Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelerinin Arkasındasın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk konusunda ısrarcı davranıp kendini gereksiz yere üzmekten vazgeçmen gerekecek bugün. Her şeyi oluruna bırakmak senin için daha iyi olabilir. Kendinden ödün vermemeye özen gösterebilirsin.

Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli.

Para konusunda düşündüğünden daha şanslı çıkabilirsin bugün. Beklemediğin bir yerden para gelebilir ya da umudu çoktan kestiğin bir alacağın sana geri dönebilir. Bu durumlar seni memnun edecek.

Biraz değişiklik sana iyi gelebilir, genel olarak hem de. Rutinini kırıp ufak da olsa egzersiz yapmaya başlaman senin için iyi bir başlangıç olabilir. Gün içinde bol su tüketmeyi de ihmal etmemelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşın sıkıntısını paylaşıp senden yardım isteyebilir bugün. Ona yardımcı olmak sana da iyi gelecek aslında. Arkadaşına vereceğin tavsiyeleri kendin de uygulayabilir, ortada bir benzerlik görebilirsin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zamanında size yapılan bir iyiliği geri ödeme zamanı geldi. Hem sizin durumunuz hem ortam buna çok müsait. Bir arkadaşınızın veya sevdiğiniz birinin neye ihtiyacı olduğunu öğrenin ve sonra bunu onlara vermenin pratik bir yolunu bulun. İstemediklerini söyleseler bile içten içe sevineceklerdir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan bir Boğa burcuysan bugün onlarla birtakım konularda fikrin uyuşmayabilir. Ama kendini savunmaktan geri kalmıyorsun. Çevrendeki kişilerin, sorumsuzlukları ve dağınıklıklarına daha fazla tahammül etmeyeceksin. Net kararlar alıp, samimi bulmadığın kişileri hayatından çıkarmak isteyeceksin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter 12.evinizden geçiş yapacak. Bu ev balık burcu ile alakalıdır. İşin içinde Neptün gezegeni bulunmaktadır. Hem varoluşunuzu sevmenizi ister hem de varoluşsal krizleri kontrol etmeye sizleri zorlar. Bu transit geçişi kendinizi evrene, doğaya ve insanlığa adamanız ile görünmez bağlarla evren tarafından korunmanızı gösterir. Yani bir zamanlar yaptığınız iyiliklerin vücut bulması diyebiliriz

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işleri tercih edebilirsiniz. Risk almak daha kolaylaşabilir. Zevk aldığınız konular da harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili fikirler geliştireceğiniz zamanlar var. Bu konuda ilerlemek için, güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda gün içinde yorucu koşullar oluşabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayatınızın her yönüne kendinizi açarak akışta kalmanızda fayda var. Evren sizi yer yer yin enerjinizi kullanmaya itebilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın bir ilişkide istikrarlı biri gibi görünebilirsiniz. Diğer kişi birdenbire tamamen melodramatik olabilir ancak, acele etmeden önce ikiniz arasında devam eden daha karmaşık dinamiklere bakmanız gerekebilir. Yararlı bir alıştırma, hayatınızdaki bu kişi olmadan nasıl olacağınızı hayal etmek olabilir. Görünen şey sinir bozucu bir şekilde duygusal olarak bastırılmışsa, bu bağlantının sizin için önemli bir ihtiyacı karşıladığını kabul edin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size pozitif etki yapacak, eğlenmek iyi gelecek.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün erken saatlerinde parasal konularla ilgili yapmanız gereken işler olabilir. Sosyal çevre ilişkilerinize dikkat edin. Pasif agresif durumlarla karşılaşıp şaşırabilirsiniz ya da siz öfkenizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 29"
Ay
Akrep
19° 08' 53"
Merkür
Koç
26° 15' 26"
Venüs
Balık
21° 04' 53"
Mars
Balık
04° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 17"
Satürn
Balık
13° 15' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 31"
Neptün
Balık
27° 47' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 07"
Lilith
Başak
19° 44' 58"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>