İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düzenini İnşa Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin birisi yoksa eğer bugün yalnızlığın tadını çıkarabilirsin. Keyfine göre hareket etmek ve aşkta biraz daha flörtöz olmak sana iyi gelebilir. Kendini yormadan ve beklentilere girmeden güzel bir gün geçirebilirsin.

İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek. İleriye ertelediğiniz bazı pürüzlerin, şimdilerde çözümlenmesi gerekiyor.

Harcamaları sonradan gözden geçirmen gerekebilir. Bugün bir şeylere tam olarak odaklanman zor olabilir çünkü. En iyisi bir şeyleri kendi haline bırakıp, erteleyebildiğin şeyleri bir başka güne bırakmak olacak. Maddi kararlar almak için acele etmemelisin.

Konfor günün öncelikli kelimesi olabilir senin için. Zihnini de bedenini de rahat ettirmek sana çok iyi gelecek. Daha sağlıklı bir gün için konfora odaklanabilir, bunu artırmaya çalışabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ne kadar rahat bir gün geçirmek istesen de bazı durumlar kendiliğinden şekil alabilir. Beklenmedik şartlar ve durumlar planlarda değişiklik yapmana sebep olabilir. Bu tür konularda kendini sıkmamak ve akışa uymak sana daha iyi gelecek.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Etrafınızdakilere bugün ne istediğinizi bildirirseniz, onu elde etme şansınız her zaman vardır. Elbette, kendin için istediğini almanı engelleyen hiçbir şey yok, öyleyse neden başkalarının onu sana vermesini bekleyesin?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda çözümleyemediğin sorunlarda ailenden yardım isteyebilirsin. Ailenin sana her konuda destek olması sana avantaj gibi gelebilir. Akşamüzeri yakın arkadaşından alacağın bir haber planlarının değişmesine neden olabilir. Kendine yeni bir düzen inşa etmek için alışverişe çıkabilirsin. Yaşam alanınla ilgili değişiklikler gündeminde yer alabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinde yaşadığınız sorunlar karşısında susmayı tercih etmemelisiniz. Kendi kabuğunuza çekilmek yerine uygun bir şekilde hakkınızı aramak mental olarak da iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir işlere başlamak kolay olmayabilir. Mücadele ettiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Kardeşlerinizle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başkaları hakkında dedikodu yapmak için uygun bir gün değil. (Aslında hiçbir gün, böyle bir şey için uygun değil!) Belki de başkalarının ne dediğini duyabilmek için biraz sesi kısmanız gerekiyordur. Bir fırsatını bulup söz kesmek yerine arkanıza yaslanıp sohbetin gidişarını gözlemlemek yerinde olacaktır. Enerjinizi iç dünyanıza yönlendirin ve sessizce oturun. Bu zamanı meditasyon yapmak ve düşünmek için değerlendirin.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar geriye dönüp son zamanlarda eyleme geçirdiğiniz bazı planları ve alt yapıları gözden geçirmek için mükemmel bir fırsatınız var. İki düşünün, bir söyleyin. Planlarınızı gözden geçirmek ve yapınızın sağlam olduğundan emin olmak için çok önemli bir zaman dilimindesiniz. Vardığınız yere kadar olan kısımdan herhangi bir şüphe duyuyorsanız, güvendiğiniz bir kişinin uzmanlığına danışmanızda fayda var. Zira yeni bir planla sil baştan başlamanız gerekebilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutin görevler için belirli bir protokolü takip etmek şu anda çok önemli görünebilir. Bunun işi halletmek için gerçekten en etkili teknik olup olmadığını veya bazı gereksiz karmaşıklık katmanlarının ortaya çıkıp çıkmadığını merak edebilirsiniz. Küçük şeyler üzerinde aşırı kontrol uygulamak, öngörülemeyen durumlarla ilgili hissettiğiniz korkuyu telafi etmeye hizmet edebilir. Başkalarını zorlamadığınız sürece, rutinlerinizden şüphe etmenize gerek yok.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için, bugün inatçı fakat aktif bir gününüzdesiniz. Müdahaleci yönlerinizi kullanmalısınız; yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmek zorundasınız. Çevrenizi kırıyorsunuz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinizi çok iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Kariyer hayatınızda hayallerinizin gerçeğe dönüştürecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili yanlış karar alabilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şansınızı fazla zorlamanın hiçbir faydası yok, olacak olur! Siz özel hayatınızla ilgili yapmanız gereken her şeyi yaptınız, her yaklaşımı gösterdiniz. Şimdi sabırla neticeyi bekleyin. Bir bekleyiş boşuna olmayacak! İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kararsız olmanız sonuca varmanızı geciktirebilir. Her şeyi sezgilerinizle değerlendirme eğilimine kapılmayın. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 29" R
Ay
Akrep
20° 12' 33" R
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
24° 49' 47"
Mars
Balık
25° 51' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 38"
Satürn
Balık
16° 07' 16"
Uranüs
Boğa
22° 03' 48"
Neptün
Balık
28° 45' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 24"
Lilith
Başak
22° 46' 56"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>