Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güvenini Tekrar Kazanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 50%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Bugün olabilecek en iyi aktivite içinde takım çalışması da barındıranlar olacak. Eğer daha önce işinizin bir parçası olarak ya da eğlence aktiviteleriniz içinde liderlik tecrübeniz varsa, bunun ne kadar umut verici, herhangi bir grup için başarıya ulaşma konusunda mod yükseltici olduğunu biliyorsunuzdur. Bugün her şey çok uygun, bu yüzden liderlik son derece tatmin edici olacak.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Her şeyin yolunda ve mükemmel olduğunu düşünebilirsin fakat bir anda güçlü bir duygusal enerjiyle dolup taştığını hissedeceksin. Gözünü dört aç; bu tarz hisler neyle meşgul olursan ol aniden ortaya çıkar ve ekstrem bir yoğunluk getirir. Bilgi birikimini başkalarıyla paylaş; her şeyin cevabını tek başına aramaya çalışma.Biliyorsunuz, her an herkesin emrine amade olmak zorunda değilsiniz. Bunun ne kadar yorucu olabileceğini ve ne kadar kendinle iletişimini bozabileceğini siz de biliyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyıp hayatınıza bakmayı ve nereye doğru yol aldığınızı görmeyi denemelisiniz. Yürüyüşe çıkın, ya da güzel köpüklü bir banyo yapın. Rahatlatıcı bir günün ardından bazı şeyler çok daha net görünecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

20 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızın farklı alanlarında yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bazı yenilikler için eskilerin temizlenmesi gerekebilir. Daha güçlü, özgüvenli ve başarılı hissedebileceğiniz bir gün.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gösterdiğin sevginin karşılığını alamıyorsun. Arkadaşlarına verdiğin desteğin karşılığın göremiyor olman seni üzebilir. Güneş, değişken burçta hareket etmeye başlarken, kendine olan güvenini tekrar kazanacaksın. Yetenekli olduğun alanlara yönelmek ve kendini geliştirmek için internet üzerinden çeşitli kurslara katılabilirsin.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle ilgili arka planda gerçekleşen olayları öğrenebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı insanların yanınızda değil karşınızda olduğunu görmek ve onların gerçek düşünceleriyle yüzleşmek, size yeni kararlar aldırabilir. Arkadaşlık kavramı üzerinde düşünebilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız tarz işlere yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde bu konularda engellerle karşılaşsanız da günün ilerleyen saatlerinde akıcı enerjiler söz konusu. İşlerinizde risk almaya yatkınsınız. Öğlen saatlerinde etkiye daha açık olabilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almanız ya da karar almaya teşvik edilmeniz durumu söz konusu. Kendinizi iyi analiz etme ve anlama fırsatları karşınıza çıkabilir.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi aktif, hareketli veyaşamında öne çıkan bir enerji ile sergilerken, ilişkilerinizde ani kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. 14.00’dan gece yarısına dek olan dönemde etkinlikler, organizasyonlarda yer alabilir, sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzde harika bir gün var. Geleceğin kasvetli göründüğü bir zamanda size yeni ufuklar açılması muhtemeldir. Ailenizle ilgili eski sorunlar bir süre önce yeniden ortaya çıktıysa, bugün şaşırtıcı bir şekilde çözülebilir. 

20 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu ilerliyor.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve partneriniz ile birbirinize sevgi dolu gözlerle bakıyorsunuz. Gelecekteki hayallerinizi gerçekleştirebilmek için para biriktirmeye başlamalısınız. Çevrenizdeki insanlara çok iyi geliyorsunuz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Bugün partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Fakat sabırlı davranışlarınızla aranızdaki engelleri kaldıracak ve düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 36' 50" R
Ay
Başak
07° 03' 52"
Merkür
Koç
17° 38' 10"
Venüs
Koç
17° 18' 43"
Mars
Balık
21° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 32"
Satürn
Balık
15° 32' 03"
Uranüs
Boğa
21° 43' 30"
Neptün
Balık
28° 33' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 11"
Lilith
Başak
22° 06' 22"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>