Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çaba Gösteriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugünü, önümüzdeki aylarda sizi nelerin beklediğine dair "gizli bir önizleme" olarak düşünün. Bu dönem aşk hayatınızda gerçek bir dönüm noktası. Kariyer hedeflerinizde büyük bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz, ya da sizin ve hayatınızdaki önemli kişilerin cesur bir karar vermesi gerekebilir. Taşınmayı mı düşünüyorsunuz? Ya da belki ailenize birilerini katabilirsiniz? Şu an verilen kararlar oldukça dalgalanma etkisine sahip olacak, bu yüzden hareket etmeden önce dikkatlice düşünün. Ve elbette, kalbinize ve sezgilerinize kulak verin.

Bugün kendinizi halletmeniz gereken işlere geldiğinde normalde olduğunuzdan daha duygusal bulabilirsiniz. Duygusal hayatınızı günlük sorumluluklarınızdan ayrı tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Belirli bir işi artık etkili bir şekilde yapamayacağınız noktada boğulmuş hissediyorsanız, bu bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini gösteren bir işaret olabilir. Bu sırada astral enerji size daha fazla duyarlı hissettirecek. Ayakta kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Kafasına göre takılan biri olman ve bağımsız yapın bugün seni ekstra fıkır fıkır hissettirecek, o halde keşif ve genişleme için kendine fırsatlar ver. Oldukça cömert, özgür ve sevgi dolu hissediyorsun; öyleyse bu hisleri çevrendekilere de bulaştırmaya bak! Gülümsemenin bedeli paha biçilemez! Yüzünden onu hiç eksik etmediğine emin ol. Enerjini dışa vur ve etki alanını ne kadar genişletebileceğini gör.Bir azınlığın sözcüsüyseniz, bugün herkes size kulak verecek. Söyleyecekleriniz bazı yerleşik kanıları değiştirebilir. Bunu kendiniz için ya da başkası için yapmanızdan bağımsız olarak bugün sarf ettiğiniz sözler sizin için son derece faydalı olacak. Bu deneyimin meyvelerini yakın zamanda toplayacaksınız. Bu yüzden korkusuzca konuşun! Gelişiminizi engelleyen eski prensipleriden kurtulmanın tam zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşka odaklanarak vakit kaybettiğini düşünüyorsan eğer bugün çok şaşırabilirsin. Çünkü hiç beklemediğin bazı güzel gelişmelerle karşılaşman olası. Sevdiğin birisi varsa eğer bugün çok daha keyifli geçebilir senin için.

25 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burçları için bugün havada aşk kokusu var. Arkadaşlarınızdan biriyle ilişkiniz romantiklenmeye başlayabilir. Flörtöz günler kapıda. Duygusal enerjiniz çok pozitif. Kendinizi kaptırmamaya ve sağlam ama sakin adımlar atmaya çalışın. Aşk hayatınızı yanlışlıkla bir türbülansa sokmak istemezsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda iletişimde olduğun kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kolay kolay yılgınlığa uğramasan da biraz çaba göstermen gerekebilir. Eğer ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, son günlerdeki kıskanç tavırların sevgilinle aranda tartışmaya yol açabilir. Kendin için alışverişe çıkmak isteyebilirsin.

25 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumlar bugün öne çıkabilir ve bundan biraz rahatsız olabilirsiniz. Partnerinize rahatsızlık duyduğunuz konuları dile getirerek bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Üslubunuz öfkenize yenik düşebilir, kendinizi ifade ederken sakin olmalısınız.

25 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde güven ve denge ihtiyacı oluşabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Daha toleranslı olmanız gereken zamanlar olabilir. Otorite figürlerine karşı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var.

25 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinize kararlar alıyor ve çok çabuk vazgeçebiliyorsunuz. Şıp sevdi tavır sergiliyorsunuz. Aşk hayatınızda bazı yenilikler yaşayabilirsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fazlasıyla duyarlı ve şehvetli hissedebilirsiniz. Dokunma duyunuz ve içinizde uyandırdıkları çok güçlü olabilir. Muhtemelen aklınıza uzun zaman önce yaşadığınız bir sahne gelecek. Sizi mutlu eden anılara tutunun, ancak sizi şu anda bulunduğunuz yerden ve yaptığınız şeyden uzaklaştırmalarına izin vermeyin.

25 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konuda fikrini değiştirmeyecek biriyle zamanınızı boşa harcamayın. Bu, işlerin belirli bir şekilde yapılması konusunda ısrar etmeye devam ederek hem kendinizin hem de diğer herkesin zamanını boşa harcayabileceğiniz günlerden biri. Bir şeyi kendi bildiğin şekilde yapmak istiyorsanız kimseye hesap vermeden yapın. Bir başkası bir şeyi kendi bildiği gibi yapmak istiyorsa, bırakın o da öyle yapsın.

25 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlarınız yüzünden kaybettiğiniz fırsatları düşünmeli ve emir vaki davranışlardan vazgeçmelisiniz. Yapınızı bilenler için bir sorun yok ama, herkesin belli bir tarzı olduğunu anlatmanız ikilem yaratacaktır.

25 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün gündemi ortaklıklarınız ya da ikili ilişkiniz olacak. İlişkinizde çeşitli tartışmalar, gerginlikler yaşanabilir. Güç savaşlarından, inatlaşmalardan uzak durmanız gereken bir gün.

25 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz, karşınızdaki kişiye de doğru kararlar alma fırsatı tanımış olacaksınız. Haliyle bu birliktelik adına ortak kararlar alıyor olmanız ilişkinizi başarılı ve uzun vadeye yönelik şekle sokabilir. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. İnatlaştığınız bir para meselesinden uzak durun.

25 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 29" R
Ay
Yay
06° 21' 10"
Merkür
Koç
16° 01' 31"
Venüs
Koç
26° 24' 48"
Mars
Balık
26° 51' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 29"
Satürn
Balık
16° 14' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 50"
Lilith
Başak
22° 55' 29"
True Node
Koç
15° 31' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>