Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beklentilerini sorgulayacaksın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bir ilişkiyi geliştirme üzerine odaklanmış olabilirsiniz. Değiştirilmesi gereken şeyler hakkında düşünüyor olacaksınız. Sevgilinizin ve kendinizin bazı kötü alışkanlıkları olabilir, bu konular hakkında konuşmalı ve bazı değişiklikler yapmanın bir yolunu bulmalısınız. Uzun zamandır birlikte olabilir ve rutin hayatınızdan sıkılmış olabilirsiniz. Bir şeyleri canlandırmanın yaratıcı yollarını bulun.

Temel işiniz evde, işte ya da okul olsun bugün, arkanıza yaslanıp ilerlemenizi gözlemleme fırsatınızın olacağı bir gün. Fakat tarafsız bir gözlemci olmayı beklemeyin - tam tersi. Çevrenizdeki insanların üzerinizde bir etkisi olacak, önemli bir kararla ilgili belirsizlik nedeniyle işkenceye maruz kalabilirsiniz. Seçim yapmadan önce çok düşündüğünüzden emin olun!

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Her şeyin yumuşak ilerleyeceği bir gündesin. Parmağını kıpırdatman gereken çok az durum var. Az çabayla günü keyifli geçirebilirsin. Eğer kendini ifade etmeye kalkarsan veya bir işe girişirsen, gerçekten başarılı olabilirsin. Günün enerjisiyle uyumlu olacaksın!Geçmişteki bir tatili anımsıyor olabilirsiniz bugün. Belki en son yaptığınız yolculuğu düşünüyorsunuzdur. O sıralar hayatınızda neler oluyordu acaba? Aynı kişiyle mi birlikteydiniz? Aynı işte mi çalışıyordunuz? Birtakım önemli değişiklikler yaşamış olmanız muhtemel. O günden bu yana başarmış olduğunuz her şeyi düşünmek isteyebilirsiniz. Bütün bu maceralardan sağ salim çıkabildiğiniz için kendinizi alkışlamalısınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar sizinle vakit geçirmek isteyen insanlardan bunalmayın. Biriyule birlikteyken başka ayrıyken bambaşka bir tavır içerisinde olmamaya dikkat edin. Olaya birden dahil olup kurban rolü oynamadan önce ilişkiden beklentilerinizi tanımlayın. Böyle davranırsanız bunalmayacaksınız çünkü kontrol sizde olacak.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, sabah 07:25 itibariyle Başak burcuna giriş yapıyor. Ay ve Venüs arasındaki pozitif kontak sayesinde aşk hayatınızda sabah romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de hayırlı haberler alabilirsiniz. Akşam olduğunda bu romantizmin üstüne bir de sürprizler ekleniyor olacak. Sevdiğiniz kişi yaptıklarıyla sizi mutlu edebilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerini sorgulayacaksın!Kariyerinden beklentin çok daha fazla ancak şu an çalıştığınyerin bunu karşılamıyor. İşyerinde isteklerinin engellemesi isyan etmene sebep olabilir. İlişkisi olamayan bir Boğa burucuysan bir süredir ilgini çeken kişiyle iletişime geçmek isteyebilirsin. Eğer kendi işini yapan ya da bugün fazla mesaiye kalan bir Boğa burcuysan artık bu kadar yoğun çalışmanın seni fazlasıyla yorduğuna karar vereceksin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylere adım atarak yeni bir proje oluşturmak isteyebilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Ek kazançlarla ilgili yeni girişimler içinde olabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda kendi iç sesinize güvenmek sizi gelişen olaylara karşı koruyacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Akşama doğru çatışmalardan kaçının.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak hüzün ya da melankoli getiren konular zihininizde canlanabilir. Bu konuları aşmanın ve unutmanın en kolay yolu affedicilik olacaktır.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mevcut sıkıntılarınızı siz yaratmışsınızdır. Şiddet veya kesinti olmadan negatif enerjiyi dışarı salın. Bu kolay bir dönem değil, eğer mevcut yapıya karşı isyan halinde olursanız işinizi daha da zorlaştırırsınız. Sıkıntılarınız patlak vermek üzere, onların uygunsuz bir şekilde kaynayıp gün yüzüne çıkmasına izin vermeyin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar hayata ciddi bir "bakışınız" var, ancak bir taraftan eğlence arayışındasınız. Bugünlerdeki haritaya göre, bir spor etkinliğine veya kulübüne başlayabilirsiniz ve sosyal çevrenizde liderlik rolü oynayabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi oldukça çalışkan ve üretken hissedebilirsiniz. Toprak alım satımı ile ilgilenmek için harika. Diğer yandanhayatınızda çaba harcadığınız alanlarda somut geri dönüşler almaya başlarsınız. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren ilerde başarı şansınız oldukça yüksek. Aşırı inatçı davranmaktan kaçınıp öfkenizi kontrol ederseniz, zafer sizin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda fazla karamsarsınız. Size göre hiçbir şey istediğiniz gibi olmayacak ya da olmuyor. Ancak sahip olduklarınıza bakın. Gerçekten şanslı bir kesimdesiniz. Günlük hayatınızda neye elinizi sürseniz şansınız yaver gidiyor. Biraz daha az duygusal ve çok mantıklı olmaya çalışın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; hem aile hem de sosyal ilişkilerinde direttiğin düşüncelerini değiştirebilir, yeniliklere açık olabilirsin. Romantik ilişkinde yapmak istediğin sürprizleri ya da düşündüğün aktiviteleri gerçekleştirmek için uygun bir gün olacak. Ancak özel hayatında hızlı kararlar almamaya gayret göstermelisin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 09" R
Ay
Balık
05° 14' 30"
Merkür
Koç
18° 15' 49"
Venüs
Boğa
04° 31' 30"
Mars
Koç
01° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 34"
Satürn
Balık
16° 49' 24"
Uranüs
Boğa
22° 30' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 09"
Lilith
Başak
23° 39' 18"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>