İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Emeklerin Karşılık Buluyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün aşk konusunda içine sinmeyen, aklına yatmayan şeyler daha net kendini belli edebilir. Bu tür konuları göz ardı etmemelisin. Eğer karşı tarafın seni mutlu etmeyen bir hareketi varsa bunu konuşmak önemli olabilir.

Detayları yerinde değerlendirip çözmeniz, ilişkileri kolaylaştırıyor. Çok önemli görüşmelerde ciddi gelecek kararları alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda doyumlar içinde görünüyorsunuz.

Maddi açıdan içine sinmeyen bir sürü şey olabilir. O yüzden acele etmek yerine kendini biraz geri çekip olan bitene uzaktan bakmak iyi olabilir. Tam olarak sorunun kaynağını bulmak için kendini biraz geri çekmen gerekebilir.

Zihnini toplamak uzun sürse de bununla başa çıkabilecek kuvvete sahip olabilirsin. O yüzden öncelikli olarak kendine güvenmen gerekecek. Sakin bir ortamda zihnini boşaltmak önceliğin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni sürekli gergin ve tetikte tutan şeyler yavaş yavaş hayatından çıkmaya başlayabilir. Kendini biraz daha rahat hissetmeye başlayabilirsin. Hatta bu rahatlık hayatının birçok alanına yayılabilir. Zihnen de bedenen de kendini biraz daha keyifli hissedebilirsin.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aklını mı takip edersin yoksa kalbini mi? Sağduyunun sana söylediklerine göre mi hareket ediyorsun yoksa sadece hislerine göre mi hareket ediyorsun? Her iki yaklaşım da eşit derecede önemli olduğundan, her iki dünyadan da en iyi şekilde yararlanmanın bir yolunu bulmalısınız.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda yoğunluk kazanıyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinle arandaki güven bağı da güçlenecek. Emeklerinin karşılığını alıyor olmak seni mutlu edecek. Ancak yeteneklerine göre biryapmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, eğitimleri ile ilgili cesur kararlar almak isteyebilirsin.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer bilen ve değer veren kişilerle bir arada olmak motivasyonunuzu yükseltiyor. Arkadaş listenizde güncelleme yapmak isteyebilirsiniz. Nefretle değil, sevgiyle yaşamak ve yaklaşmak işle ilgili fikirleriniz konusunda da size ışık tutabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından alacağınız fikirler gündeminizin değişmesine neden olabilir. Başarılı olmak için hırslı davranabilirsiniz. Günlük hayatınızda plan değişiklikleri yapmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi de etkileyebilir. İlişkilerinizde daha diplomatik davranmanız yararınıza olabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda özellikle bir erkek vesilesi ile atacağınız bir adım başarılı sonuçlanabilir. Çevrenizdekilerin fikirlerini önemseyin.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeylere başlamak için daha hevesli olabilirsin. Karşına çıkacak engelleri aştıkça daha üreten olabildiğini görmek mümkün olacak. Her türlü engele rağmen yaratıcı olmaya çalışmak yeni imkanlarla karşılaşmanı sağlayacak.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel bir kişiyi etkilemek için riskli bir şey yapmak şu anda çekici gelebilir. Neden onlarla konuşup nasıl hissettiğinizi söylemiyorsunuz? Doğal ve dürüst bir yaklaşımın bu önemli bağlantıyı kolaylaştırma olasılığı daha yüksektir. İsterister eğlence arıyor olun, ne istediğiniz konusunda net olmak, potansiyel arkadaşlarınıza onu gerçekten elde etmenize yardımcı olma fırsatı verir!

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Partner ya da ortakla yeni kararlar alabilirsiniz. Aranız daha iyi gelebilir. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; partner, ortaklık, evlilik konularıyla ilgili gelişmeler gerçekleşebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı davranışlarını ve sözlerini yanlış anlamanız kıskançlık duyguları yaratıyor. Ayrıca bu konuda sizi destekleyenler de var. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve ilişkinizi şekillendirebilecek olayları iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızla ilgili önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak gibi değil. Geleceğe daha güvenli ve iyimser bakmaya çalışın. Finans konularında geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olabilir.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 07" R
Ay
Akrep
20° 33' 16" R
Merkür
Koç
15° 58' 60"
Venüs
Koç
24° 51' 51"
Mars
Balık
25° 52' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 07' 25"
Uranüs
Boğa
22° 03' 53"
Neptün
Balık
28° 45' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 30"
Lilith
Başak
22° 47' 07"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>