İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Detaycısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle aranıza duygusal mesafeler girdiğini düşünebilirsin bugün. Ancak bu bir yanılsama olabilir. Gün içerisinde akmayan bir enerji olabilir ve bunu aşka yansıtmak bir şeyleri yanlış anlamana sebep olabilir. O yüzden dikkatli olman gerekecek.

İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdaki yenidüşüncesini azaltabilir. Sorunlarınızı daha da paylaşmanızda yarar var. Kısa vadede koşullarınızda ciddi bir değişiklik görünmüyor.

İş konularında daha fazla kafa yorabilirsin bugün. Bir işi sonucuna vardırmak için ekstra çaba da gösterebilirsin. Ancak bir şeylerin tıkandığını hissettiğin anda o tıkanıklığı zorlamaya değil de kendi hayatına odaklanman daha iyi olabilir.

Bir işi halletmek için kendini hırpalamaman gerekecek bugün. O işe odaklanmak ve bir şeylerin yoluna girmesini sağlamak için kendi sağlığından olman gerekmez. Bugün bu aradaki dengeyi iyi tutturman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evindeki eşyaların doğru çalıştığına emin olman gerekebilir. Ufak tefek ev gereçleri arızalanmaları görmen olası zira. Evinde her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak tamamen sana düşebilir. Temkinli olmakta fayda var.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

En iyi ihtimalle mütevazı bir dönüş için çok zamanınızı alacağını bildiğiniz bir şeyle mi uğraşıyorsunuz yoksa çöpe atıp yeni bir şeye mi başlıyorsunuz? Diğer insanlar endişeleniyorsa, bu hiç akıllıca değil: bunu halletmelisin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde çevrendeki insanların yaşadığı belirsizlikler senin de kafanı karıştırmaya başlayabilir. Olayları akışına bırakmak bugünlerde önceliğin olacak. Gerçekçi tavrınla olayların en ince ayrıntısına kadar ineceksin. Sanma ki senin tertipli yanından sitem edenler olmayacak. Gökyüzü, aldırmayacağını haykırıyor adeta.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda liderlik vasfını taşıyan, otorite figürü olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler üzerinde hissettiğiniz baskıyı azaltmanın yollarını bulmanızı sağlayacaktır. Tutkunuzu ve isteğiniziyapma becerilerinize yansıtmanızda fayda var.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak, kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgilenme arzunuz bugün daha da artabilir. Elde olmayan nedenlerden dolayı başınıza gelen olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerin sonuçlarını beklemek sizi yorabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün birinin size sınır çizdiğini, aranıza bir duvar ördüğünü hissedebilirsiniz. Bu durum karşısında paniğe kapılmanıza veya tamamen pes etmenize gerek yok çünkü biliyorsunuz ki her duvarda bir giriş kapısı vardır. O kişinin girmenize izin vermesini bekleyin. Biraz sabır…

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların seninle daha az konuşması canını sıkmamalı. Sorun seninle ilgili olmayabilir. Kendi hayatlarıyla ilgili sorunlar yaşamaları mümkün. Onlara yardımcı olmak için daha istekli olmakta fayda var.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biriyle bir şeyler paylaşmak kolay olmayacak ama muhtemelen yine de yapmanız istenecek. Şimdi, yakın arkadaşınızı veya diğer önemli kişiyi takip etmeye çalışan, izniniz olmadan bağlantılarınızdan bir parça almaya çalışan biri hayatınıza girebilir. Her durumda, güçlü duygular hissetmeden önemli bir şeyinizi vermek muhtemelen zordur, bu yüzden kendinizi nasıl idare ettiğinize dikkat edin. İnsanların tüm hissettiklerinizi bilmesine gerek yok.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bireysel romantizm yerine, arkadaşlarınızla birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Psişik yetenekleriniz bugün top noktada ve onları daha da geliştirmeye eğilimli hissediyorsunuz. Neden bir New Age kitapçısıyla uğramıyorsunuz ve bazı okuma materyalleri almıyorsunuz? Ya da, benzer düşünen bireylerden oluşan bir gruba katılın ve birbirinizden bir şeyler öğrenin. Bugün muhtemelen geçmişteki biri size bir mesaj göndermeye çalışırken telepatik iletişimi deneyimlemeniz mümkündür. Dikkatle dinleyin, önemli olabilir.Eski sevgilim geri dönecek mi?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Basit sorunların büyümesini ve ilişkinizi etkilemesini istemiyorsanız onları küçükken çözmeye çalışmalısınız. İlişkinize eğlence ve tat getirmeye çalışın. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşam üstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler keyfinizi kaçırabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 16" R
Ay
Akrep
16° 45' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 35"
Venüs
Koç
24° 29' 15"
Mars
Balık
25° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 05' 42"
Uranüs
Boğa
22° 02' 52"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 27"
Lilith
Başak
22° 45' 05"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>