Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sağduyulu davranıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sizi yavaşlatan duygusal bir sorun varsa, durumu düzeltmek için sağlıklı yollar bulduğunuzdan emin olun. Aşırı yeme veya içme bu sorunu çözmez. Bu, yalnızca zorluklarınızı maskeleyecek ve gelecekte daha kötü bir şekilde karşınıza çıkmalarını sağlayacak. Kendini bu sıkıntıdan çıkarmanın ve duruma yeni bir soluk katmanın zamanı geldi. Tüm dünyaya yetecek kadar çok sevginiz var.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Kendini ağılına kapatılmış ve yarışa çıkmayı bekleyen bir at gibi hissediyorsun. Küçük bir kutunun içinde ayağını yere vurup heyecanla çıkış sinyalinin verilmesini bekliyorsun. Gözlerindeki at gözlüğünün seni engellemesi ve kapıların ne zaman açılacağını bilememen seni biraz güçsüz hissettiriyor. Fakat o küçük kafeste hoplayıp zıplayarak bütün enerjini yiyip bitirmemelisin. Kapı kısa süre sonra açılacak ve koşmana fırsat verecektir.Bugünün gezegen enerjileri yeni başlangıçlara vurgu yapıyor. Bugün yeni insanlarla tanışmak için özellikle ideal bir gün olacak. Önceden yapacağınız sohbeti ve söyleyeceğiniz nükteli şeyleri planlayarak, olmadığınız biri gibi davranmaya çalışmayın. Yalnızca her zamanki içten kişi olun. Bugün tanıştığınız birisi bu neşeli içtenliğinizin çekimine kapılacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

8 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün yeni eğitimlere ilginiz artabilir. Özellikle astroloji, mitoloji, felsefe gibi konuları derinlemesine araştırabilirsiniz. Yurt dışı planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Güneş'in Jüpiter ile oluşturduğu gergin açı nedeniyle öğleden sonra partnerinizle aranızdaki sorunlar büyüyemeye başlayabilir. Çocuğunuza da dikkat etmenizde yarar var.

8 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağduyulu davranıyorsun!Ortaklıyapıyorsan yeni oluşumların etkisini bugünlerde görüyor ve geleceğe yatırım oluşturacağına tanıklık ediyor olabilirsin. Sağduyulu olursan ve hislerinde endişeye yer vermezsen bu hızlı gelişmelere ayak uydurabilirsin. Denge senin diğer adın. Aslında ne istediğini çok iyi biliyorsun ve istediğin şeyi kazanmak için artık zaman kaybetmek istemiyorsun. Eğer ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan girdiğin arkadaş ortamında ışığından etkilenen birisiyle tanışabilirsin. Ancak acele etmemen gerektiğini de en iyi sen biliyorsun. Mide ile ilgili sağlık sorunların varsa, bugün hassasiyetin biraz daha artabilir. Dikkat!

8 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Kararsız kaldığınız konular üzerinde daha berrak düşünecek ve kararlarınızı belirleyeceksiniz. Böylece çok daha rahat bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hislerinizi daha kolay aktarabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak harcamalara dikkat etmelisiniz. Bir yere bağlı kalmaktansa dışarı çıkmalısınız.

8 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde elinizde olanlarla yetinmeyebilir ve bazı istekleriniz kısa vadede gerçekleşmediği için umutsuzluğa düşebilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Kararsız kaldığınız konular üzerinde daha berrak düşünecek ve kararlarınızı belirleyeceksiniz. Böylece çok daha rahat bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınızdan biri bugün sizin için çok olumlu bir durum yaratacak ve bu üstüne üstlük bu kadar düşünceli olmasını hiç beklemediğiniz birinden geçecek. Bu kişi hakkındaki varsayımlarınızın yanlış olduğu ortaya çıkacak.

8 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaklaşık 2 yıldır peşinde koştuğunuz önemli bir yurt dışı projesini artık hayata geçirmeye hazırsınız.Seyahatler, eğitimler, sözleşmeler, yaşam öğretileri hayatınızın en önemli parçası haline gelebilir. Belki uzun vadede yurt dışında yaşama planlarınızı harekete geçirirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

8 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kararsızlıklarınız olabilir. Sabit fikirli olmaktan kaçınmalısınız. Tek bir çözüme veya tek bir düşünceye saplanıp kalmayın. Alternatifler her zaman vardır. Gerekiyorsa ailenizden destek alabilirsiniz. Onlar sizden desteklerini asla esirgemeyeceklerdir.

8 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün oldukça pozitif ve aktif bir gün geçirebilirsin. Yakınlarınla birlikte seyahat planların olabilir veya  farklı olarak felsefe konulara, değişik olan ilgin eğitimlere katılabilir yeni başlangıçlar yapabilirsin. Fikirlerini aile fertleri veya dostlarınla paylaşabilir, hareketli bir hafta sonu olabilir.

8 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 31" R
Ay
Koç
15° 53' 39" R
Merkür
Koç
20° 07' 32"
Venüs
Boğa
07° 57' 49"
Mars
Koç
04° 04' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 51"
Satürn
Balık
17° 03' 22"
Uranüs
Boğa
22° 40' 19"
Neptün
Balık
29° 04' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 24"
Lilith
Başak
23° 57' 53"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>