Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sürprizlere hazır ol! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün sizin için işler o kadar hızlı ilerliyor ki, bu başınızı döndürebilir! Bir anda önemli anlaşmalar yapılabilir. İş ilişkileri, kısa bir sohbet temelinde kurulabilir (veya yok edilebilir). Romantik flörtler harekete geçebilir ve sonlanabilir. Tüm bu faaliyetler biraz midenizi bulandırsa da, yol boyunca nefesinizi tutmaya çalışın!

Bugün tüm enerjinizi insan psikolojisi alanına adayın. Fikirlerinizi kabul ettirmek için ideal bir gün. Müşterileriniz ya da yardıma ihtiyaç duyan çalışma arkadaşlarınız üzerindeki çabalarınıza odaklanın. Orijinalliğinize inanıyorsanız, kabul ettirmek girişimleriniz sonuç verecektir. Aslında, sizi keşfedilmemiş ve heyecan verici bir alana yönlendirecek, enerjik bir adamla tanışabilirsiniz.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Akın akın gelen enerji dalgaları, kaldırabileceğinden daha fazlasının üzerine yüklenmesine sebep olabilir ve fakat bir kısmını da tamamlayabilmene de destek olabilir. Eski projeleri bitirmek ve bitmemiş işlere el atmak için harika bir gün. Azimliliğin gayet yerinde ve içsel güçlerin her zamankinden daha aktif; böylece her zamanki kadar yorulacağın söylenemez. Yine de hızını biraz düşürmen bilgece olur...Şu anda hayatınızda, kontrol etmek için neredeyse güçsüz göründüğünüz büyük bir çatışma olabilir. Etrafınızda savaşın alevlendiğini hissedebilirsiniz, tek istediğiniz şey ise bu savaşın durması. Farkında olun ya da olmayın, bu durumda gerçekten oynayacak bir rolünüz ve kesinlikle kavganın sonucunu etkileyecek gücünüz var. Hareketlerinizin sorumluluğunu üstlenin ve tabağa doğru ilerleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar bir #burçAdı# olsan da, hayatındaki alanların hepsinde bir özgüven şampiyonu değilsin. Örneğin, yetenek ve becerilerin üzerine konuşulduğunda sessiz kalabiliyorsun çünkü kendinle ilgili şüphelerin var. Hatta bazen herhangi bir şeye yeteneğin olup olmadığını bile sorguluyorsun. Bunu kendin bilecek durumda olmalısın! Eğer bilemiyorsan, otur ve yapabildiğin her şeyi bir listesini çıkar.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün bütününde Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün boyunca Ay'ın yaptığı olumsuz açılar nedeniyle özellikle kendinizi riske atacak hareketlerden kaçınmalısınız. Küçük dikkatsizlikler can sıkıcı olaylara neden olabilir. Bilmediğiniz bir borçla da yüzleşebilirsiniz. Merkür-Jüpiter sert etkisinin hakim olduğu gün içinde aşk hayatınızda duyduğunuz şeyler olayları büyütebilir. Çocuğunuz da bugün sorunlar çıkartabilir. Saat 19:03'te Ay boşluğa giriyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizlere hazır ol!Meslek hayatında yükselmek ve daha başarılı olmak adına yapmış olduğun girişimlerin sonuçsuz kalması kendini güçsüz hissetmene neden olabilir. Yapmak zorunda olduğun sorumluluklar sana yük olacak. Bugün aynı zamanda yurtdışı bağlantısı olan bir aile ferdi, eğitimiyle ilgili aldığı kararı seninle paylaşabilir. Evliysen, eşinin yapacağı sürpriz seni çok şaşırtacak! Uzun soluklu ilişkini yakın bir zamanda sonlandırdıysan, duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin. Aramak, bir araya gelmek, yeniden başlamak isteyeceksin. Sosyal çevrende seni özleyen dostlukların var. Ertelemek yerine eski arkadaşlarını yeniden araman emin ol seni de mutlu edecektir.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı ve yoğun iletişimler yaşayacağınız bir gün olabilir. İş hayatınızda yanlış anlaşılmalara bağlı sorunlar yaşanabilir. Hatayı nerede yaptığınızı düşünerek çözüme gitmenizde fayda var.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı konularla ilgilenmek durumunda kalacağınız zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz konulara yüzleşebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Finansal olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki gençlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yasal konularla alakalı işlerinizin bugünlerde kolaylıkla ve adil bir biçimde çözüldüğünü görebilirsiniz. Duygusal açıdan daha güzel bir süreç kapıda.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her şeye zamanınız yetecek. Hem romantizme zamanınız kalacak, hem işlerinizi tamamlayacaksınız, hem eğleneceksiniz. Son dakika sürprizlerine hazır olun. Beklemediğiniz bir romantik sürpriz kapınızda belirebilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren adeta hayatınızda başlayacak inşaatın sağlam temellerini atacaksınız. Ciddiyet gerektiren konulara odaklanmak için harika bir süreçtesiniz.Uzun seyahatlerinizin planlamasını yapabilir. Resmi evrak işlerinizde eksik kalan unsurları tamamlayabilirsiniz. Devletle olan işlerinizde ilerleme kaydedeceksiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda başarılı bir çizgidesiniz. Özellikle satışla ilgilenen, sosyal konularla ilgilenen Boğa burçları için güzel zamanlar. Yakın mesafeli, kısa kaçamaklar söz konusu olabilir. Evcil hayvan edinebilir, var olan evcil hayvanınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Kariyeriniz konusunda şansınızı denemekten çekinmemelisiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; başkalarının sana verdiği bir takım umut vaat eden maddi sözler için iki kez düşünmen gerekebilir. Ekonomik konularına bir şekilde çözüm bulabilir, önümüzdeki günlerde rahat bir nefes alabilirsin. Yetenek ve becerilerini, ticaret, aracılık, eğitim ve medya gibi alanlarda kullanarak dikkatleri üzerine çekebilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 50" R
Ay
Koç
13° 57' 15"
Merkür
Koç
20° 01' 36"
Venüs
Boğa
07° 48' 04"
Mars
Koç
03° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 59"
Satürn
Balık
17° 02' 43"
Uranüs
Boğa
22° 39' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 58"
Lilith
Başak
23° 57' 00"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>