Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Egon güç kazanıyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Yeni bir sosyal grup keşfedebilirsiniz. Örneğin, bir atolyeye katılabilir ve oradaki diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz. Telefon numaranızı vermek ve yeni arkadaşlıklar kurmaktan korkmayın. Her zamanki arkadaşlarınızdan daha farklı olan insanlarla etkileşimde olmak hoşunuza gidecek. Gerçekten mutlu olmak için sürekli bir sosyal hareketliliğe ihtiyacınız var. Boğa ler her türden insanı sever, bu yüzden kapınızı yeni yüzlere açın.

Eski gelenek ve görenekleri takip etmeniz gerektiğini düşünerek bugün kendinizi sınırlamamaya çalışın. Kendi yeni geleneklerinize başlamanın zamanının geldiğini anlayın. Şu anda sahip olduğunuz şey artık sizin için işe yaramıyor olmayabilir, bu nedenle şu anda mevcut olanla devam etmeniz konusunda kendinizi kısıtlamayın. Bu, yeni sınırlar çizmek ve yeni ufuklar keşfetmek için iyi bir zamandır.

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Duygusal içgüdülerinle kişiliğin bir çatışma yaşayabilir. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı kabullenici ve anlayışlı olabilirsin. Aynı zamanda, hissettiğin şeyler yüzünden öfkelenebilirsin ve eyleme geçme dürtüsüyle dolup taşabilirsin. Alelacele hareket etmediğine emin ol. Belaya bulaşmadan önce eylemlerinin sonuçlarını değerlendir.Bugün sakın 'zavallı ben' tuzağına düşme. İşler tekrar tekrar istemediğin şekillerde gidiyor ve kötü şeyler başına geliyorsa, kolaylıkla kurban zihniyetine kapılabilirsin. Etrafımızda neler olup biteceğini her zaman kontrol edemeyebiliriz ama, her zaman onlarla başa çıkacağımız yolu kendimiz seçebiliriz. Yas tutmak, iyileşmek için önemli olabilir ama burada ince bir çizgi var. Devam etmeyi ve kendin için daha iyi olmayı seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arazi ya da diğer mülklere yatırım yapmak için çok güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gazetedeki reklamları incelemeye başlamak için uygun bir gün. Ayrıca, diğer gayrimenkul yatırımlarının da umut vaat ettiğini görebilirsiniz. Bugün, herhangi bir taahhütte bulunmak için en iyi gün değil, ancak seçeneklerinizi değerlendirmek için kesinlikle iyi bir gün. Devan edin!

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Akrep burcunda hareket ediyor. 13:58 itibariyle de boşluğa giriyor. Sabah 04:40'ta Merkür Güneş'in kalbinde olacak. Dileklerinizi dilemeyi unutmayın. Sizler özellikle çocuğunuzla ve aşk hayatınızla ilgili dileklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Öğleden sonra ise gergin açılar hakim olacak. Venüs ve Neptün karşıtlığı nedeniyle güzel giden ilişkinizde sorunlar ortaya çıkabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Egon güç kazanıyor!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. İsteklerini yerine getirmek için çok uygun bir gün, şans senden yana. Kariyerini zirveye taşımak adına olduğundan daha hırslı davranabilirsin. Teknolojik aletlerle ilgiliyapıyorsan ani problemlere karşı da hazırlıklı olmalısın. İletişim odaklı konularda yapacağın açıklamalar birilerinin canını sıkabilir. Düşünmeden konuşmamalı ve verdiğiniz sözleri yerine getirmelisin. Egoların güç kazanması sonucunda, kendi fikirlerine herkesten daha fazla değer verecek ve tartışmaktan korkmayacaksın. İlişkin yoksa hoşlandığın kişiye duygularını açmak isteyebilirsin.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçimlerinizden dolayı pişmanlık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerde uzlaşmacı ve çözüm odaklı yaklaşan kişi siz olabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi uğraştıran durumlarla ilgilenebilirsiniz. Mahkeme veya davanız var ise onunla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilerle uyum arayışında olabilirsiniz. Ortaklı konulara dikkat etmekte fayda var. Duygusal yönden endişe içinde hissedebilirsiniz. Sizi yoran koşullardan uzak durmalısınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yapmak istemediğiniz şeyleri yapmamak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye başlayabilir, kitap okuma sıklığınızı arttırabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her konu hakkında fikir bildirip her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Gerçekten zamanınızı böyle mi harcamalısınız? Özellikleyerinde keskin köşelerinizi törpüleyip kontrolü elinizden bırakmanız iyi olacak.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda öğlenden sonra boşlukta kalacak olan Ay, ikili ilişkilerden beklentilerinizi artıracak.Aşk alanında iki kişi arasında kararsız kalabilirsiniz. Sakın iki ilişkiyi paralel yürütmeye kalkmayın, sonra ikisini de kaybedersiniz. Güzelleşmek, diksiyon dersi almak, ticari faaliyetleri geliştirmek, internette yoğun tanıtım yapmak için fırsatı kaçırmayın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaptığınız organizasyonlarla ilgili bazı karışıklıklar olduğunu öğrenebilirsiniz. Tabii bu durum asabi dengenizi bozabilir ve hiddetlenebilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken sakin olmalı, sabırlı davranmalısınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı insanlara karşı özel bir hassasiyetiniz var. Herkese değil ama onlara karşı fazla kırılgan olabiliyorsunuz. İşiniz, pozisyonunuz veya yeni haberleri hakkında bazı karışıklıklar söz konusu olabilir. Genel anlamda pozitif bir gün. Günlük işleriniz konusunda uzun süredir şansınız yaver gidiyor. Bir süre daha böyle devam edecektir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; sosyal hayatındaki koşuşturmaların gündemini oluştururken, küçük aksaklıklara karşı da dikkatli olmalısın. Ekonomik konularda ya da duygusal ilişkinde risk almaya yaktın olabilirsin, kararlarında dikkatli ve temkinli olmanda fayda var. Gün içinde abartıya kaçmadan kendi iç sesine güvenerek hareket etmen gereken durumlar oluşabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 06" R
Ay
Koç
09° 58' 25"
Merkür
Koç
19° 49' 38"
Venüs
Boğa
07° 28' 03"
Mars
Koç
03° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 01' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 05"
Lilith
Başak
23° 55' 12"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>