İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelerini Tartıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Yeni insanlarla tanışmaktan çekinmemelisin. Bu sayede başkalarının dikkatini çekerek duygusal anlamda yeni yakınlaşmaların da önünü açmış olacaksın. Seçeneklerini artırmak için daha istekli olmakta yarar var.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Sosyal çevrenin değişmesiyle beraber yeniimkanları yaratmaya başlayabilirsin. Bu imkanlar sayesinde çok farklı gelir kaynaklarına erişmek ileride çok rahat etmeni sağlayacak.

Hayatına daha çok hareket katmak için istekli olmalısın. Kapalı ortamda daha az zaman geçirmek ister istemez daha hareketli olmana yardımcı olacak. Eline geçecek her fırsatı egzersiz olarak değerlendirmekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Moralini bozan ne varsa uzaklaşmak için uygun zamanı bulacaksın. Kendine daha çok zaman ayırıp işlerini geliştirmek için dahi zaman yaratman mümkün olacak. Ailenle zaman geçirip anın tadını çıkarmayı ihmal etmemelisin.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendiniz için yaptığınızdan çok daha fazlasını başkaları için yapıyor gibisiniz ve bu değişmek zorunda. Önümüzdeki 24 saat içinde hem kişisel hem de profesyonel ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koyun. Sizi kullananlara bir mesaj gönderecektir.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuralları artık kendin koymak isteyeceksin. İşlerin konusunda bildiğini okumaya niyetlisin. Belki de düzene girmenin tam zamanı. İşle alakalı bağlantıların ve yılmaman seni yeniden küllerimden doğuyorum psikolojisine çekecektir. İlişkilerinde tahammülünün azaldığını ve rest çekme noktasına geldiğini hissedebilirsin. Soluklanmak ve durup düşünmek isteyeceksin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili bazı kararlarınız yeniden gündeme gelebilir. Kaçırdığınız fırsatlar ya da yarım kalan projeleriniz varsa şimdi tamamlıyorsunuz. Bu da size bugün çalışma ortamınızda gerçekleştireceğiniz konuşmaların ne kadar önemli olduğunu hatırlatacaktır.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca çalışma arkadaşlarınıza karşı aşırı sabırsız olabilirsiniz. Tepkilerinizi göstermekten kaçınmayacağınız bir gündesiniz. Gün içinde tutkularınızın esiri olabilirsiniz. Ani gelişen tartışmalara karşı kendinizi kollamanız gerekebilir. Üstlerinizle ilgili konularda daha sakin olmaya çalışın. Aşk hayatınızda fevri tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyaç sahipleri ya da güvenilir derneklere yapacağınız bağışlar sizlere çok iyi gelecek. İyilik yaptıkça iyilik bulacağınızı da hep aklınızda tutmanız gerekiyor.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle daha fazla zaman geçirmek için istekli olmalısın. Onlarla bir arada olmak aile içi bağların güçlenmesini sağlayacak. Birbirinizin yardımına koşmak olası sorunları daha kolay atlatmanızı sağlayacak.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir sağlık sorununun temeline inmek sizin için çok önemli olabilir. Şimdiki ana nasıl geldiğinizi anlamak için kesinlikle olayların sırasını mantıklı bir şekilde düşünmeniz gerekecek. Bununla birlikte, belki de konuyla ilgili tüm düşünceleriniz size gerçekten yardımcı olmuyor. Önemli içgörüler getiren bağlantılar teknik olarak sizin görüş alanınızda olabilir, ancak muhtemelen varsayımlarınız veya diğer önyargılı fikirleriniz tarafından gizlenirler. İlginç bir kokunun peşinden gittiği yere kadar gitmekten korkmayın!

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yararlanın. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyer hayatınızda terfi etmenize sebep olabilir. Finans, okültizm konularında güçlü destekler ve kararlar alabilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizde ve ilişki anlayışınızda meydana gelen değişimleri fark edebilir, partnerinizle ilişkinizi farklılaştırabilirsiniz. İçinizden yükselenleri onunla paylaşmayı deneyin. İş arkadaşlarınızla iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onları eleştirmemeye gayret edin. Siz değişiyorsunuz ve onlar sizi anlamakta güçlük çekiyorlar. Maddi bakımdan kısmetiniz ayağınıza kadar gelecek, çok şanslı bir devreye girdiniz. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 54" R
Ay
Akrep
26° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 28' 18"
Mars
Balık
26° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 52"
Satürn
Balık
16° 10' 10"
Uranüs
Boğa
22° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 46' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 12"
Lilith
Başak
22° 50' 24"
True Node
Koç
15° 34' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>