İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Radikal Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki için şartlar istediğin duruma gelebilir. Bir düre önce tanıştığın bir insanla daha çok konuşmak aranızda romantik bir yakınlaşma gerçekleşmesini sağlayabilir. Anın tadını çıkarmayı ihmal etmemelisin.

Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek.

Yeni yatırım yöntemleri hakkında daha çok şey öğrenmek için istekli olabilirsin. Öğrenmeye açık olmak karşına çıkan imkanları doğru değerlendirmene yardımcı olacak. Arkadaşlarının tecrübelerinden faydalanmayı ihmal etmemelisin.

Sessiz bir ortamda zaman geçirmek için fırsat yaratmaya önem göstermelisin. Sessizlik içinde huzura erişmek senin için mümkün olacak. Bu sayede de mutlu olacaksın. Gün boyu hafif yiyecekler tercih etmek rahat etmen için önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak sana keyif verecek. Çok çeşitli meslek grupları ile görüşmeler yapıp senin için en uygun ortamı bulmak mümkün olacak. Karşına çıkan insanlardan yeni şeyler öğrenmeye devam etmelisin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arzulara veda edin ve verdiğiniz her kararın gerçeğe dayandığından emin olun. Elbette hayal edebilirsiniz, ancak hayalleriniz, yaratıcılık ve sıkı çalışma ile tek başınıza gerçeğe dönüşme gücüne sahip olduğunuz türden olmalıdır.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mücadeleci ve değişken ruhun ön plana çıkıp, seni radikal kararlar almaya zorlayacak. Dikkat etmen gereken konular gündeme gelip, hayata karşı planlarını değiştirebilirsin. Kendini maddi anlamda rahatlatmak için maddi sorunlarına yönelecek ve üzerine kafa yoracaksın. Şartlar ve senin için önem taşıyan kişiler son günlerde seni belli konularda kendinle yüzleşmeye itiyor olabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş koşullarınızı ve ortamınızı yenilemeniz gerekebilir. Eski alışkanlıklardan kurtulmak hem zamanı hem de işinizi daha iyi yönetmenizi sağlayacaktır. Yeni bir düzen kurmak, sorumluluklarınıza göre hareket etmek size maddi ve manevi getiriler sunabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak ve sohbetler açısından destekleniyorsunuz. Aynı zamanda gelecek yönünde plan yapmak da mümkün.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kaygılanmayıp elinizdekini görüp şükür etmek için uygun bir gün. Onları kaybetmekten korkmak yerine tadını çıkarmanızda fayda var.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda yoğun bir gün geçirebilirsin. Bu yoğun ortamın seni sıkmasına izin vermemelisin. Mümkün olduğunca dikkatini dağıtmaya özen göstermelisin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek senin için iyi olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görevlerinizin akışında kendinizi kaybetmek, işinizi bugün farklı bir seviyede yapmanıza neden olabilir. O derin seviyede meşgul olurken, bazı şeylerin nasıl daha iyi yapılabileceğini de görebilirsiniz. Bu, bu iç görüleri patronunuz gibi güçlü biriyle paylaşmak için iyi bir fırsat. Büyük fikriniz için onlarla birlikte çalışmanız gerekebilir, ancak belki de olumlu değişim nihayetinde kendi ödülünüzü yaratabilir. Egonuzu ne zaman yoldan uzak tutacağınızı bilin!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızla ilgili hareketlenme söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Bugün tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. Egonuzun yüksek olduğu bir gün.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilir. Aktif ve atak bir gündesiniz. İletişimde insanlar sizi yanlış anlayabilir, daha sakin olmalısınız. Ayrıca immün sisteminiz zayıflayabilir, dikkatli olmalısınız. Spora başlamak size çok iyi gelecektir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz, ama yanılıyorsunuz. Karamsar duyguların sizi ele geçirmesine izin vermeyin. İş konusunda da üstlendiğiniz projeleri zamanında teslim etmekte zorlanmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olun. Taksitlerinizi ödemekte zorlanabilirsiniz. Genel gerginliğiniz, uykusuzluğa yol açıyor. Eğer midenizde herhangi bir rahatsızlık varsa fazla stres altında kalmamaya çalışın

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 55' 42" R
Ay
Terazi
29° 39' 59" R
Merkür
Koç
16° 08' 10"
Venüs
Koç
22° 46' 00"
Mars
Balık
24° 33' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 26"
Satürn
Balık
15° 57' 48"
Uranüs
Boğa
21° 58' 10"
Neptün
Balık
28° 41' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 37"
Lilith
Başak
22° 35' 48"
True Node
Koç
15° 38' 46"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>