Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aceleci Davranıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Her şeyin sevgi ve güzellikle yapılması gerektiğini savunan bir gündesiniz. Bu hissi yakalayın ve bulutların üzerine çıkın. Kendinize bir mola verip, rahatlayın. Her şeyi aydınlığa kavuşturun ve ayrıntılarda boğulmayın. Biraz eğlenin. Yakın arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle sosyal ortamlarda bir araya gelmeniz bundan daha iyi bir zaman olamaz.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Zihinsel kısıtlamalarından kurtul. Seni engelleyen tek şey kendi zihnin olabilir. Başarısızlıktan korkma. Kartlar senden yana. Başaracağına inançlı şekilde adımlar at. Duyguların oldukça güçlü ve aktif olacak. Her şey senin için iyi gidiyor. İnsanlara düşüncelerini açık seçik aktarmaktan geri durma.Bugün fazlasıyla duyarlı ve şehvetli hissedebilirsiniz. Dokunma duyunuz ve içinizde uyandırdıkları çok güçlü olabilir. Muhtemelen aklınıza uzun zaman önce yaşadığınız bir sahne gelecek. Sizi mutlu eden anılara tutunun, ancak sizi şu anda bulunduğunuz yerden ve yaptığınız şeyden uzaklaştırmalarına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kimle ne konuştuğuna dikkat etmelisin. Özellikle de telefon konuşmaları ve mesajlaşmalara. İnsanların yanlış anlaşılmalardan farklı konular çıkarmasına fırsat vermemen gerekecek.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aksiyon gezegeni Mars, bu sabah Oğlak burcuna geçerek dokuzuncu evinizi harekete geçiriyor. Bu önümüzdeki bir buçuk aylık süreç içinde Boğa burcunu doğrudan etkileyecek. İç sesinize odaklanın ve verdiğiniz kararları gözden geçirmeye özen gösterin. İş hayatınızda karşılacağınız engeller, bugün sizi biraz zorlayacak ancak mantıklı adımlar atarak bu sorunların üstesinde gelebileceksiniz. Plüton'un yarattığı sert açı nedeniyle sağlık konularına dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimine giriyorsunuz. Duygusal anlamda kendinizi yorgun ve bitkin hissetmeniz normal, bu dönemde yakın çevrenizdeki kişilerle daha sağlıklı iletişim kurmaya çalışmanız işlerin yoluna koyacaktır.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlıkla mücadele içinde olacağın bir gün geçirebilirsin. Endişe ve kaygıların çevrene karşı baskıcı bir imaj sergilemene sebep olabilir. Merkür geri giderken burç değiştirecek. İletişim gezegeninin burç değiştirmesi ani kararları gündeme getirebilir. Evcil hayvanın varsa rutin kontrolleri ile ilgilenebilirsin.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınız ön planda olabilir ve bunu olumlu değerlendirmek isteyebilirsiniz. Harekete geçtiğiniz her konu size olumlu dönecek ve parasal anlamda da katkı sağlayacaktır. Toplum içindeki itibarınızın arttığı bir zaman dilimindesiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle iletişiminiz de kıvrak olmanız gerekebilir. Vizyonunuzu belirlemeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz de fayda var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla günün yoğunluğu hakkında derin sohbetler edebilirsiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış anlamalar olabilir. Sevdiklerinizin davranışlarını doğru bulmuyor olabilirsiniz. Sorunları büyütmeyin.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sözleriniz birinin kulağına ok gibi saplanabilir o yüzden sözlerinizin etkilerine dikkat edin. Elbette bu, vermek istediğiniz mesajı gizleyip bambaşka söylemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece, bir şeyleri olduğu gibi söylediğinizde ve gerçekleri ortaya çıkardığınızda, aşırı duygusal bir tepkiyle karşı karşıya kalabileceğinizin bilincinde olun.

24 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın biri, günü onlarla ortak bir yükümlülük üzerinde çalışarak geçirmenizi isteyebilir, ancak bunun yerine gerçekten kendi işinizi yapmaya çekilebilirsiniz. Küskün bir şekilde devam etmek yerine ihtiyaçlarınız konusunda dürüst olmanız daha iyi, ancak belki de eğlenmek ve pratik işler yapmak için biraz zaman ayırdığınız bir uzlaşmaya varabilirsiniz. Sıkıcı bir şeye odaklanmaya dayanabilirseniz o konuda kendinizi gerçekten geliştirebilirsiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğuştan kişisel çekiciliğe sahip bir kişi olmanız, çevrenizin çok kalabalık olmasına sebep oluyor. Sevdiğiniz kişi bu konuda çok rahatsız. Sadece ona ait olmanızı istiyor. Sosyal ilişkideki rahatlığınızı kabul edemiyor.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sağlık konularıyla vegündeminizle ilgilenebilirsiniz. Çalışma alanınızda düzenlemeler yapabilirsiniz. Günlük yaşamınızla ilgili bir süredir ihmal ettiğiniz sorunlar varsa artık ele alma zamanı.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalar esmeye devam etse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İşinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İşlerin aksaması, yapılan anlaşmaların bozulması ya da önemli toplantıların iptal edilmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözüm yolları bulmanız mümkün. Neden kendinize yeni gelir kaynakları bulmak için girişimde bulunmuyorsunuz?

24 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>