Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmiş konular gündeminde! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bir şeylerin zihinsel tarafına çok odaklanmamaya çalışın. Aklınızdaki herşeyi yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bulacağınız şey ise, dışınızda düşüncelerinizi ellerinden geldiğince manipüle etmeye çalışan kuvvetli güçlerin olduğudur. Durumdan uzaklaşmak ve bunun yerine kalbinize odaklanmak iyi bir fikir olabilir. Konuyla ilgili düşüncelerinize çok fazla güvenmek yerine sezgilerinizle hareket edin.

Bugün kendirinizi ortaya koyduğunuz iyi bir gün olabilir. Özgüveniniz ve mizah anlayışınız gerçekten ilgi çekebilir. İster birisini romantik olarak etkilemeye çalışın ister kişisel ya da profesyonel amaçlar için network oluşturmaya çalışın, bugün sizin şanslı gününüz. Dünyaya damganızı vurmak için daha çok ilham aldığınızı hissedeceksiniz.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Günün enerjisiyle başa çıkmak, tıpkı bir ata binmeye benziyor olacak. Eyere dokunur dokunmaz, at adeta vahşice dört nala koşacak! Dizginleri iyi kavradığına emin ol. Panik yapmazsan her şey yolunda gidecektir. Kızışmış tavırların atı etkiler ve daha da kontrolden çıkması dışında bir işe yaramaz. Sakin ve kendine hakim olduğun sürece, çevrende de aradığın stabiliteyi görebilirsin.Bugün insanlara karşı güçlü bir tavır koymanızın tam zamanı. Son zamanlarda üstünüzde baskı oluşturmaya çalışan aile üyeleri ya da arkadaşlar olabilir. Mesele onları umursamamanız değil ancak belki de sizden çok şey bekliyorlardır. Bu yüzden de aranıza bazı sınırlar koymanız gerekiyor olabilir. An itibariyla kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın. Bu konuda suçluluk duymanıza gerek yok! Enerjinizi toplamanız ve kendinize iyi bakmanız gerektiğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki bir tatili anımsıyor olabilirsiniz bugün. Belki en son yaptığınız yolculuğu düşünüyorsunuzdur. O sıralar hayatınızda neler oluyordu acaba? Aynı kişiyle mi birlikteydiniz? Aynı işte mi çalışıyordunuz? Birtakım önemli değişiklikler yaşamış olmanız muhtemel. O günden bu yana başarmış olduğunuz her şeyi düşünmek isteyebilirsiniz. Bütün bu maceralardan sağ salim çıkabildiğiniz için kendinizi alkışlamalısınız!

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Başak burcunda hareket ediyor. Ay ve Jüpiter arasındaki sert açıyla sabah partnerinize karşı gergin tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu etkiden sonra gayet güzel bir gün geçirebilirsiniz. Şanslı anlar yaşayabilirsiniz. Ay-Neptün karşıtlığı nedeniyle ise sevdiğinizi olduğundan fazla yüksekte görmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Saat 19:50'de boşluğa giren Ay, ertesi güne kadar kararsızlıklar yaşamanıza neden olabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konular gündeminde!İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, geçmiş konuların tekrar gündeme gelmesi, sevdiğin kişiyle aranda anlaşmazlık yaratabilir. Uzun zamandır evinde değişiklik yapmak istiyordun, bugünü evinle ilgili konulara ayırabilirsin. Akşam saatlerinde bir arkadaşının telefonu seni şaşırtacak.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsızlıklar veya karmaşalarla uğraşabilirsiniz. Bu durum sizi kaygılandırdığından dolayı artık son noktayı koyma düşünceniz sizi yorabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha yaratıcı ve akıcı koşullar söz konusu. Kişisel alanda ve aşk hayatında daha kolay mutlu olabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevgi odaklı konularınız ön plana çıkabilir. Hafif bir yaşam sürmek için hafif beslenmeyi yeme içme sürecinizin de bir parçası haline getirin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık planlarınızı nasıl uygulamak gerektiğini biliyorsunuz. Enerjinizi belirli hedefler üzerinde odaklayın ve hemen haz peşinde olmayın. Ayrıntılarla sabırla başa çıkın. Şimdi herhangi taleplerinizi karşılamak için enerji ve kontrolünüz varken, büyük düşünün.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki büyük toprak üçgeni sayesinde hayatınızın geri kalanında daha sağlam kararlar alabilirsiniz. Bolluk, bereket ve şans aniden yüzünüze gülebilir. Güzel sanatlara ilgi duyabilir, sanat atölyelerine katılabilirsiniz. Organik tarım ve üretim konuları ilginizi çekebilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burçları için duygusal bir dönüm noktası olabilir. Özellikle bugün başlayacak olan Merkür gerilemesi hayata dair doğru bildiğiniz her şeyi bir anda değiştirebilir. Yakın çevrenize kafa tutmak, onları karşınıza almak gibi ekstrem davranışlarda da bulunabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; romantik ilişkilerde ya da kardeşinle ilgili konularda sana keyif veren gelişmeler yaşayabilirsin. Geleceğini ilgilendiren alanlarda güçlü kişilerden destek var. Ancak bugün ifade etmek istediğin konular yanlış anlaşılabilir ve beklediğin gibi ilerlemediğini görebilirsin, temkinli hareket etmelisin.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 41' 50"
Ay
Kova
27° 48' 46"
Merkür
Koç
17° 58' 19"
Venüs
Boğa
03° 53' 00"
Mars
Koç
01° 31' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 46' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 25"
Lilith
Başak
23° 35' 51"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>