İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyi mutlu etme arzusuyla dolabilirsin bugün. Ona ne kadar değer verdiğini göstermek önceliğin olabilir. Aşkta birbirinize gösterdiğiniz öneme odaklanarak hareket etmek her ikinize de iyi gelebilir.

Organizasyon becerinizi kullanarak birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Sizinle ilgili görüşmelerle ilgili karamsarlığa kapılmanız gerekmiyor. Bu sıralar sorumluluklarınız artabilir.

Bugün yeni konulara daha rahat odaklanabilirsin. Yeni şeyler öğrenmek, yeteneğini kuvvetlendirmek, emeğini yaymak gibi konularda fazlasını yapabilirsin. Fazlasına odaklanmak senin için zor olmayacak.

Eğer kilo kontrolü gibi bir düşüncen varsa bugün bu konularda daha sağlıklı kararlar alabilirsin. Kendi canına işkence etmeden, sağlığını ön plana alarak hareket etmek sana iyi gelebilir. Bu konuya aklını verdin mi çok güzel sonuçlar görebileceğini fark edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için harika geçebilir. Potansiyellerle dolu bir gün olacak çünkü. Emeklerinin karşılığını daha rahat alabileceksin. Eğer bir süredir yolunda gitmeyen şeylerle uğraşıyorsan, bugün bu engellerin kalktığını görebilirsin.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her zaman iyi anlaşamadığınız biriyle uyum içinde çalışmak sanıldığı kadar zor olmayacaktır. İnatçı ve zor olabilen bir arkadaş veyaarkadaşı, tutum değişikliği gösterecek ve geçmişte sahip olduklarından daha fazlasını vermeye istekli olmalarını memnuniyetle karşılayacaksınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun geçen haftanın ardından günü dinlenmeye ayıracaksın. Bir yandan da gelecek haftanın programını hazırlayacaksın. Eğer evlilik hazırlığı içinde olan bir İkizler burcuysan, düğünün küçük detayları seni biraz yorsa da her şeyin sorunsuz ilerlediğini görmek keyfini yerine getirecek. Kimsenin derdini kendine dert edinmek istemeyeceksin.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle günün ikinci yarısında yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdan bazı durumlarda bazı kişileri çıkarmanız yeni başlangıçlar yapmanız açısından önemli. Size iyi gelmeyen kişilerle bağınızı koparmalısınız.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkı çalışmanız başkalarını etkileyebilir ve şu anda sizinle işbirliği yapmalarını teşvik edebilir. Öte yandan, elinizdeki bir görevden sapma ve tartışmaya girme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Muhtemelen işi bitirme konusunda tutkulu olduğunuz ve başkalarının sizin kadar kararlı görünmediğine inanamayacağınız için, bir otorite boşluğundan faydalanmak isteyebilirsiniz. Yarını da düşünerek saygınızı koruyun.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter retro yapıyor. Yeni başlangıçların her zaman gerginlik getirdiğini siz de biliyorsunuz. Bugün maddesel güvenliğiniz ön planda olacak ve kan bağı olduğunuz kişilerle tartışacağınız konularda onlara da söz hakkı vermelisiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir gönül ilişkisinde hayaller içinde yaşıyorsunuz, rüyadan hala uyanamadınız. Olmayacak duygularınızın yerine mantığınızı kullansanız sonuçtan hem siz, hem de yakınlarınız mutlu olacak. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçin. Birlikte çalıştığınız kişilerle birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin, ikili diyaloglardan kaçının. Sonradan sıkıntı çekmemek için para konusunda tutumlu olmalısınız. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 05" R
Ay
Yay
06° 15' 52"
Merkür
Koç
16° 01' 29"
Venüs
Koç
26° 24' 17"
Mars
Balık
26° 50' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 23"
Satürn
Balık
16° 14' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 07"
Neptün
Balık
28° 47' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 48"
Lilith
Başak
22° 55' 27"
True Node
Koç
15° 31' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>