İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Stil Değişikliği Yapıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk konusunda son zamanlarda yaşananların seni gereksiz yere üzmesine izin vermemelisin. Zamansız yere üzülmek yerine önüne bakmak senin için daha iyi olabilir çünkü. Geçmişten çıkardığın dersleri ilerisi için uygulamaya çalışmak aşkta daha az hata demek olabilir.

Diğer insanların etrafındayken görünmek istediğiniz türden bir kişi olmak üzerine çalışmalısınız. Örneğin "uzman" rolüne ya da her şeyin cevabını bilen birisi rolüne bürünebilirsiniz. Bir kişilik kazanmanın yanlış bir yanı yok, ama bu kadar rahatsız edici birini seçmeseniz de olur? Neden sadece görünmek istediğinizi değil, aynı zamanda kim olduğunuzu da düşünüyorsunuz.

İşlerinin yolunda gitmesi kendine daha çok zaman ayırmanı sağlayabilir bugün. Ama kendine odaklanırken negatifliğe de açabilirsin kendini. Bu hataya düşmemek için bu süreyi kendini geliştirmek için kullanabilirsin. Yenifırsatları hakkında araştırmalar yapmak kendinikonusunda geliştirmene daha fazla yardım edecek.

Olumsuz düşüncelerden uzak durmak için yoga, egzersiz ve meditasyon şart olabilir. Ama buna fırsatın yoksa eğer arkadaşlarınla içeceğin bir kahve de sana iyi gelebilir. Kendini yalnızlaştırmadan keyifli bir gün geçirmek çok fark edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların seninle daha az iletişim kurması canını sıkmamalı. Bu tür konulardaki sorun seninle ilgili olmayabilir. İnsanların kendi hayatlarıyla ilgili sorunlar yaşamaları mümkün olabilir. Onlara yardımcı olmak için senin daha istekli olmanda fayda var.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mesajınızı arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize ne kadar açık bir şekilde hecelerseniz yazın, bazıları onu yine de yanlış okuyacak. Hükümdarınız Merkür ile, Mars ile anlaşmazlığa düştüklerinde bazı gereksiz kararlar almaktan kendilerini alamazlar, bu yüzden onlara izin verin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Saç stilinde yaptığın değişiklikler arkadaşların tarafından beğenilebilir. Senden stil önerisi isteyebilirler. Aralık ayına hem çözümcü hem de pratik bir havayla başlıyorsun. İstediğin anda üstesinden gelemeyeceğin bir konu olmadığının da bilincindesin. Uzun süredir düşündüğün alım satım konuları, ayın ilk gününde gündemin olabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşıması zor gelen yüklerinizden kurtuluyor ve bundan sonrakileri daha iyi taşımak için yeni kararlar alıyorsunuz. Evlilik ve ortaklılarda yeni kriterleriniz baskın olabilir. Mutlu olacağınız ve keyifle emek vereceğiniz ilişkilere oldukça açık ve hazırsınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir işlere başlamak kolay olmayabilir. Mücadele ettiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Kardeşlerinizle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniliklere cesaret ile gittiğiniz taktirde başarınız artacak. Sevdiğiniz işi yapmanız sizi daha da cesaretlendirici bir konuma getirebilir. Çalışkanlığınızı arttırabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin sorumluluğunda olmayan işler hakkında zaman harcarken dikkatli olmalısın. Yardımcı olurken kendini ihmal etmemek senin için iyi olacak. Sınırı baştan çizmek, kendine gereken zamanı yaratmanı sağlayacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünümünüzü değiştirmek ikna edici olabilir ancak size yakın birinin stratejinizle ilgili soruları olabilir. Bu mutlaka düşündüğünüz şeyi yapmamanız gerektiği anlamına gelmez. Şüpheli hissetmek can sıkıcı olabilse de, aldığınız bazı soruları derinlemesine düşünmek eylem planınızı gerçekten daha sağlam hale getirebilir. Nihayetinde, doğru olduğuna inandığınız şeyi yapmak zorunda kalacaksınız, başkalarını mutlu etse de etmese de. Bir konuşmanın artık verimli bir yere gitmediğini bilin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek istiyorsunuz. Motivasyon gücünüzü arttıran en önemli etkenin, grup çalışmaları olduğunu biliyor ve bu konuda gerekli çalışmaları başlatmak istiyorsunuz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnisyatif almakta tereddüt ediyor olabilirsiniz. Büyük bir hamle yapmadan önce olayların gidişatını görmeyi tercih edebilirsiniz. Sebebinden tam olarak emin olmasanız da girişimleriniz bir şekilde engellenmiş. Sezgilerinize güvenip her şeyi çok fazla sorgulamamak en iyisi olacak. Kestirme diye uçurumun kenarından yürümek yerine bildiğiniz, güvenli ama uzun yolu tercih edin.İlişkim nasıl gidecek?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Sevgiliniz bir art niyet taşımıyor. Sonradan üzülmemek için iyi düşünün. Gereksiz bir gurur yüzünden kaçırdığınızteklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için bugünden tedbirli olmaya çalışın. Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamayın.

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 00" R
Ay
Koç
02° 07' 47"
Merkür
Koç
19° 26' 46"
Venüs
Boğa
06° 48' 32"
Mars
Koç
03° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 38"
Satürn
Balık
16° 58' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 19"
Lilith
Başak
23° 51' 39"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>