İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Belirsizliklere Son Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin sana daha dikkatlice baktığını görebilirsin bugün. Aranızda bir uyuşmazlık yaşandıysa bunu kaldırabilmen de olası. Aşk konusunda yolunda gitmeyen şeyleri çözebileceksin bugün.

İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında, ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi yeterince göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün.

Özelliklekonularında çevrendeki insanlar senin bilgine ve deneyimine güveniyorsa bu konular daha fazla ön plana çıkabilir bugün. Çevrendeki insanlar senin bir işi nasıl yaptığına her zamankinden daha fazla odaklanabilir. Onlara bir şeyler öğretebilirsin.

Kafein tüketimini kontrol altına almak sana kendini iyi hissettirebilir. Özellikle de öğleden sonra tüketilen kahveleri azaltman iyi olabilir. Zira bir saatten sonra bu kahve sende uykusuzluk problemine sebep olabilir. Aman dikkat!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal kurmak kötü bir şey değildir. Hele seninki gibi yapıcı hayallerse. Birçok güzel gerçeklik, en başta insanların hayalleri ile başlamıştır. Zihnini farklı düşünce ve fikirlere açmak için hayal gücünü serbest bırakmalısın bugün.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün hayallerin gerçeklikle yer değiştirdiği mükemmel bir güne adım atıyorsunuz. Bütün olasılıkları düşünerek attığınız her adımın karşılığını alacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin ve mümkün görünmeyen şeylere dahi daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşmayı deneyin.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların ve kararların her zamankinden daha net. Hayatında belirsizliğe sahip konuları bir sonuca vardıracaksın. Gün içerisinde kendini eskileri düşünmekten geri alamayacaksın. Bu düşünce ister istemez senin ilerlemene de engel bir hale gelebilir. Son günlerde artan iştahın, beslenme alışkanlıklarını değiştirebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlarla ve olaylarla yüzleşmeniz gerekebilir. Tepki vermeli, eylemsiz kaldığınız konularda tutumlarınızı değiştirmelisiniz. Günlük yaşantınızı olumsuz yönde etkileyecek kişiler yerine işlerinize odaklanmanızda fayda var.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından alacağınız fikirler gündeminizin değişmesine neden olabilir. Başarılı olmak için hırslı davranabilirsiniz. Günlük hayatınızda plan değişiklikleri yapmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi de etkileyebilir. İlişkilerinizde daha diplomatik davranmanız yararınıza olabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı kişi ve olayların sizi bunalttığını hissedebilir, özgürlüğünüzü tekrar elinize almak için adımlar atabilirsiniz. Kendinizi dinlemeyi seçebilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak kendini güvende hissetmek isteyeceksin. Başkalarının yanında hislerini açmamakta yarar var. Olaylara duygusal tepkiler vermeyip soğukkanlı duruşunu korumak senin için daha iyi olacak. Başkalarının seni yönlendirmesine izin vermemelisin.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenmediğiniz bir kurumdan veya kişiden paranızın kontrolünü dürtüsel olarak geri almak isteyebilirsiniz. Hayran olduğunuz bir otorite figürü size bunu tavsiye etmiş olabilir. Yeni yaklaşımınızın günlük ayrıntılarının nasıl görüneceğini kendinize sorduğunuzdan emin olun. Planınızı denkleme dâhil olmayan birine açıklamak, mantığınızdaki boşlukları görmenize yardımcı olabilir. Sadece açıklamaya çalışmak çok kafa karıştırıcı geliyorsa, muhtemelen bazı şeyleri yeniden düşünmeniz gerekir.

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi özel kılacak ve iyi hissettirecek dostlara ihtiyacınız var. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Gizli bir güç arayışı içindesiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konusunda otoritelerden kaynaklı bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Fikir-inanç çatışmaları yaşanabilir. Yolculuklarda engellerle karşılaşabilirsiniz. Ani haberler gündeminize gelebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğinizle ilişkileriniz açısından güzel bir gün. Olayları fazla sorgulamamayı ve karşılıklı olarak daha esnek davranmayı öğrendiğiniz bu süre içinde ilişkiniz olumlu halini koruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Sağlığınızın iyi olduğu bir gün. Ancak aşırı yorgunluk ve stresten kaçınmaya çalışın

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 42" R
Ay
Yay
09° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 03' 08"
Venüs
Koç
26° 45' 20"
Mars
Balık
27° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 21"
Satürn
Balık
16° 15' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 05"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 47"
Lilith
Başak
22° 57' 20"
True Node
Koç
15° 30' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>