Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Daha Fazla Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Flörtleşmeler sana genel olarak aşkta daha pozitif bir etki verecek. Yeni bir sohbet ve keyifli bir konu gündeme gelebilir bugün. Yüzeysel gibi görünse de bazı şeyler, flört bugün sana daha fazla uyacak gibi.

Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var. Birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla geleceksiniz.

Parasal konularda paylaşımcı ve yardımcı olman gereken bir gün olabilir. Çevrendekilerle daha paylaşımcı ve sorumluluk alan bir tutum benimsemen herkese iyi gelebilir. Senden yardım bekleyen önemli insanlar olabilir etrafında, onları es geçmemelisin.

Yediklerine özen göstermek mide ağrılarının önüne geçmene yarayabilir bugün. Daha dikkatli beslenerek, yağı ve tuzu daha da azaltarak kendine bir iyilik yapabilirsin bugün. Neler tükettiğine özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalık bir grupla zaman geçirmen olası bugün. Arkadaşlarınla bir arada bir şeyler yapmak keyfini yerine getirebilir genel olarak. Uzun zamandır görüşmediğin insanlarla karşılaşman da mümkün olabilir. İnsanlarla daha fazla iletişim kurabilirsin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçinizdeki sıkıntı sizi yanlış yönlendirebilir. Bir projeden, bir hobiden, ilişkinizden veya bir arkadaşınızdan vazgeçme ihtimali aklınızın bir köşesinde durduk yere ortaya çıkabilir. Sizi heyecanlandırmadığını düşünebilirsiniz. Son kararınızı vermeden önce bir iki gün konuyu hiç düşünmemeye çalışın. Bugün sıkıcı gelen yarın eğlenceli olabilir!

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Boğa burcuysan daha fazla sorumluluk alan taraf olduğunu düşünebilirsin. Karşı tarafında sorumluluklarının bilincine varmasını isteyebilir onunla bu konuda konuşabilirsin. Senin için geleneksel hale gelmiş davranışları kolay kolay terk edemiyorsun. Değişime karşı koymaya çalışmak, üzerinde fazladan baskı oluşturabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz. Güven alanınızın sınırlarını aşan kişiye karşı duygusal yakınlık kuracaksınız. İş hayatınızda bazı değişiklikler ya da departman değişikliği gibi konular gündeminize geleibilir.Yeniliklere açık olun.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan daha fazla etkileneceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde ilişkilerde gerginlikler olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Daha kolay risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Finansal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü ortaklığınızla alakalı olarak dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz zira bugünlerde kendinizi biraz sinirli hissedebilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz huzursuz veya hoşnutsuz hissedebilirsiniz. Neyi özlediğinizi veya bir planla ilerleyip ilerlemeyeceğinizi anlamak zor olabilir. Bir konu hakkındaki hisleriniz ile en mantıklı olanı arasında bir kopukluk olabilir. Hayatınızdan biraz daha fazlasını veya deneyimlerinizdeki anlamı arıyorsunuz. Yeni bir proje veya hedef konusunda hevesli olsanız da, ilerlemeden önce ayrıntıları kontrol ettiğinizden emin olun.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınıza ters gelse de, çevrenizle politik davranışlar içinde olacaksınız. Onların görüşlerine tepki göstermeden, isteklerinizi ustaca kabul ettirebilirsiniz. Finans konularında güvenli yatırımları tercih edebilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarakve kariyer odaklı bir gündeminiz var. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa harekete geçmek, adım atmak için güzel bir gün. Bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Güzel bir seyahat imkanı karşınıza çıkabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Bugün partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Fakat sabırlı davranışlarınızla aranızdaki engelleri kaldıracak ve düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 21' 19" R
Ay
Akrep
17° 37' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
24° 34' 23"
Mars
Balık
25° 41' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 44"
Satürn
Balık
16° 06' 05"
Uranüs
Boğa
22° 03' 06"
Neptün
Balık
28° 44' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 41"
Lilith
Başak
22° 45' 33"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>