Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Heyecanlısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk senin için yeni bir yol deneyebilir bugün. Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmakta yarar var o yüzden. Keyfini yerine getirecek haberler alman mümkün bugün. Aşka hazır olmalısın!

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Maddi konularda kendini ne kadar yetersiz hissetsen de aslında bu doğru olmayabilir. Yanılsamalardan sıyrılmak biraz zaman isteyebilir. Ortaya koyduğun emeklerin yeşermesi için biraz zaman gerekebilir, o kadar.

Aklını şüphe ve kaygıdan uzak tutman önemli bir konu haline gelebilir bugün. Uzun yürüyüşlere çıkmakta ve temiz hava almakta fayda var. Enerjini yenilemek sana genel olarak çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınla uyum içerisinde olmak sana iyi gelebilir. Çevrendekilere hoşgörü ve saygıyla yaklaşmak genel olarak gününün nasıl geçeceğini etkileyebilir. Bu şekilde yakınındaki insanların desteğini daha iyi hissedebilirsin ayrıca.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, Ay bu sabah Yay burcuna geçiyor ve özellikle aile konularında kendinize yeni bir kapı açıyor. Bu kozmik iklim yeni kararlar almanıza ve değişimin rüzgarını yanınızda hissetmenize yardımcı olacak. İş hayatında yaşayacağınız dalgalanmalar özellikle yeni birkurmayı ya da mevcut işinizde değişiklik yapmayı düşünüyorsanız cesaretli adımlar atmanızı sağlayacak.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında gizli öfkelerini barındıran kişiler çoğaldığına tanıklık edebilirsin. Bu kişilerden uzaklaşmak isteyeceksin. Bugün karşıt burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Birtakım gizli saklı konulara vakıf olabilirsin. Yeni başlayan ilişkin varsa, heyecanı hissedeceksin. Ama sevgilinin seninle fazla ilgilenmemesi, hevesini kırabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda sorumluluk almanız için sizleri destekleyen ekip arkadaşlarınız var. Bir şeylerin üstesinden gelmeniz için yardım ediyorlar. Bu fırsatı değerlendirin ve onlara bu yardımları için teşekkür etmeyi ihmal etmeyin. Arkadaşlarınıza değerli olduklarını hissettirin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonra paylaşımlarınızda daha fazla derinlik arayabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eksikleri kapatmak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi olduğunuz kişi ve dışarıdan gözüken kişi arasında farklı hissedebilir, değişik duygular yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

16 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınıza daha fazla müşteri çekmekle ilgileniyorsanız bugün oldukça iyi geçebilir. Para söz konusu olduğunda ve fazla harcama yaptığınızda biraz sorumsuz olabilirsiniz. Geçmişte size rahatsızlık veren bir endişe veya sağlık durumuyla artık vedalaşabilirsiniz. Nazik sözleriniz bir aile üyesinin yıpranmış sinirlerini yatıştırmaya yardımcı olacak.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün heyecanlarınıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması, sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Fakat gireceğiniz topluluklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gündemi Ay tutulması olacak ve sizi evlilik evinizden etkileyecek. Uzun ilişkiniz ya da evliliğinizde krizler yaşayabilir, bir karar alabilirsiniz. Ciddi ilişki problemleriniz varsa bitiş söz konusu olabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır.

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 58"
Ay
Akrep
18° 12' 34"
Merkür
Koç
26° 13' 11"
Venüs
Balık
20° 59' 13"
Mars
Balık
04° 34' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 18"
Satürn
Balık
13° 14' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 18"
Neptün
Balık
27° 47' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 04"
Chiron
Koç
18° 45' 51"
Lilith
Başak
19° 44' 27"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>