Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sert konuşmalar yapıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Belli bir konuda sizinle zıt görüşlere sahip olan biriyle hararetli bir sözlü tartışma yaşamanız muhtemel. İkinizin de puan kazandırmanızı sağlayacak gerçek bir bilgi birikiminiz var. Ancak büyük olasılıkla, duymayı beklemeyeceğiniz bir şey olabilir. Belki de endişe konusu olarak görmediğiniz bazı şeyler aslında resmin tamamında çok önemli şeylerdi.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

İçgüdülerine bir göz at. Günün enerjisi, sahip olduğun psişik yetileri vurguluyor olacak. Bazen içgüdülerine güvenmiyorsun. Fakat bazı insanların enerjisini çok rahat sezebiliyorsun. Örneğin, bugün birinin seninle bir konuşma yapacağını hissedeceksin. Belki de daha bir kelime bile ağızlarından çıkmadan sen ne demek istediklerini anlarsın. Bu bilgiyi, insanları daha iyi anlamak ve uygun davranmak için kullan.Şu sıralar sizinle vakit geçirmek isteyen insanlardan bunalmayın. Biriyule birlikteyken başka ayrıyken bambaşka bir tavır içerisinde olmamaya dikkat edin. Olaya birden dahil olup kurban rolü oynamadan önce ilişkiden beklentilerinizi tanımlayın. Böyle davranırsanız bunalmayacaksınız çünkü kontrol sizde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların sadakatsizliği canınızı sıkabilir. Belki de başkalarıyla plan yapmaya çalışıyorsunuz ama onlar ne yapmak istediklerine dair fikir değiştirip duruyorlar. Ya da belki duygusal açıdan güvensizler ve bu aralar bir sonraki adımı atmaktan korkuyorlar. Kimsenin sizi kendi hayatınızı yaşamaktan alıkoymasına izin vermeyin. Siz yaptığınız planlara bağlı kalırsanız başkaları da kendiliğinden yerlerini bulacaktır. Bunun için onları dürtüklemenize gerek yok.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda hareket ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay'ın Jüpiter ile kurduğu olumlu kontak sayesinde aile hayatınızda şanslı bir gün yaşayabilirsiniz. Ev arıyorsanız veya bu konuyla ilgili problemler yaşıyorsanız pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sabah 09:24'te Ay, boşluğa giriyor. Yeni işlere adım atmak yerine eksik olanları tamamlamak daha verimli olacaktır.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sert konuşmalar yapıyorsun!Aldığın kararların arkasında durmak için elinden geleni yapacaksın. Ancak ailenin sürekli seni eleştirmesi ve hayatına saygı duymaması da canını sıkıyor. Hayatında otorite sahibi biriyle sert konuşmalar yaşanabilir. İletişim konusunda yoğun bir gün seni bekliyor. Beklenmedik telefon görüşmeleri yapabilir, e-postalar alabilirsin. Geçmişe yönelik bu iletişim çok tercih etmediğin bir konu olsa da cevapsız bırakmayacaksın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizden kaynaklı ortaklı olduğunuz bazı işleriniz size tekrardan maddi sorunları önünüze getirebilir. Bu duruma artık bir son vermek isteyebilirsiniz. Finansal ve hukuki süreçleriniz başlayabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen ilişkileri bırakmak için uygun bir gün. Faydası olmayan şeylere ısrarla tutunmak uzun vadede sizi planlarınızdan alıkoyabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Liderlik becerileriniz, genç ama karakter olarak olgun biri tarafından teste tabi tutulabilir. Bu kişinin de tıpkı sizin gibi, zor yoldan öğrenmek zorunda kaldığını fark ederseniz kendinizi bu konuda daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde arkadaş ve ailenizle ortak değerleri paylaşmak için bir araya gelebilirsiniz. Ya da görkemli bir ev davetine katılarak hayatınızda yeni bir macera başlatacak biriyle tanışabilirsiniz. Cömert, kendine güvenen, neşeli, esprili insanlar hemen dikkatinizi çeker. Sakinliği bir kenara atıp çılgın olmak sizin ruhunuza iyi gelecektir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 17" R
Ay
Balık
03° 33' 08"
Merkür
Koç
18° 11' 45"
Venüs
Boğa
04° 22' 47"
Mars
Koç
01° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 54"
Satürn
Balık
16° 48' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 46"
Lilith
Başak
23° 38' 31"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>