Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Masraflarını Azaltıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Uzun zamandır ertelediğin bir konuşma için doğru zaman geldi de çattı! Hayalini kurduğun olayların gerçekleşme ihtimali mümkün bugün. Bu fırsatı değerlendirip aşk konusunda bir adım atmak sana çok şey kazandırabilir.

İş hayatınız açısından da olumlu bir gün olacak. Bugünyerinizde rahat bir gün geçireceksiniz. Yapacağınız birgörüşmesinin olumlu sonuçlanması sizi çok mutlu edecek.

Harcamalarını planlarken duygularının olaya dahil olmasına müsaade etmemen senin için daha yararlı olabilir bugün. Maddi düzen için duygusal tepkilerden uzak durmak mantıklı olabilir. Yapıcı kararlar alabilmelisin.

Sert egzersizler yerine sakin ve dinlendirici yollar tercih etmek sana daha iyi gelebilir. Bulunduğun ortamın kalabalığından kaçıp dikkatini toplamak sana iyi gelebilir. Kafa dinlemek önceliğin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için çok güzel bir gün olabilir, bunun için gereken şartlar sağlanabilir. Hayatında bir şeylere daha fazla anlam verebilir, bazı şeylerin keyfini daha fazla çıkarabilirsin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, Akrep ayı ve Uranüs arasında oluşan açı aşk hayatınızı doğrudan etkileyecek. Özellikle akşam saatlerinde kendisini gösterecek olan Akrep dolunayı, yeni başlangıçlara ya da bitişlere işaret edecek. Kariyer anlamında Güneş, Ay ve Satürn arasında oluşan açı nedeniyle zorlanmaya başladığınızı fark edeceksiniz. Eğerdeğiştirmeyi düşünüyorsanız bunun sizin için en doğru zaman olduğunu söyleyebiliriz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi sorunları değerlendirirken duygusal tarafın ağır basıyor. Bu durum objektif kararlar verememene neden olabilir. Düşündüklerini söylemek konusunda oldukça cesur davranabilir ve etrafındaki insanlardan bu konu hakkında eleştiriler alabilirsin. Sorumluluklarınla ilgili yeni kararlar alıyorsun. Bazı gereksiz harcamalarını kısarak, maddi açıdan refaha kavuşacaksın.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal organizasyonlara katılmak istemiyorsunuz. Oralara uygulanabilecek enerjiyi kendi içinizde hissetmiyor olabilirsiniz. Bugünü daha sakin kendinizle kahve içip sohbet ederek geçirmek size daha iyi gelebilir. Kalabalıklardan uzak durmak kendinizi dinlemenize neden olacaktır. Öfkenize yenilmeyin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde karşılıklı konularda, ilişkilerinizde daha dengeli olmaya bakın. Önemli sonuçlar ve muhasebeler içinde olabilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansız gruplardan biri de sizlersiniz bugün. Kafa karışıklığı yaşayabilir, ne istediğinizi bilemeyebilirsiniz. Mesleki alanda güzel haberler söz...

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerin ilerleme hızı biraz gözünü korkutabilir. Telefonun hiç durmadan çalabilir ve müşteriler arayıp durabilir. Gün boyunca anlaşmalar yapılıp bozulabilir; bu durum başını döndürebilir! Günün planlarını etkileyecek şekilde birileri kararlarında ikide bir değişiklikler yapabilir. Bu hareketlilik birkaç gün sürebilir, o yüzden acil bir çözüm yolu bulmayı bekleme.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekileri fikir almak, bugün hayatınızda bir yenilik yapmanıza yardımcı olabilir. Yıkıcı olarak görülmekten endişe duyabilirsiniz ancak fikrinizi sunma şekliniz, karşılanma şeklinizde bir fark yaratmalıdır. İznini istediğiniz birine karşı yeni yaklaşımınızın sonuç verdiğini görebiliyorsanız, muhtemelen en azından biraz değişime açık olacaklardır. Önerdiğiniz her şey için onların tam onayını alamayabilirsiniz, ancak ilerlemeye odaklanın!

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili sizi mutsuz eden konular açığa çıkabilir. Kendi istekleriniz ile ilişkinin sorumluluğu arasında kalarak sıkışmış hissedebilirsiniz. Bir orta yol bulabilmek adına partnerinizle konuşmanız faydalı olabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 39' 08" R
Ay
Akrep
08° 43' 26" R
Merkür
Koç
16° 02' 22"
Venüs
Koç
23° 40' 58"
Mars
Balık
25° 08' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 43"
Satürn
Balık
16° 02' 01"
Uranüs
Boğa
22° 00' 40"
Neptün
Balık
28° 43' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 11"
Lilith
Başak
22° 40' 45"
True Node
Koç
15° 37' 42"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>