Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkatlisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

İşler planına göre gitmiyorsa kafaya takmamayı öğrenmen gerekecek aşkta. Bazı mutluluklar kafada kurulduğu gibi olmayabilir, bir şeylerin dışına taşması gerekebilir. Bu süreçte kendini kısıtlamamak en iyisi.

Kendinizi ele vermeye siz karar verdiniz! Birdenbire, olması gerektiği kadar iyi performans göstermediğiniz belli. Çalışmak için efsanevi Boğa öz disiplinini ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Çalışma yöntemlerinizi değiştirebilir, paranızı daha dikkatli bütçelendirebilir veya faaliyetlerinizi değiştirebilirsiniz. Belkiyerindeki ekibinizi yeniden düzenleyeceksiniz. Her türlü çözüm sizin için mevcut!

Yeni fikirleri hayata geçirerek yeni kazançlar oluşturman olası. Bunun için kendi fikrine güvenmen ve kendini geri çekmemen gerekecek. Hatta genel olarak aklına geleni engellememelisin. Yeni düşünceleri not etmen de iyi olabilir.

Sağlık için yemek alışkanlığını değiştirmek senin için zor bir değişiklik gibi gelmemeli, aksine bazı şeyleri hayatında yavaş yavaş oturtabilmelisin. Değişimi tek bir günde beklememen daha akılcı ve sağlıklı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak etrafındaki insanların ilgi odağı olabilirsin. Alınacak kararlarda senin daha baskın olmanı bekleyebilirler. Onların gönüllerini hoş etmek için kendinden ödün vermemek konusunda dikkat ettiğin sürece bir şeyler iyi gidebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız veya sevdiğiniz biri bu hafta sonu garip davranmaya başlarsa, bu gerçeğe dikkat etmeyin. Şu anda onları rahatsız eden şey her neyse, gezegenler bunun sadece birkaç saat içinde biteceğini gösteriyor, bu yüzden bunu sorun etmeyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostuna adaletsiz davranılmasına karşın sessiz kalmayacaksın. Başkasının dertlerini kendine dert ediyorsun. Beklentileri tam anlamıyla karşılayacağın başarılı bir gün. En küçük detayları bile gözünden kaçırmayacaksın. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, ailene duyduğun özlem, duygusal dakikalar geçirmene sebep olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güveninizi kıran kişilere karşı içinizde biriktirdiğiniz duyguları açıklıyorsunuz. Sizleri manipüle etmek isteyenler şaşırıyorlar. Bu kadar birikmenizi ve susmanızı çevreniz anlayamayabilir ve sizi eleştirmeye çalışabilirler. Sizi üzen yıpratan hiçbir ilişkinin içinde yer almayın.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay, sizi uğraştırabilecek ve zamanınızı alabilecek koşullara işaret etmekte. Akşam saatlerinde eşinizle ya da ortaklı konularda daha sakın düşünmelisiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, işle ilgili bağlantılarınızı değerlendirmek için uygun bir gün. Doğru hamleleri yapabilmek için, gözünüzü ve zihninizi açmanızda fayda var.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zamanki rolünüzün dışına çıkın. Zaman zaman bunu yapmak size bilgi kazandırabilir ve ufkunuzu genişletebilir. Gezegenlerin bugünkü konumu böyle bir gelişime elverişli ve biraz değişiklik yapma isteğiniz size hayal ettiğinizden fazlasını getirebilir. Daha önce aklınıza gelmemiş bir şey deneyin ya da hiç gitmediğiniz bir yere gidin. Farklı bir bakış açısı edinmek için masanızın yerini değiştirin. Bakalım kendinize ve çevrenize dair neler keşfedeceksiniz?

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizin yoğunluğu, şu anda evde yapamadığınız şeyler için kendinizi suçlu hissetmenize neden olabilir. Sevdiklerinize, özellikle de gerçekten ihtiyaç duyduklarında, istediğiniz şekilde ilgilenememe konusunda gergin hissedebilirsiniz. Bazı gereksiz sorumluluklarınızı devretmek, önceliklerinizi gidermenize yardımcı olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Mantıklı ve felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilk yarısı yarım kalan işlerinizi tamamlamak, derleme toplama işleriyle uğraşmak için uygun olacak. Öğleden sonra ve akşam saatlerini ise partnerinize ayırabilirsiniz. Ancak aranızda bazı gerginlikler yaşanabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Takıldığınız konularda ısrarcı davrandığınız zaman, çevrenizdekilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Güçlü egonuz yüzünden, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda yoğunlaşmaya çalışmalısınız.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 40" R
Ay
Akrep
16° 50' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 33"
Venüs
Koç
24° 29' 46"
Mars
Balık
25° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 52"
Satürn
Balık
16° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 02' 53"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 28"
Lilith
Başak
22° 45' 08"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>