İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Heyecanlı ve Duygusalsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Yeni bir ortama girmek yeni bir ilişki için atacağın ilk adım olacak. Sosyalleşmeye devam ettikçe farklı insanlarla tanışıp kendini yanında rahat hissedeceğin insanla tanışma ihtimalin artacak. Girişken davranmaya devam etmekte yarar var.

İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya da haklı olarak cesaret edemiyorsunuz. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz.

Gün boyunca çok farklı insanlarla muhatap olabilirsin. Hepsiyle ayrı şekilde konuşup anlaşman gerekecek. İşinin düzgün ilerlemesi için herkesle ayrı ayrı anlaşmaya çalışmak senin için zor olsa da yapman gereken bir şey olabilir.

Dikkatinin kolayca dağılmasına izin vermemelisin. Sessiz ortamlarda bulunmaya çalışmak düşüncelerini daha iyi dinlemene yardımcı olacak. Bol su içmeyi ihmal etmemek ve öğün atlamamak ihtiyaç duyduğun enerjiyi toparlamana yardım edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sana söylenen şeyleri gereksiz yere ciddiye almamalısın. Her şeye de çabucak inanmaman gerekecek. Gerçekleri kendi gözünle görmek ve onaylamak sana büyük yarar sağlayacak. Araştırmacı olmakta yarar var.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yılın başlarında verdiğiniz bir karar hakkında tekrar düşünmeniz gerekebilir. O zamanlar yapılacak doğru şey gibi görünüyordu ama şimdi ortaklara ve meslektaşlarınıza verdiğiniz sözlerin bazılarının çok iyimser olduğu açık.

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak istesen de gün senin için erken başlayacak. Sabahın erken saatlerinde heyecanlı ve duygusal olabilirsin. Nedenini tam olarak kestiremediğin bu duyguyu zamana bırakmaya ne dersin? İş hayatının ve ülke gündeminin yoğunluğunda kendini ihmal ettiğini fark etmesen de çevrendeki insanların tepkilerinden bunu anlayacaksın.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz imkanlar var. Arkadaşlar, gruplar ve sosyal çalışmalar içinde daha aktif olabilirsiniz. Ancak fikirlerde abartı da mümkün.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde karşılaştığınız bazı ilginç olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlamanıza neden olacak.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi ikizler burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık tavsiyeleri şu anda arkadaşlıklarınızla pek uyuşmayabilir. Başkalarının fiziksel şikayetlerine çözüm önermeye çalışırken ne kadar iyi niyetli olursanız olun, birilerinin gücenmesi muhtemeldir. Belki de gerçekten işinize yarayan yöntemlerle ilgili bazı zorlayıcı deneyimler yaşadınız ve herkesin aynı avantajlardan yararlanmasını istiyorsunuz. Şu anda mesajınızı iletmede daha az doğrudan bir yaklaşımın daha etkili olabileceğini unutmayın.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin düşük olması, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız sizi olumsuz bir şekilde etkiliyor.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilir. Aktif ve atak bir gündesiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat ya da hukuk alanlarında önemli destekler alabilirsiniz. Kalıcı kararlar alabilirsiniz. İletişimde insanlar sizi yanlış anlayabilir, daha sakin olmalısınız. Ayrıca immün sisteminiz zayıflayabilir, dikkatli olmalısınız. Spora başlamak size çok iyi gelecektir.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşka doğru yelken açıyorsunuz. Artık zamanı da gelmişti. İşinizle ilgili yeni atılımlar yapmak istemeniz son derece doğal. Çünkü bulunduğunuz şartlardan sıkıldınız ve daha fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Beklentilerinize mola vermekte fayda var. Planlarınızı iyi yapın ve yatırımlarınızı kısa vadeli yapmaya çalışın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 01"
Ay
Akrep
12° 51' 15"
Merkür
Koç
25° 59' 25"
Venüs
Balık
20° 26' 46"
Mars
Balık
04° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 46"
Satürn
Balık
13° 11' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 06"
Neptün
Balık
27° 46' 25"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 19"
Lilith
Başak
19° 41' 32"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>