Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Programın Yeniden Şekilleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 90%

Romantik ilişkileriniz ve duygularınız arasında zorlu bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bu iki yönü de zor bir zirvede. Yoğunluk, alışık olduğunuz ve sevdiğiniz bir şey değil. Gerekli düzenlemeleri yapmadan hayatınıza bazı şeylerin girmesine izin verdiğinizi fark etmiş olabilirsiniz. Ya da olayları eğlenceli ve kolay hale getirmek istemiş ve bu yüzden şimdi dikkat gerektiren daha ağır sorunları görmezden gelmeyi seçmiş olabilirsiniz.

Bugün idealizmi ve pratikliği dengelemeniz gerekebilir. Hedefinizi yüksek tutmuş olsanız da, dikkatinizi daha çok yere odaklamanız gerekebilir. Başlatmak istediğiniz bir proje için harika bir fikir olabilir. Her ne kadar bu plan işe yarasa da, hazırlanmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeden önce araştırmanızı yaptığınızdan ve insanların sizi desteklediğinden emin olun.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Bazen gereğinden fazla endişeleniyorsun. O pratik “signName” doğan normalde birçok konuda işe yarıyor. Seni planlı ve disiplinli bir hale getiriyor. Ama bazı zamanlar ilham ve hayallerin konusunda çok karamsar olabiliyorsun. Karşına güzel bir fikir çıkabilir ve bunu elinden kaçırmamalısın. Biraz araştırma ve dikkatlice yapılmış değerlendirmelerle bu konsept sana maddi açıdan da kullanışlı gelecektir.An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve ertelenmiş görevlerle ilgili harekete geçmekle meşgul olabilirsiniz. İletişim aksaklıkları ve ulaşımda aksamalar olabilir.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir ayrılıkları bugünün gündemi oluyor. Ailesiyle yaşayan bir Boğa burcuysan, bugün onlarla birtakım konularda fikrin uyuşmayabilir. Düşüncelerini dile getirmekten çekinmiyorsun. Programını yeniden şekillendireceğin bugünde hobilerine daha fazla vakit ayırıyorsun. İlişkisi yeni başlamış bir Boğa burcuysan, sevgilini daha yakından tanımak isteyebilirsin.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlara gidiyorsunuz. Hedefleriniz ve kendinizle ilgili birçok detayı yeniden inşa etmek özgüveninizi tazeliyor. Yaşam kalitenizin yükselmesinin sizin ruh haliniz ve çabalarınıza bağlı olduğunu fark etmek, hayatı daha anlamlı bir şekilde yaşamanızı sağlayacaktır.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili başkalarından fikir alma ihtiyacında olabilirsiniz. Babanız ile ilgili konular gündeminizde. Uğraştığınız işler istediğiniz hızla akmayabilir. Fakat siz gün içinde iyimserliğinizi korumaya devam edebileceksiniz. İşlerinizi ayarlayabilmek için büyük çabalar gösterebilirsiniz. Güven aradığınız zamanlar olabilir.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak gelişkin ve arkadaşlarınızla kaliteli etkileşim kurabileceğiniz bir gün olsa da aşk konusunda aynı yakınlığı yakalayamayabilirsiniz.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde ne olursa olsun şikayet etmek için bir neden bulabilirsiniz. Kızacak veya sinirlenecek birini bulabilirsiniz. Kendinizi bu olumsuzluk tuzağına kaptırmamaya çalışın. Buna gerek yok, özellikle de bugün. Olumlu bir düşünce seline kapılın.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, size kazandıracağı prestiji unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Kariyer evinizdeki Satürn güçlü işlerin altına imza atacağınızı gösteriyor. Korkmamalısınız.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda karşınıza çıkan tüm zorlukları başarılı bir şekilde aştınız. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığı olarak çok yakında terfi alabilirsiniz. Şekerli yiyeceklerden uzak durmaya çalışın.

19 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Kıskanç kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir. Maddeyle aranızda duygusal bir bağ oluşturuyorsunuz. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir.

19 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 09' 29"
Ay
Akrep
11° 55' 21"
Merkür
Koç
25° 56' 52"
Venüs
Balık
20° 21' 06"
Mars
Balık
04° 10' 44"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 48"
Satürn
Balık
13° 11' 07"
Uranüs
Boğa
20° 36' 53"
Neptün
Balık
27° 46' 15"
Plüton
Kova
01° 48' 34"
Chiron
Koç
18° 44' 03"
Lilith
Başak
19° 41' 02"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>