Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yenilenmek için çaba sarf ediyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu sizin için sıradışı bir gün olabilir. Son birkaç gün içinde diğer insanlarla olan ilişkiniz, üzerinizde gerçekten çok büyük bir etki yarattı. Bugün daha fazla özgür hissedeceksiniz ve sorumluluklarınızı bir defalığına kenara koymak isteyebilirsiniz. Peki ya aşk hayatınız? Ufukta yeni biri olabilir mi? Peki ya ilgi alanlarınız? Hobilerinizi yapmak için zamanınız oldu mu?

Bugün içinde bulunduğunuz günün coşkun davranışları ile birlikte çalışmanız gerekiyor. Sanatsal ve yaratıcı doğanızdan daha da fazlasıyla işbirliği yapıp, onarı denklemin içine dahil edin. Devralmaya çalıştığınız her ne olursa olsun, daha özgün bir tavır takınmanız önemlidir. Yabancı bir toprak üzerinde bilinmeyen bir bölgeye doğru giden bir öncüymüş gibi davranın. Bu macera ruhunu gün boyunca içinizde taşıyın.

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Düşüncelerin uç boyutlarda geziniyor. Bugün yumuşak ve yönlendirilebilir hissediyorsun ve duyguların belirsiz. Sakinleşip durulma dürtüsüne karşı savaş veriyor olabilirsin. Fakat diğer bir yanın da kalkıp hareket geçmeyi heyecanla bekliyor. Yavaşlamak böyle bir günde ihtiyacın olan bir şey. Bu sırada, beynin seni hiç farkına varmadan sarkacın bir ucundan öbür tarafına götürüyor.Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda hayatınızda, kontrol etmek için neredeyse güçsüz göründüğünüz büyük bir çatışma olabilir. Etrafınızda savaşın alevlendiğini hissedebilirsiniz, tek istediğiniz şey ise bu savaşın durması. Farkında olun ya da olmayın, bu durumda gerçekten oynayacak bir rolünüz ve kesinlikle kavganın sonucunu etkileyecek gücünüz var. Hareketlerinizin sorumluluğunu üstlenin ve tabağa doğru ilerleyin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Erken saatlerde oluşan Venüs-Plüton olumlu açısıyla beraber sizlerde umut dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda tutkulu ve kendinize güveninizin arttığı bir sabah geçirebilirsiniz. Boşlukta olan Ay, 13:37'de Oğlak burcuna giriş yapıyor. Günün devamında üniversite ve üstü eğitim kurumlarındaki işlerinizde kendinizi ispatlayabilirsiniz. Seyahat planları aklınızda olabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilenmek için çaba sarf ediyorsun!Kendi işini yapıyorsan, bambaşka birteklifi alabilirsin. Günün sana verdiği enerji ile kendini oldukça iyi hissedeceksin. İş hayatı ve maddi konulardaki sıkıntıların ilişkine de yansıyacak. Maddi kaynaklı sorunlarına çok yakın bir arkadaşının desteği ile çözüm bulabilirsin. Gün ilerledikçe üzerindeki rehaveti atacaksın. Yenilenmek için büyük çaba sarf edeceksin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, birlikte olduğun kişiyle bambaşka dünyalara ait olduğunuzu düşünebilirsin. Çocukların varsa, eğitimlerine dair bazı sıkıntılar yaşanabilir. Onlarla önemli konuşmalar yapman gerektiğini düşüneceksin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşmalarınızda sesinizi yükseltmeniz gerilim yaratabilir ve haksız duruma düşebilirsiniz. Daha pozitif ve yapıcı duruşunuz size kendinizi iyi hissettirecektir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğlenceli ve keyifli konulara vurgu var. Sevdiklerinizle, arkadaşlarla bir araya gelmek güzel bir fikir olabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda kendinize zaman verin. Etrafınızdaki, bazı insanların çokta dostça tavırları olmayabilir. Bu kişilere karşı zekanızı kullanarak önlem alın.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü Merkür Neptün karşıtlığı özellikle aşk ve sevdikleriniz konusunda düşüncelerinizi biraz karmaşıklaştırıp sizi sağlıklı düşünmekten alıkoyabilir. Serinkanlı ve realist düşünmeyi ihmal etmeyin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özellikle hayatınızda otorite pozisyonları olan insanlar etrafında davranışlarınızı kontrol edin. Çevrenizdeki kişilerin de kararlarda söz almasına izin verin. Diğer türlü dışlanmış hissedebilirler.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs aşk alanından tutkulu ilişkilere yelken açmaya hazır.Biraz karanlık, gizemli, hatta tehlikeli gördüğünüz bir ilişki yaşayabilirsiniz. Arkasından olacaklara dikkat edin. Fakat hayatta sevmek ve sevilmek çok önemli, adrenalin taşıyan ilişkilerin taşıyacağı güçlü enerjiden kaçmanız pek kolay olmaz. Tutku dolu bir hobiye başlamak, sanatla uğraşmak için de güçlü bir gün.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ani kararlar ile evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Eviniz, aileniz giderek kalabalıklaşıyor. Birçok Boğa burcu anne-baba olmak için hazırlık içerisindeler. Diğer bir kısımsa aynı temada mutlu haberler alıyor olacaklar. Anne-baba olma kararı size uzak ise dikkatli olmanız gerekiyor.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ikili ilişkilerinin ve ortaklıklarının önem kazandığı bugünde; günün ilk yarısında kendini stres altında hissedebilir, karşındaki insanlarla tam bir uyum ortam ortamı oluşturamayabilir, finansal konuların sonuçsuz kalabilir. Öğleden sonra değişen enerjin, sana getirilen önerilere açık olmanla birlikte farklılaşabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 21" R
Ay
Koç
17° 07' 11" R
Merkür
Koç
20° 11' 19"
Venüs
Boğa
08° 03' 58"
Mars
Koç
04° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 03' 46"
Uranüs
Boğa
22° 40' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 41"
Lilith
Başak
23° 58' 26"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>