Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni İlgi Alanları Ediniyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aklındaki insanın seni fark etmesi için beklemekten vazgeçmen gerekecek bugün. Harekete geçip kendini bir şekilde ona göstermen gerekebilir. Karşı tarafa açılmak bir zulüm gibi görünmemeli gözüne!

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Bugün beklenmedik masraflar karşına çıkabilir ve bu durum yanında kaygıyı getirebilir. Ancak olayları pozitif bakış açısıyla görebilmek için kendi kabiliyetlerine odaklanabileceksin. Harcamaları iyi planlamakta fayda var bugün.

Hayatın hareketlendikçe yeme ve içme alışkanlıklarını aksatmaman gerekebilir. Günlük rutini bozmamaya çalışmak daha iyi olacak. Düzenli egzersiz gibi ihtiyaçlarına dikkat etmek senin için iyi olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok çalıştığını fark edip yorgun düştüğünü hissedebilirsin bugün. Bugün çok çalışmak yerine verimli çalışmaya odaklanman olası o yüzden. İlhamını kaybetmemek kendine yapabileceğin en iyi şey olabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tanınma arzunuz bugün tatmin edilebilir. Çok çalışıyorsunuz ve bunların meyvesini her zaman almıyorsunuz. Ancak şu sıralar, hayatınızda olumlu şeyler olabilir. Bir meslektaşınız yeteneklerinizle ilgili sürekli olarak size övgü dolu sözler söyleyebilir. Ya da arkadaşlarınız veya sevdiklerinizin ilgisi ve beğenisi ile karşılaşabilirsiniz. Biraz övgüyü siz de hak ediyorsunuz!

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurumsal bir firmada çalışıyorsan hızlı karar vermen gereken problemler ile karşılaşabilirsin. Yoğun ve stresli günler geride kalıyor. Önümüzdeki günlerde stresi azaltmak için eğlenceli aktivitelere katılmak isteyeceksin. Kendine yeni uğraşlar ediniyorsun. Hukuksal konulardaki beklentilerin karşılık bulurken, rahatladığını fark edeceksin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari faaliyetlerinizde bazı aksilikler olabilir. Aldığınız ürünleri ya da yaptığınız anlaşmaları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Hasarlı ve defolu ürünleri geri iadesini bugün yapabilirsiniz. İlişkilerde kendinizi yorgun ve sorumluluk almaktan yoksun hissediyorsanız artık konuşma vakti gelmiş demektir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için çaba göstermek gerektiğini düşünebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sektörün önde gelen isimleri, ortağınız ya da müşteriniz olabilir. Hayatınızın yeni dönemi başlamak üzere.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yoğunluğa çekilebilirsiniz, ancak hedef kitlenizi düşünmeniz gerekebilir. Bu yönünüzü daha büyük bir arkadaş grubuyla ifade etmek, çok fazla insan aynı anda konuşmaya çalıştığında karmaşık bir konunun nüansları kaybolabileceğinden, drama ve çatışmaya yol açma potansiyeline sahiptir. İhtiyacınız olan bağlantının, güvendiğiniz biriyle bire bir ortamda bulunma olasılığı daha yüksektir. Orada açılmak, yakın bir arkadaşlığı veya başka bir ilişkiyi güçlendirmene yardımcı olabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtası yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Arabuluculuk size yakışacak. İletişim konusunda olumlu bir görüntü veriyorsunuz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biraz uzaklaşmak isteyebilir, bir seyahat planı yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa planlama ve projelendirme çalışmaları için ideal bir gün. Sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Kıskanç kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir. Maddeyle aranızda duygusal bir bağ oluşturuyorsunuz. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir.

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 02' 40" R
Ay
Akrep
13° 40' 30" R
Merkür
Koç
16° 00' 24"
Venüs
Koç
24° 10' 45"
Mars
Balık
25° 27' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 04' 18"
Uranüs
Boğa
22° 02' 01"
Neptün
Balık
28° 44' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 35"
Lilith
Başak
22° 43' 25"
True Node
Koç
15° 36' 55"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>