Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeteneklerine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk konusunda her şey istediğin gibi gitmeyebilir bugün. Bazen her şeyin eskisi gibi olması için ısrarcı olmak yerine olayları oluruna bırakmak daha iyi olabilir. Bugün sen de böyle etkileri daha net görmeye başlayabilirsin.

Bugün hayalgücünüz bulutlarda geziniyor olabilir ve muhtemelen pek çok proje geliştireceksiniz. Pratik zekanız önümüzdeki birkaç ay boyunca fazla mesai yapacak ve eğer sanatçıysanız daha önce yaptıklarınızdan çok daha ilham dolu eserler vermeye hazır olun. Spiritüellik de yakın gelecekte yaşayacağınız gelişmelerde önemli bir rol oynayacak. Peşinden gidin!

Tasarrufu ön planda tuttuğun bir gün olabilir bugün. Gereksiz harcamalarını fark edip bunun için önlemler alabileceksin. Harcamaları dikkatli yapmak sana daha iyi gelebilir. Planlı ve kontrollü olmak maddi konularda öne çıkabilir.

Bugün sağlığın için yeni kararlar alman senin için daha iyi olacak. Alışkanlıklarını değiştirerek radikal değişiklikler yapabilirsin. Günlük rutinini kökten değiştirmeyi planlaman bile olası. Bu konularda cesur davranmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü hem fiziksel hem de ruhsal olarak dinlenmeye ayırmaya çalışabilirsin. Bu dinlenme gelecek için çok iyi gelebilir çünkü. Kendini biraz geri çekip haftanın geri kalanında neler yapacağını planlamak daha iyi olabilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizinle ilgili olarak, belirli bir kişi, onlara verdiğiniz tüm şansları kullandı ve şimdi onları hayatınızdan tamamen kovacaksınız. Bu biraz aşırı gelebilir ama işleri yarı yarıya yapmak için bir işaret değildir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli bir konu hakkında karar veren ailen, senden fikir alabilir. Onların telaşlı halini görmen, seni de etkileyebilir. Yeteneklerin konusunda istediğin gelişim için internet üzerinden kurslara katılacaksın. Evliliğinde problem olan yakın arkadaşın seninle konuşup, dertleşmek isteyebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal değişimler içerisindesiniz. Hızlı değişen düşünceleriniz nedeniyle duygusal karışıklık ile hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Bu durum sizi oldukça zorlayabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Biraz kendinizle başbaşa kalmak yaşadığınız bu duygu değişimlerine kendinizi bırakmak sizi daha özgür kılacaktır.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularla meşgul olabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İş düzeninizi oturtmak için yeni fikirler ortaya koyacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar planlamak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların negatif enerjilerine karşı kendinizi koruyun ve bugünlerde sezgilerinize iyi gelmeyen kişilerden uzak durun.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki eylemlerin bencil isteklerden beslendiğini hissedebilirsiniz. Gerçekten ne olup bittiğini gören tek kişi olabilirsiniz. Yüksek bir dağın tepesinden insanlara tiksinerek bakan bir gözlemci gibi hissediyorsunuz. Durumun siyasetini anlıyorsunuz ancak bulunduğunuz yükseklikten etkili olacak değişimi uygulamak için yeterince gücünüz yok. Şimdi bilgileri toplayın; eyleme sonra geçersiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konularda ihtiyaç duyduğunuz desteği elde edemediğinizi düşünmek biraz kapalı veya hassas hissetmenize sebep olabilir. Bugün cevapları kendi dışınızda aramamaya çalışın. Bunun yerine, sezginizle iletişim kurmak için kendinize daha fazla zaman verin. Şimdiki stratejiniz para meselelerine odaklanmak olabilir. Harcamaları azalttıkça, beyninizdeki yükün bir kısmını azaltırsınız.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. Bugün inatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişileri üzebilir ve onları zor durumda bırakabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan işleri tamamlamak ya daakış planı yapmak için uygun bir gün. Sağlığınızla ilgili önemsemediğiniz konular ufak tefek rahatsızlıklar olarak karşınıza çıkabilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizdeki sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Sır saklamanızda yarar var.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 16" R
Ay
Yay
12° 38' 35"
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
27° 01' 15"
Mars
Balık
27° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 21"
Satürn
Balık
16° 17' 07"
Uranüs
Boğa
22° 09' 49"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 46"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>