İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Stresten Kurtuluyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Girdiğin ortamlarda insanların dikkatini çektiğini görebilirsin. Kendine olan güvenini tazelemek için daha istekli olmalısın. Etrafında gördüğün ilgi sana bu konuda büyük yardım sağlayacak.

Bir yetkilinin yetersizliğinin, boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir.

Verdiğin emeklerin karşılığını almak seni mutlu edebilir. Eline geçecek paralar ile hayalini kurduğun şeylere ulaşmak senin için daha mümkün olacak. Daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam etmelisin.

Hayata karşı olumlu kalmaya daha çok özen göstermelisin. Kendini rahat hissedeceğin ortamlarda bulunmak senin için önemli olacak. Ruh halinin ve moralinin yüksek olması vereceğin kararların da sağlıklı olmasını sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularını kontrol etmeye çalışırken daha dikkatli olmalısın. Çevrende gelişen olaylara vereceğin tepkilerin duygularını kötü etkilememesi için daha dikkatli olmalısın. Mantıklı düşünmeye her zaman daha çok önem vermelisin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının ne dediği konusunda hassas olmak sana göre değil ama şu anda biraz alıngan görünüyorsun. Aklına koyduğunda iyi bir oyuncu olabilirsin, bu yüzden onların fikirlerini umursamıyormuş gibi davran. Hatta kendinizi kandırabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte edindiğin sertifikaların, eğitimlerin meyvelerini almaya başlayabilirsin. Eğer çalışmayan bir İkizler burcuysan,başvurularınla ilgili geri dönüş alabilirsin. Ekonomik açıdan rahatlarken, beklemenin verdiği stresten de kurtulacaksın. Bilgisayar üzerinden halletmen gereken işlerin uzun sürmesi baş ağrılarının artmasına neden olabilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görüşmeler yapabilir, kendinizi daha ileriye götürecek yeni arayışlara girebilirsiniz. Rahat ve pratik yanınız size avantaj sağlayabilir. Belli bir alana takılıp kalmak yerine uzun vadeli işler ve yeni yerler görmek isteyebilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konular büyük ölçüde gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış ve kısıtlanmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyaç sahipleri ya da güvenilir derneklere yapacağınız bağışlar sizlere çok iyi gelecek. İyilik yaptıkça iyilik bulacağınızı da hep aklınızda tutmanız gerekiyor.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler denemekten çekinmemelisin. Hayatın her alanında senin için farklı ve yeni olanı tercih etmek bakış açının değişmesini sağlayacak. Bu sayede olaylara farklı açılardan bakma imkanın olacak. Bu olayın seni geliştirmesine izin vermelisin.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda diyetinizde veya yaşam tarzınızda yaptığınız bazı değişiklikler konusunda kendinizi iyi hissediyor olabilirsiniz. Ne yazık ki, bu haberi arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz gibi gitmeyebilir, muhtemelen istemeden başka birinin güvensizliklerini tetikleyeceksiniz. Kimsenin sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermek yerine, kendinizi daha da etkili hale getirmenin yollarını araştırmaya odaklanın! Sonuçta, ayrıntıları iyileştirmek için her zaman yer vardır.

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Çevrenizin, sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyer hayatınızda terfi etmenize sebep olabilir. Sadece kararsızlıklara dikkat etmelisiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda canlanma var. Eski beraberliğinizi unutmadınız fakat bugün bir tanıştırılma olayında her şey değişecek. İş alanında yeni pozisyonlar ve iyi bir kariyerle ilgili karşınıza fırsatlar çıkacak. Değişen koşullara ayak uydurmanız gerekiyor. Kendinizi rutin düzenden kurtaracak yeni gelişmelere sırtınızı dönmeyin. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeniz gerekiyor. Bedeninizi güçlendirmek için vitamin desteği alabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 13" R
Ay
Başak
14° 11' 40"
Merkür
Koç
17° 20' 33"
Venüs
Koç
18° 03' 26"
Mars
Balık
21° 36' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 49"
Satürn
Balık
15° 35' 38"
Uranüs
Boğa
21° 45' 29"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 18"
Lilith
Başak
22° 10' 23"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>