İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sabırlı Olmalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün aşktan büyük beklentilerin olmayabilir. Hoşlandığın kişinin konuşma tarzı hoşuna gitmeyebilir mesela. O kişinin davranışlarını sorgulayabilirsin biraz. Bu durum sana bir şeyleri sorgulama fırsatı tanıyabilir.

Uyarılmış ve ilham almış hissedebilirsiniz. Çok fazla fiziksel enerjiniz olacak ve hatta kendinizi biraz çılgın hissedebilirsiniz! Gün boyunca kafein ve derin nefes almaktan kaçınarak denge sağlamaya çalışın. Ayak işlerini haletmek veya güzel bir antrenman yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Enerjinize odaklanmanıza ve yaşam gücünüzü kontrol etmenize yardımcı olacak bir şey yapmanız gerekecektir.

Parasal konularda çevrendeki herkesin bir fikri olabilir. Hele ki söz konusu olan senin kazancınsa herkesin bir lafı olabilir. Ancak senin kendini bu tür negatifliklerden sıyırman gerekecek. Kimseye, kazandığın paranın hesabını vermemelisin.

Bugün gerginlikler seni biraz yorabilir. Özellikle de boyun kaslarında tutulmalar meydana gelebilir. Bu tür ağrıları engellemek için daha fazla sıvı tüketip esneme hareketlerine odaklanman iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedef görünmüş olabilir. Durmadan bu hedefe koşman gerekecek. Bir şeyleri sonuna kadar getirip yarım bırakmamalısın. Bir işi sonuna kadar götürmek sana kendin hakkında daha önceden görmediğin özellikleri daha net gösterebilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birisi size duymak istemediğiniz bir şey söyleyecek ama kötü haber verdikleri için onu suçlamayın. Basit gerçek şu ki, başladığınız işi bitirmeyi ihmal etmek sizin hatanız. İyi haber şu ki, bunu halletmek için hala zaman var.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ilişkilerinde daha dikkatli ve özenli olmalısın. İş ve özel hayatının yoğunluğu onlara ayırdığın vaktin daralmasına neden oluyor. Bugün her işin hızlıca ilerlesin isteyeceksin. Eleştiri alacağın bir konuda düşünmeden konuşman, pişman olmana sebep olabilir. İşinin yoğun ve tempolu olduğu bugünlerde biraz daha sabırlı olman gerekecek.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ortamında konuşulan konularda herkes aynı fikirde olmayabilir. Birbirinizin faydasına olabilecek detayları kaçırmamak için cevap vermek için değil, anlamak için dinlemeyi seçmelisiniz. Ev içindeki düzenleme ve tadilat işlemlerine zaman ayırmak, daha rahat bir ortamda yaşamanızı sağlayacaktır.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi tamamen meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım etmeniz gerekebilir. Gün içinde sizi güven arayışına itecek durumlar yaşanabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha enerjik hissedebilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bir miktar insanlara karşı sorumlu hissedebilirsiniz ancak yine de bunun dengesini kurmanız çok önemli. Sevdiklerinize yardım edin.

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi eviniz varsa, bugün bunun değerini daha iyi anlayacaksınız. Eğer bir eviniz yok ama satın almak istiyorsanız, bakmaya başlamanın zamanı geldi. Şu sıralar, özellikle tarla olarak yatırımlar değer kazanmaya başlayacak fakat sonuç almanız biraz zaman alabilir. Bununla birlikte, söz vermeden önce tüm olasılıkları dikkatlice değerlendirmeniz önemli. Bu, içgüdülerinizle hareket edeceğiniz bir zaman değil.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizin ihtiyaç duyduğu şeylere olan hassasiyetiniz her zamankinden daha hassas bir şekilde ayarlanmıştır. Buna rağmen, belki de daha yüksek sesle isteme şansı bile bulamadan, onlara vermeye çalıştığınızda zorba olma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bugün, en sevdiklerinizle havayı temizlemek için harika bir fırsat. Desteğinizi takdir edebilirler, ancak onların şartlarına uygunsa bu muhtemelen onlara daha çok yardımcı olacaktır.

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun duygular içinde olsanız bile; pratik yönünüzü ön plana çıkararak, gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün evlilik, ilişkiler, ortaklık, aşk konusunda yeni kararlar alabilirsiniz ama partnerle aranızda gerginlik olabilir. Kariyer hayatınızda ise beklentileriniz bir süre ertelenebilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda cesaretli biri olduğunuz söylenemez. Sizden beklenen adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş hayatında gözünüz kara, macerayı seviyorsunuz. Risk taşıyan bir konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor! Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 31' 21" R
Ay
Başak
18° 02' 37"
Merkür
Koç
17° 11' 42"
Venüs
Koç
18° 27' 35"
Mars
Balık
21° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 17"
Satürn
Balık
15° 37' 34"
Uranüs
Boğa
21° 46' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 27"
Lilith
Başak
22° 12' 33"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>