Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güven duymak istiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu burçlar kuşağındaki Boğa burçlar savunma hattına sahip olmalarıyla diğerlerinden ayrılırlar. Bugün, etrafınızdaki insanların aşırı coşkusunu sakinleştireceksiniz ve bu insanların hepsi bir projeyi gerçekleştirmede karşılaşılan zorluklardan tamamen habersiz gibi görünüyor. Meslektaşlarınızın akıl yürütmedeki sıkıntılarına değinmek ve ayrıca ailenizdeki çılgın gençler arasında bir disiplin ve kontrol sağlamak zorundasınız. İyi şanslar!

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Finansal olarak her şey senin için yolunda gidiyor. Ev yatırımına karar verebilirsin. Eğer halihazırda evin varsa, yeniden dekore etmeyi düşünebilir; yoksa önümüzdeki haftaları emlakçıların ofisinde geçirebilirsin. Kendi alanını yaratmaya yöneleceğin bir gün; iyi eğlenceler!Şu anda hayatınızda, kontrol etmek için neredeyse güçsüz göründüğünüz büyük bir çatışma olabilir. Etrafınızda savaşın alevlendiğini hissedebilirsiniz, tek istediğiniz şey ise bu savaşın durması. Farkında olun ya da olmayın, bu durumda gerçekten oynayacak bir rolünüz ve kesinlikle kavganın sonucunu etkileyecek gücünüz var. Hareketlerinizin sorumluluğunu üstlenin ve tabağa doğru ilerleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara karşı güçlü bir tavır koymanızın tam zamanı. Son zamanlarda üstünüzde baskı oluşturmaya çalışan aile üyeleri ya da arkadaşlar olabilir. Mesele onları umursamamanız değil ancak belki de sizden çok şey bekliyorlardır. Bu yüzden de aranıza bazı sınırlar koymanız gerekiyor olabilir. An itibariyla kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın. Bu konuda suçluluk duymanıza gerek yok! Enerjinizi toplamanız ve kendinize iyi bakmanız gerektiğini unutmayın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, saat 09:06'da Terazi burcuna geçiyor. Çalışma yaşamınızın, sağlığınızın, evcil hayvanınızın öne çıkacağı bir günde olacaksınız. Bugün Aslan burcunda başlayan Merkür retrosu ailenizle ilgili konularda aksilikler yaşatabilir. Ailecek düşündüğünüz bir plan ertelenebilir. Evinizdeki teknolojik aletleri kapatarak evden çıktığınızdan emin olun. Tadilat gerektirebilecek küçük aksilikler de oluşabilir. Riskli hareketlerden kaçının. 19 Temmuz itibariyle retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. İnsanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar hiç tahmin etmediğiniz yerlere gidebilir. Bazen susmak en iyi iletişim tercihi olabilir. Ayrıntılı Merkür retrosu yazısı için tıklayınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven duymak istiyorsun!Bu dönemde arkadaşlarının sana bir şeyler katabilmesi gerektiğine dair inancın artıyor. Güven ihtiyacın bugün ön plana çıkaracaktır. Senin için önemli olan ne varsa bugün peşinden gitmekten yanasın. Bir süredir değerlendirmediğinteklifini yeniden gündemine alabilirsin. Uzun süreli ilişkisi olan bir Boğa burcuysan evlilik konusu gündemine gelebilir, çevrende sürekli evlilikten bahsedildiğine şahit olabilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan sürpriz bir karşılaşma seni oldukça şaşırtabilir. Sezgilerin bir kez daha galip gelecek!

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle bağlantınız güçleniyor. Aşk hayatınızı aktif hale getiren bir gündesiniz. Yeni biriyle tanışmanız ve yeni bir ilişki içinde olmanız söz konusu olabilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki ilişkiler bugün daha önemli bir hal alabilir. İş hayatınızdaki beklentilerinizin artması davranışlarınızda abartıya neden olabilir. Gün içinde risk almak isteyeceğiniz zamanlar var. Tamamlanması gereken işlerinizi bitirmek için uygun bir gün. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve sevgi gibi konularda şifalandırmaya gideceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi daha anlayışlı bir forma sokmak için elinizden geleni yapmalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosu bugün başlarken 19'una dek aile içi iletişimde bazı aksaklıkları beraberinde getirebilir. 19'undan itibaren ise haber alamadığınız kardeş ve akrabalarınızdan haberleri size getirebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün boyunca maneviyatın ne olduğu hakkında daha sık düşüneceksiniz. Birinin sizi manipüle etmesine, yönlendirmesine veya kaprisli isteklerini yerine getirmeye zorlamasına izin vermeyin. Bugün aynı zamanda toksik ilişkilerden kurtulmak için enfes bir gün.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize yönelik düşünceleriniz yoğunlaşıyor. Farklı beklentiler içine girebilir, bugüne kadar olan hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Ancak, içinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun önceden olduğu gibi fazla önemsemeyecek ve gelişmeleri gözleyeceksiniz. Yakınlarınızla ilişkiniz artıyor.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen çok dik kafalı ve inatçı olabiliyorsunuz. Düşünceler değişir. Sizin ki de zaman zaman değişiyor. İnsanlara karşı biraz daha hoş görülü olabilirsiniz. Özellikle de inançları ve felsefeleri konusunda. Venüs?ün gücü yanınızda. Bu sebeple bulunduğunuz her ortamda daha rahat fark ediliyorsunuz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; haftaya geleceğini ilgilendiren konu ve planlarında sürekli fikir değişiklikleriyle başlayabilir, mantığından ziyade egonun isteklerine odaklanabilirsin. Özellikle aileni ve yaşam alanını ilgilendiren konular ayın sonunda kadar gündemini meşgul edebilir. Topluca yapılmış programlar, ev içi dekorasyon değişikliğinde aksamalar olabilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 19" R
Ay
Balık
04° 32' 44"
Merkür
Koç
18° 14' 08"
Venüs
Boğa
04° 27' 55"
Mars
Koç
01° 53' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 53"
Satürn
Balık
16° 49' 09"
Uranüs
Boğa
22° 30' 30"
Neptün
Balık
28° 59' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 59"
Lilith
Başak
23° 38' 59"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>