Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Zor Süreçler Geride Kalıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün uzak bir ülkeye kaçma gibi bir eğiliminiz olabilir. Bunu yapmak için harika bir gün. Kalbinizin, başka bir gezegende uçmasına izin verin. Ancak, kendinizi çok kaptırmayın. Bu kaçma hissi, sizi sağlıksız ve yıkıcı davranışlara yöneltebilir. Bu sıralar, çok miktarda alkol ve yatıştırıcı almaktan kaçının.

Bugün yeni teknolojiyi öğrenebilirsiniz. Her tür bilgisayar aygıtına ya da dikkatinizi çeken internet uygulamasına dikkat edin. Birarkadaşınızdan, size yeni bir program öğretmesini isteyebilirsiniz. Ya da bilginizi pekiştirecek özel bir kursa katılabilirsiniz. Konuyla ilgili açıklamalı anlatımlar içeren birkaç kılavuz alın ve kendinize ödev verin ki bu yetileri kolayca geliştirebilesiniz.

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Bir uzmana danışmayı yararlı bulabilirsin. Keşfetmek istediğin bir konu mevcut ve bu konuda sana destek olacak birileri arıyorsun. Konuyla alakalı deneyim yaşamış birine açılabilirsin. Ya da yazılı kaynaklardan faydalanarak okumalar yapabilirsin. Bilgi edindikçe daha iyi hissedeceksin. Kısa süre içinde, sana destek olacak bilgi birikimleriyle donanmış olacaksın!Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biliyorsunuz, her an herkesin emrine amade olmak zorunda değilsiniz. Bunun ne kadar yorucu olabileceğini ve ne kadar kendinle iletişimini bozabileceğini siz de biliyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyıp hayatınıza bakmayı ve nereye doğru yol aldığınızı görmeyi denemelisiniz. Yürüyüşe çıkın, ya da güzel köpüklü bir banyo yapın. Rahatlatıcı bir günün ardından bazı şeyler çok daha net görünecektir.

21 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aksamış veya uzamış konularınızla ilgili bir tamamlama ve çözülme sağlayabilirsiniz. Yoğun veya sıkışık bir gün geçirebilirsiniz. Riskli yatırımlarla ilgilenebilirsiniz.

21 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerin günün programını oluşturuyor. Sabah saatlerinde ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için koşuşturma içerisinde olacaksın. Yaşadığın zor süreçler geride kalıyor. Uzun zamandır hissetmediğin duyguları, tekrar hissetmeye başlayacaksın. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle baş başa vakit geçireceksin.

21 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir arkadaş çevresine dahil olabilir ya da bazı arkadaşlarınızla olan iletişimlerinizi farklı çevrelere taşıyabilirsiniz. Her iki durumda da bu konuda yeni bir döneme girdiğinizin farkında olmalısınız. Bazı kuralları yıkmak ve yeni kararlarla hareket etmek sizi daha sağlıklı ilişkilere yönlendirecektir.

21 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işleri tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Risk almak daha kolaylaşabilir. Zevk aldığınız konular da harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili fikirler geliştireceğiniz zamanlar var. Bu konuda ilerlemek için, güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda gün içinde yorucu koşullar oluşabilir.

21 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi ve işle alakalı konularda çözümü sadece kendinizde aramak yerine takım çalışmasını kabul etmeniz yararlı olacaktır.

21 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın size iyi gelebileceği günler vardır ve bu o günlerden biri olabilir. Sanki gezegenler samimiyetten bahsediyor, sizi yüzeysellik ve popülerlik tuzaklarından uzaklaştırıyor. Bugün sizin için önemli olan şeyler çok daha derin olan insanlık ve şefkat kavramlarıdır.

21 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı arkadaşlarınızın size yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek veimkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz. 

21 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

21 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Duygusal olarak her şeyin kontrolünüz altında olduğunu hissediyorsunuz.

21 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Bugün, herkesten farklı düşünceler içindesiniz ve bu özelliğinizi yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

21 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 26" R
Ay
Akrep
19° 20' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
24° 44' 39"
Mars
Balık
25° 48' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 40"
Satürn
Balık
16° 06' 52"
Uranüs
Boğa
22° 03' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 10"
Lilith
Başak
22° 46' 28"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>