Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Geride kalanlar seni meşgul etmemeli artık. İstemediğin şekilde sonuçlanan olayları sürekli düşünerek kendini yormamalısın bugün. aşkta geçmişte kalanlar seni mutsuz ettiyse geleceğe bakmalısın.

İş yerinizde bugün bazı beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu yönde olacaktır. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girebilirsiniz.

Masrafları azaltıp birikim planları yapmak bugün önceliğin olabilir. Sahip olduğun şartları değerlendirip gelecek hakkında kararlar alman gerekebilir çünkü. Maddi gücünü korumak ve hatta daha da yükseltmek sana daha cazip gelecek.

Sağlıklı kalmak için bazı alışkanlıkları terk etmen gerekebilir ama bunu yaparken kendine çok fazla yüklenmemen bugün iyi olacak. Sağlıklı ve daha rahat bir hayat tarzına tek bir günde geçmek mümkün olmayabilir. Kendini zorlamaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı ortamlarda kendini ifade etmeyi her şeyden çok isteyebilirsin. Bu sebeple de hislerin çok ön plana çıkabilir ama kontrollü davranmayı unutmaman da önem kazanacak. Hislerini gözden geçirip insanlara aktarabilmelisin bugün.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eleştiriye aşırı tepki verirseniz, rakiplerinizi kendinizden göründüğünüz kadar emin olmadığınıza inanmaya teşvik edeceksiniz. Bu doğru olmayabilir ama olabilir de! Çünkü nadiren kendinizden şüphe duyarsınız. Ama bunu rakiplerinize belli etmeden sessiz sedasız yaparsanız kazançlı çıkarsınız.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda yatırımların artacak. Buna bağlı olarak yaptığın araştırmalarda artış gösteriyor. Sorunlar karşısında, bahane üretmek yerine, çözüm üretmeyi tercih edeceksin. Aynı zamanda soğukkanlılığa sahip olman, seni bulunduğun konumda öne çıkarıyor. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle baş başa romantik bir gece geçireceksin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşünceleriniz yoğunlaşıyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz, iletişim kurmaya ihtiyacınız var. Sevdiğiniz kişiyle görüşmek isteyebilir ve onunla güzel vakit geçirmek için özenle hazırlanabilirsiniz. Duygularınızı özgür bırakın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Endişe duyduğunuz konular karşısında tepkilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak size iyi gelebilir. Gün içinde oluşan duygusal olaylar sizi sıkabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınıza gelebilecek ilham ihtimallerine ve içinizden geçebilecek yeni projelere karşı hazırlıklı olun. Evrenin çözümlerine kendinizi aşın ve maddi...

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişten sizi sınırlayan bazı travmalar, fobiler ya da takıntılar, bugün aniden ortaya çıkabilir. Hayallerinizi analiz ederek en iç görüyü elde edebilirsiniz. Bu olayın ortaya çıkışı o kadar derin olabilir ki, hepsini tamamen kavramak için bugün biraz yalnız zaman geçirmeniz gerekebilir, bunun için belki evden uzakta da olabilirsiniz. Günün sonunda, kendinizi mutlu hissetmeniz gerekir, çünkü artık engellerinizden bazılarını geçme yolunu bulacaksınız.

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dâhil olduğunuz bir organizasyon bugün sinir bozucu bir şekilde odaklanmamış görünebilir. Önerilen bir eylem planı ile gerçekte gerçekleşme olasılığı arasındaki boşluğu gören tek kişi sizmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen grubun iyi niyetlerini kabul etmeniz gerekecek olsa da, onlarla biraz mantıklı konuşacak kadar kendinizi yeterince iyi ifade edebilirsiniz. Onların fikrinde neyin yanlış olduğu yerine, sizin fikriniz hakkında neyin doğru olduğunu vurgulayarak işleri tekrar rayına oturtabilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi tartarak yaşamı farklı yönlerinden görmeniz bugün işe yarayacaktır. Bulunacağınız ortamlarda çevrenizi etkilemek için olaylara pratik çözümler getirmeniz sayesinde, çevrenizdeki işlerin akışı değişebilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük programınızla ilgilenebilir, haftayı kapatırken eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili önemsemediğiniz konular ufak tefek rahatsızlıklarla çıkabilir, bunlarla ilgili bir adım atmanızda fayda var.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 39' 02" R
Ay
Aslan
25° 22' 51"
Merkür
Koç
18° 10' 07"
Venüs
Koç
16° 05' 44"
Mars
Balık
20° 22' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 10' 02"
Satürn
Balık
15° 26' 10"
Uranüs
Boğa
21° 40' 16"
Neptün
Balık
28° 31' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
19° 57' 43"
Lilith
Başak
21° 59' 48"
True Node
Koç
15° 35' 07"
Son Güncelleme : 18/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>