile içerisinde yıllardır süre gelen miras konuları çözüme ulaşabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız da hızlı bir karar alarak yön değişimine gidiyorsunuz. Zamanı düşünmeden ani hareket edeceksiniz. Bu zamansızlık algısı sizi daha özgür kılacak ve yaratım konusunda kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Özgürlüğün keyfini sürün.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işleri tercih edebilirsiniz. Risk almak daha kolaylaşabilir. Zevk aldığınız konular da harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili fikirler geliştireceğiniz zamanlar var. Bu konuda ilerlemek için, güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda gün içinde yorucu koşullar oluşabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı dedikodunuzu yapan kişilere değil yuvanıza ayırın... Vaktinizi evinizin iç dekorasyonuna yönlendirerek huzuru bulabilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün olaylarına duygusal açıdan çok fazla takılmayın. Kendinize güveninizi muhafaza etmeye ve ayaklarınızı yere sağlam basmaya özen gösterin. Birkaç kişinin tepesi atabilir ve sağduyu yerini önü alınamayan duygusal patlamalara bırakabilir. Yangına körükle gitmek yerine yatıştırıcı unsurlardan biri olun.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için beklenmedik yerlerde para veya daha başka bir maddi kazanç ortaya çıkabilir. Tam da ihtiyacınız olduğu anda unuttuğunuz önemli bir şeyi ortaya çıkarabilirsiniz. Bu şey, başından beri göz önünde saklanıyor olsa bile bunun gibi bir keşif, hayatın genel olarak sizi beklediğine dair inancınızı geri getirebilir! Bu sessiz güven, en önemli ödül olabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Çevreyle ilişkilerinizi sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz, değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinize ayırabilir, hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün Jüpiter’in Koç’a geçmesiyle birlikte kişisel gelişiminize daha fazla vakit ayırmaya başlayabilir, size katkı sağlayacak yeni alanlar bulabilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda bir hareketlilik söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda değişik fikirleriyle ilginizi çekecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Konu ile ilgili düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin ve kişiliğinizi vurgulamaktan korkmayın. Bugün, değişime açık olmanız nedeniyle, yenilikleri kendinize çekiyorsunuz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 10" R
Ay
Akrep
00° 35' 36" R
Merkür
Koç
16° 07' 26"
Venüs
Koç
22° 51' 39"
Mars
Balık
24° 37' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 29"
Satürn
Balık
15° 58' 15"
Uranüs
Boğa
21° 58' 26"
Neptün
Balık
28° 42' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 53"
Lilith
Başak
22° 36' 18"
True Node
Koç
15° 38' 41"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>