Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ailene daha çok zaman ayırıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Bugün, nasıl paylaşım yapılacağını öğrenmek için iyi bir gün olabilir. Gerçek Boğa olduğunuz için, emeğinizin meyvelerini diğer insanlarla paylaşmak yerine, genellikle kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğeryerinde sorumlu olduğunuz insanlar varsa, paylaşım çok gerekli bir beceridir, çünkü onsuz ekip çalışması diye bir şey olamaz. Çalışmanızı ilgili diğer kişilerle birlikte düzenlemek daha zor olabilir, ancak genellikle daha iyi sonuçlar alacaksınız. Bugün bunu düşünün.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var. Öyleyse neden ayırmayasın? Muhtemelen etrafın hep insanlarla çevrili ve gerektiğinde tek başına kalamamak seni sağlıksızlığa itiyor. Bir Boğa olarak, duygusal durumunla ilgilenmek kritiktir; çünkü oldukça hassas bir yapın olduğu ortada. Çevrende devam eden hareket içerisinde, kendinle gerekli bağlantıyı sağlayamıyorsun. Bugünü buna ayır.Her ne kadar bir #burçAdı# olsan da, hayatındaki alanların hepsinde bir özgüven şampiyonu değilsin. Örneğin, yetenek ve becerilerin üzerine konuşulduğunda sessiz kalabiliyorsun çünkü kendinle ilgili şüphelerin var. Hatta bazen herhangi bir şeye yeteneğin olup olmadığını bile sorguluyorsun. Bunu kendin bilecek durumda olmalısın! Eğer bilemiyorsan, otur ve yapabildiğin her şeyi bir listesini çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sakın ?zavallı ben? tuzağına düşme. İşler tekrar tekrar istemediğin şekillerde gidiyor ve kötü şeyler başına geliyorsa, kolaylıkla kurban zihniyetine kapılabilirsin. Etrafımızda neler olup biteceğini her zaman kontrol edemeyebiliriz ama, her zaman onlarla başa çıkacağımız yolu kendimiz seçebiliriz. Yas tutmak, iyileşmek için önemli olabilir ama burada ince bir çizgi var. Devam etmeyi ve kendin için daha iyi olmayı seç.

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 06:07'de Yay burcuna giriş yapıyor. Maddi konularınızla ilgili toparlanacağınız bir gündesiniz. Geçmişten gelen borçlarınızı kapatacağınız tutarlar elinize geçebilir. Karamsarlıktan kurtulacağınız mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür'ün Satürn ile kurduğu olumlu kontak sayesinde yurt dışı işlerinizle, akademik hayatınızla ilgili konularda pozitif haberler alabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene daha çok zaman ayırıyorsun!Hızlı ve gelişmelerin yoğun olacağı bir gün seni bekliyor. Başına gelenlerin tesadüf olmadığına, hayatın sürprizlerle dolu olduğuna şahit olacağın bugün de hayata bakış açını değiştirmen gerektiğini fark edeceksin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan ve evlilikle ilgili konular gündemdeyse, karşı tarafa evlilikten beklentilerini daha net bir şekilde dile getireceksin. İlişkin yoksa, eski sevgiline dair özlem duyabilirsin. Son zamanlarda ani kilo kayıpları yaşadıysan, bir uzamana başvurman yararına olacaktır. Kardeşlerin ile zaman geçirmek, onlara yardımcı olmak keyfini yerine getirecek.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde duyarlılık hissinizin ve karşılıklı anlaşma isteğinizin baskın olacağı bir gündesiniz. Bugün bu isteğin hayatınıza dokunduğuna şahitlik edebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratan durumlardan uzak durmalısınız. Yeni heyecanlar yaşayacağınız zamanlar var. Eğitim almak için yeni yolculuklara çıkmaya hazırlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde adalet arayışı içerisinde olabilirsiniz. İnsanların size adil davranmadığını düşünerek kendinizi sert bir dille ifade edebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ilişkileri açısından pek tekin bir günde değiliz. Neyi sevip sevmediğiniz konusunda da kafanız karışık olabilir. Bir ilişki, birliktelik hakkında yargıda bulunup karar vermek için pek de uygun bir gün olmayabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir kendinizi huzursuz hissediyordunuz; neyse ki bugün daha ferah ve sakin hissedeceksiniz. Eşinizin ya da sevgilinizin bu konuda payı çok büyük. Onlara sevginizi gösterdiğinizden emin olun.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünyevi konularda ayağınızı yere sağlam basmak istersiniz. Bir sorunun derinine ve köklerine inmek, araştırmak size iyi gelir. Sözleriniz ve eylemlerinizle hemen dikkatleri üzerinize çekersiniz. Kardeşle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hayati konularda karar verirken sizden destek isteyecektir. Uzaklardaki bağlantılarınızı tekrar gözden geçirmek istersiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal ortamlarda yer almak, çeşitli organizasyonlara katılmak konusunda heveslisiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, onlar sayesinde problemlerinizi unutabilirsiniz. İş hayatınızda geleceğinize yön verecek yeni fırsatlar yakalama şansı bulacaksınız. Genel anlamda şanslısınız. Birçok Boğa burcu bu dönemde sağlıklarına kavuşacak ve şifalanacaklar.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün borçlanmaya ve harcamaya çok yatkın ya da yeni bir yatırıma girme düşüncesi içinde olabilirsin. Miras ile alakalı konular gündeminde ise senden birtakım mevzuların gizlendiğini düşünerek konuyu irdeleyebilirsin. Sosyal çevren veya arkadaşlarından göremediğin destek biraz canının sıkılmasına neden olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>