Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Sezgileriniz bugün çok güçlü. Hissettiğiniz komik küçük duygulara kulak verin. Sevgilinizle ilgili bir şeyler sezebilirsiniz. Duygularını veya düşüncelerini okuyabilirsiniz. Ruhani tarafınız ekstra güçlü olacak bu yüzden hissesttiğiniz şeyleri önem gösterin! Durumları sezgisel bir şekilde kavrayabildiğiniz için insanlara yardım edebileceksiniz.

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Birini disipline etmen gerektiğini fark edebilirsin. Çocukların varsa, fazla enerjileri gözüne çarpabilir. Bunu düzgünce dışa aktarmalarına yardımcı olacaksın. Onları dışarı egzersize çıkar. Ya da evde başkalarını rahatsız etmeden oynamalarını sağla. Çocuğun yoksa, yeğenin veya komşunun çocuğuyla ilgilenmen gerekebilir.Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay yolu seçmek, seni en azından bugün baştan çıkaramaz. Bu, bu tarz bir yaklaşımı benimsiyorsun ya da uygun görüyorsun demek değildir, yalnızca herkesin zaman zaman baştan çıktığını söylemenin güvenli bir yoludur. Ancak bugün sizin için olmasa da, gezegenlerin açıları ne kadar uzun olursa olsun gereken tüm adımları atmak için güçlenebilir. Bir partner sizi aksine ikna etmeye çalışırsa, geri adım atmayın. Uzun vadede faydasını göreceksiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Başak burcuna geçiyor. Gün içinde tatiller ve molalar gündeme gelebilir. Rahatlama arzunuz artacaktır. Aşk hayatınızda yepyeni bir durum açılabilir. Bir girişim içinde olabilirsiniz. Yeni bir adım atabilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini düşünerek alacağın kararlar öne çıkıyor. Fikirlerini ailenle paylaşıp, onların düşüncelerini duymak isteyebilirsin. Sosyal çevrenden, son günlerde uzak kalmış olman, organizasyon planları hazırlamanı sağlayabilir. Arkadaşlarınla bir araya gelip, geçmiş anıları yad edeceksin. Akşam saatlerinde yorgun olman nedeniyle, erken yatmak isteyebilirsin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişiye duygularınızı açıklamak isteyeceksiniz. Kendinize güven alanı oluşturmak isteyeceksiniz. Enerjinizi yenileyin. Nasıl hissettiğinizi açıklamaya bile aslında haliniz yok. Değişmek zorundasınız ve düzensiz ilişkilerinize bir karar vermek durumundasınız. Taşınma veya yer değişikliği bu dolunayda size iyi gelebilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay sizin burcunuzdaki seyahatine devam ederken, kendi hayatınıza odaklanmak, hedeflerinizle ilgili niyetler koymak için ideal bir gün. Evinizin en konforlu köşesini seçin ve niyetlerinizi bir deftere yazın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size keyif veren şeylerin farkındalığını kazanabilir ve bunları toplumsal yaşamınıza katmaya çalışabilirsiniz. Hayatınızda söz sahibi olduğunu düşündüğünüz birine ters giden istekleriniz, bir tartışma olmasından endişelenmenize yol açabilir. Artık bu korkuların üzerine gitmeli ve hayatınızın iplerini elinize almalısınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin katkılarını inkar edemezsiniz. Sizin için zaman önemli. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kısıtlı zamana tahammülünüz yok.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ateşli ve romantik bir gece geçirmek isteyeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Aile bireylerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; çevre ile olan ilişkilerinizde duygusallık kefesinin ağır basmasına neden olacak. Özgürilişkilerinizden yana olduğunuz için, ortak çalıştığınız kişilerin aşırı müdahaleci tavırlarına gelemiyorsunuz. Ama yine de sizi bir şekilde yönlendirmek isteyebilirler.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 41' 50"
Ay
Kova
27° 48' 46"
Merkür
Koç
17° 58' 19"
Venüs
Boğa
03° 53' 00"
Mars
Koç
01° 31' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 46' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 25"
Lilith
Başak
23° 35' 51"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>