İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Cesur Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Kalbini açtığın kişinin seni gerçekten ne kadar düşündüğünü sorgulayabilirsin bugün. Aşk konusunda kafan biraz karışabilir. Güvendiğin kişinin hareketlerini ve düşüncelerini öğrenmek için iletişimde daha sakin kalman gerekecek.

Bugün işinizde cesaret kırıcı ufak tefek olaylar çıkabilir. Sizin fikirlerinize karşı çıkanarkadaşlarınız aklınızı karıştırabilir. Fikirlerinizi iyice değerlendirdikten sonra direk patronunuzla konuşsanız iyi olur.

İş konularında çevrende manipülasyonlar dönebilir. Bunlara karşı kendini korumaya alman gerekecek. Bunun için de biraz dikkatli davranmalı ve gözlem yapmaya odaklanmalısın. Ani tepkiler vermemen en iyisi.

Her ne kadar güne keyifle başlamak istesen de çevrendeki negatif kişiler bir şeylere taş koyabilir. Bu tür durumlarda yapabileceğin en iyi şey kendine zaman ayırıp sana iyi gelecek şeylere öncelik vermek olabilir. O yüzden dikkat etmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyalleşmek vearkadaşlıkları kurmak inanılmaz ölçüde sana fayda sağlayabilir. Daha başarılı bir noktaya gelebilirsin. İnsanlarla iletişimini kuvvetlendirdiğin sürece bugün seni hiçbir şey durduramayacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, günün ilerleyen saatlerinde uzun süredir görüşmediğiniz bir yakınınızla bir araya gelebilirsiniz. Kurduğunuz bu iletişim size adeta farklı bir dünyanın kapılarını açacak. Kendinizi kapana sıkışılmış gibi hissettiğiniz ruh halinizden bir an olsun çıkabileceksiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının yeni bir ilişkiye başlaması seni sevindirebilir. Detayları telefonla konuşarak öğreneceksin. Hayata dair daha cesur kararlar almanı sağlayan kişilere minnet duygunu göstereceğin bir gün. İş konusunda beklediğin ve istediğin terfi haberini alabilirsin. Çalışkanlığın sayesinde çok çabuk ilerlemen farklı yorumlara sebep olabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi ortaya koymalısınız. Gizli saklı, gizemli bir hava yerine açık olmaktan yana hareket etmek stresinizi atmanızı sağlayacaktır. Çalışma ortamında söz sahibi olacağınız konular gündeme geldiğinde bunu uzun vadeli fayda sağlayacak yeni konulara harcamalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi dengede tutmaya çalışmak sizi yorabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içerisine sızan kişilerce oluşabilecek hilelere karşı uyanık olmanız gereken bir zamandasınız. Ailenizi karıştırabilecek dedikodu durum ve şartları oluşabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte geçireceğin zamanın değerli hale gelmesini sağlayabilirsin. Aile ilişkilerinin güçlenmesi için birlikte aktiviteler planlamak yararlı olacak. Ne kadar çok şey paylaşırsanız o kadar yararlı bir gün geçireceksin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir tartışma beklenmedik bir şekilde ağırlaşabilir. Normalde kendinize sakladığınız konuları açmak için baskı hissedebilirsiniz ancak, istemediğiniz hiçbir şeyi paylaşmak zorunda olmadığınızı kabul ettiğinizde, arkanıza yaslanıp başkalarının derinden kişisel hikâyelerini anlatmalarını dinlemekten gerçekten zevk alabilirsiniz. İhtiyaç duydukları özenli kitleyi elde edecek olsalar da, muhtemelen bir süre daha kendi başınıza çiğneyeceğiniz dönüştürücü iç görülerle karşılaşacaksınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkararak, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitimi seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortakla beraber seyahat edebilir, yurt dışına gidebilirsiniz. Yeni bir eğitim alabilirsiniz. Hukuk alanında ise fırsatlar sizinle olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse cazip, çekici geldiğiniz bir dönem. Bu avantajınızı kullanarak, istediğiniz ilişkileri kurabilir ve aşk yaşantınıza büyük bir canlılık katabilirsiniz. Duygusal yanınızın ön planda olması ve kişisel çekiciliğiniz, karşı cinsin gözünde itibarınızı yükseltiyor. Bu olumlu devreyi muhakkak hedeflediğiniz insanı etkilemek için kullanmalısınız. İşe yeni başlayan birinin hatalarını düzeltmekten, kendi işinizi yapamaz hale geldiniz! Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 49" R
Ay
Yay
01° 52' 02"
Merkür
Koç
16° 00' 01"
Venüs
Koç
25° 58' 36"
Mars
Balık
26° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 33"
Satürn
Balık
16° 12' 27"
Uranüs
Boğa
22° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 37"
Lilith
Başak
22° 53' 08"
True Node
Koç
15° 32' 58"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>