İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Standartlarını Artırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk sana hiç de cezbedici gelmeyebilir bugün. Aşkla yakınlığın radyoda çalan bir şarkıya denk gelmek kadar olabilir hatta. Bir şeyleri zorlamama taraftarı olabilirsin. Kafana göre hareket etmen gerekebilir biraz.

Bazı işlerinizi tamamlamak için çeşitli fırsatlar elde edeceksiniz ancak son kararı vermeden önce dikkatli düşünmelisiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı sonuçlar doğurabilir.

İşlerde ve parasal meselelerde olabildiğince bağımsız kalmanda fayda var bugün. Ekip çalışmaları veya başkalarından beklentiler seni yorabilir. Bunun yerine kendi işini kendin görmeli, sıkıntılı noktalarda bir şeyleri ertelemelisin.

Gün içerisinde kendine zaman ayırmanın faydasını görebilirsin. Başkalarıyla zaman geçirmek yerine kendi başına vakit geçirmek daha rahat etmeni sağlayabilir. Biraz kafanı dinleme ihtiyacı duyabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı yerlere gitme hayali seni bütün gün oyalayabilir. Aklında sürekli gideceğin bir tatilin hayali veya bulunacağın bir ortamın düşüncesi olabilir. Bir şeylere odaklanmakta zorlanabilirsin. Sevdiklerinden destek almak sana iyi gelebilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karşıt burcunuzdaki kozmik aktivite, şu anda ortakların ve meslektaşların üstün olduğu anlamına gelir, ancak bu yalnızca kazananlar ve kaybedenler açısından düşünürseniz bir sorun olacaktır. Neden ikiniz de kazanamıyorsunuz? Biraz daha birlikte çalışmayı deneyin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde hedeflerin ile ilgili beklentilerin istediğin gibi sonuçlanmayabilir. Motivasyonunu kaybetmemek için çaba göstereceksin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, geçen aylarda hayatından çıkarttığın kişi yeniden gündemine gelebilir. Yaşam standardını artırmak adına kültürel çalışmalarda yer almak avantajına olacak.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ilişkileri ve sözleşmeler konusuna hız verebilirsiniz. Planlarınızı uygulamak ve kitlenizi genişletmek için önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İmkanlarınızın ve sınırlarınızın farkında olmalısınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir işlere başlamak kolay olmayabilir. Mücadele ettiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Kardeşlerinizle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizlerle ilgilenen çok olsa da konsantrasyonunuzun odağında işiniz ve uğraşılarınız olacağı için önünüzü pek göremeyebilirsiniz. Zamanınızı dengede geçirin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. İçten içe yine de sosyalleşmeye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için gerçekten önemli olan insanlarla daha derin bağlantılara açılmak gerçekten mümkün. Ayrıca, yerleşik rutininize nasıl sığdıracağınızdan emin değilseniz, sıra dışı fikirler biraz bunaltıcı olabilir. Sevdiklerinizi ne kadar önemsiyorsanız, başka sorumluluklarınız da var! Unutmayın: Her şeyi bir günde halletmek zorunda değilsiniz. Sadece kontrol etmek istediğiniz sevdiklerinizin bir listesini yapmak önemli bir ilk adımdır.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bugün bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; evlilik, ilişkiler, ortaklık, aşk konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki hayal kırıklıklarına dikkat etmelisiniz. Ortaklıkta yanılma payınız yüksek.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında ciddi değişiklikler gündeme gelebilir. Bu yeni durumların sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratmaması için daha dikkatli olmanız gerekiyor. Mesleğinizle ilgili kayıplar yaşayabileceğiniz bir gün. Problem ve güçlüklere dayanma azmini göstermelisiniz. Bu olaylar kendinize olan saygınızı kaybettirmesin, zamanla hepsinin çözüme kavuşacağına inanın. İş yaşamında doğabilecek maddi sıkıntılar, bireysel seviyede de yansımalarını gösterebilir. Hazmedilmesi zor olan besinlerden uzak durun.

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 02' 28" R
Ay
Başak
12° 13' 42"
Merkür
Koç
17° 25' 15"
Venüs
Koç
17° 51' 06"
Mars
Balık
21° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 31"
Satürn
Balık
15° 34' 39"
Uranüs
Boğa
21° 44' 56"
Neptün
Balık
28° 34' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 43"
Lilith
Başak
22° 09' 16"
True Node
Koç
15° 36' 56"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>