Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatın akışında kalmak istiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki insanlar için bir yaşam rehberisiniz. Bugün, bu konumda olmayı ne kadar sevdiğinizi fark etmenizi sağlayan günlerden biri. Sıkı çalışmalarınızın meyvelerini alabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki toplulukta isminden söz ettiren biri olabilirsiniz. Kendinizle gurur duymaktan çekinmeyin!

Bugün anlamsız tartışmalara katılmamaya çalışmalısınız. Yorgun veya rahatsız hissedebilirsiniz. Bunların acısını sevgilinizden çıkarmayın! Bu negatif enerjiyi farklı bir şekilde serbest bırakmaya çalışın. İşten sonra biraz egzersiz yapmak için kendinize zaman ayırın. Spor salonuna doğru bir gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Ya da uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarsanız iyi hissedebilirsiniz. Eve geldiğinizde kafanız daha net olacak.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Arkadaşlarla ve aileyle toplanmak için güzel bir gün. Bir parti organize etme olanağın varsa yap! Sohbet ve birliktelik modundasun. Bir süredir görmediğin arkadaşlarını davet et ve birlikte pasta kesin, kutlama yapın. Hayatında yer alan insanların önemini hatırlamak için uygun bir gündesin.Ruhsal konular bugün sizin için belirsiz görünebilir. Yaşamınızda kabul etmiş olabileceğiniz kavramlar aniden önemsiz ve alakasız gelebilir. Ruhani bir çöküşe kapılmayın. Bunun yerine, konuyla ilgili kitaplar bulun ve başkaları bununla ilgili neler yazmış okuyun. Bu konulara ışık tutabilecek insanlarla konuşun. Unutmayın: maneviyat sabit değil; canlı ve dinamik olma durumudur. Bakış açınızı değiştirirseniz, tamamdır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gezegen enerjileri yeni başlangıçlara vurgu yapıyor. Bugün yeni insanlarla tanışmak için özellikle ideal bir gün olacak. Önceden yapacağınız sohbeti ve söyleyeceğiniz nükteli şeyleri planlayarak, olmadığınız biri gibi davranmaya çalışmayın. Yalnızca her zamanki içten kişi olun. Bugün tanıştığınız birisi bu neşeli içtenliğinizin çekimine kapılacak.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Oğlak burcunda hareket ediyor. Günün ilk yarısı olumlu etkiler yaratarak sizleri güzel bir güne uyandırıyor. Akademik konularınızda başvurular veya işlemler yapacaksanız sabah saatleri daha uygun olacaktır. Saat 11:30 itibariyle ise Ay, boşluğa giriyor. Yeni işlere adım atmak yerine size stres yaratmayacak şeylere odaklanmalısınız. Egzersizlerle hızlı form tutabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın akışında kalmak istiyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Güne alacağın ilginç haberlerle uyanacaksın. Aldığın haberi yakınlarınla paylaşmak için telefona sarılabilirsin. Geçmişte yaşadıklarını hatırlayarak, gelecekle ilgili planlarını değiştirebilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, çalışanlarının isteklerini göz ardı etmemen gerektiğini fark edeceğin durumlar yaşayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle sinema ya da tiyatroya gidebilirsin. Evini daha modern bir havaya sokmak için bazı eşyaları yenileyebilirsin. Anne ailesinde yaşanan sağlık sorununa çözüm arayabilirsin. Günün sonunda kendini hayatın akışına bırakmak isteyeceğin kararlar alacaksın.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayır cevabı alacağını düşündüğünüz soruları bugün sormamalısınız. Ulaştığınız sonuçlardan memnun değilseniz yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı getirmelisiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Yolculuklar planlamak size keyif verebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde zevk aldığınız şeyleri yapmak için zamanınız olacak. Uğraştığınız işlerle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler gündeminizi etkileyebilir.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda sürprizli bir süreç sizi bekliyor ve bu sürpriz oldukça güzel gelişmeleri içinde barındırıp sizi maddi refaha getirecek...

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişimle, eğitimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Her türlü bilgiye açık olan tutumunuz sizi yeni yerlere götürebilir, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Bilgelik peşinde olabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün popülerliğin ışık hızında. İsmini bilmediğini düşündüğün kişilerin bile sizi tanıdığını görüp inanamayacaksınız. Eğer bekarsanız, yeni birileriyle tanışmak ve sosyalleşmek için daha iyi bir gün olamaz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçeceksiniz. Ancak, karşınıza çıkan fırsatları dikkatle incelemeniz gerekiyor.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burçları taşınmaz mülklere yatırım yapma hazırlığında olabilirler. Genel anlamda çok şanslısınız. Günlük hayatınızda her işiniz rast gidiyor. Biriken işlerinizi hızlıca toparlayabileceğiniz gibi, nasıl olsa her şey yolunda gidiyor diye rehavete de kapılabilirsiniz. İş hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; hayatı daha gerçekçi gözlerle değerlendirebilir; görev ve sorumlulukları ön planda tutabilirsin. Yurtdışı, yüksek eğitim ya da medya alanında çalışmalar yaparken sevdiklerinin desteğini alabilir, görüş ve düşüncelerini doğru bir ifadeyle paylaşabilir, sosyal medyadan kariyer fırsatlarını takip edebilirsin.

9 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 09" R
Ay
Koç
22° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 28' 38"
Venüs
Boğa
08° 31' 41"
Mars
Koç
04° 25' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 18"
Satürn
Balık
17° 05' 36"
Uranüs
Boğa
22° 41' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 54"
Lilith
Başak
24° 00' 56"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>