İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sürprizlere Hazır Ol! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Yeni ortamlarda bulunmaya devam ederek yeni insanlarla tanışmak, romantik ilişkilerdeki şansını artırmaya yardım edebilir. Yeni insanlarla tanışmak için daha istekli olmalısın. Gerçek aşkın ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin.

Bugünhayatınızda bazı sorunları çözmek size huzur getirdi. Kendinizle barışık olduğunuz zamanlar sinirlerinize de hakim oluyorsunuz. İşinize istikrarlı yaklaşımlarınız işlerinizi zamanında tamamlamanıza neden oluyor.

İşlerin düşündüğün gibi hızlı ilerlememesi canını sıkmasın. Yavaş ama kendinden emin şekilde ilerlemek, ister istemez daha başarılı olmanı sağlayabilir. Emeklerinin karşılığını alacağını bilerek çalışmaya devam etmelisin.

Gün boyunca enerjik olduğunu hissedeceksin. Hareketli kalmaya devam etmelisin. Kapalı ortamlardan çok açık havada zaman geçirmek daha yararlı olacak. Fırsat buldukça uzun yürüyüşler yapmak yenilenmene yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle beraber daha iyi zaman geçirmek için istekli olabilirsin. Aile ilişkilerinin güçlenmesi herkes için iyi olacak. Bu amaçla yeni aktiviteler planlamak herkesin yararına olabilir. Paylaştıklarınız arttıkça günün o kadar güzel geçecek.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sizin için harika bir gün olacak. Kemerlerinizi bağlayın ve hayallerinize doğru yola çıkmaya hazırlanın. Çünkü kalıpları ve kuralları yıkan tavrınız sayesinde birçok sorunun üstesinden geleceksiniz. Hayallerinize ulaşmak için artık somut ve kararlı adımlar atmanın tam zamanı!

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün bir kısmı senin için heyecanlı ve gergin geçebilir. Yaptığın gözlemlerle, bu durumun sadece sana has olmadığını anlayacaksın. Olumsuz düşüncelerinden kurtulmak adına, samimiyetine inandığın arkadaşınla buluşarak, ona içini dökebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Gereksiz uzayan, boyunuzu aşan konularla ilgilenmekten asıl ihtiyaçlarınıza yönelememiş olabilirsiniz. Hakkınızı savunmak, kendiniz için bir şeyler yapmak isterken aşırı ve fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Ödemelerde sıkışıklık yaşamanız söz konusu olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar tarafından engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Akşama doğru kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin istek ve tavırları sessiz kalma isteğinizi arttırabilir. Bu durumdan uzaklaşmak adına ne istediğinizi bilmek ve sade bir dille ifade etmek önemli.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi sunabileceğiniz değerli bir şeyiniz olduğunu kanıtlamaya çalışırken bulabilirsiniz, bu konuyu enine boyuna düşünseniz daha iyi edersiniz. Şansınıza doğuştan arkadaş canlısı birisisiniz ve neredeyse herkesle iyi geçiniyorsunuz. Bu durum sizin için bir güç olabilir, zaten bir kalabalık yaratmak için elinizde gereken şey varmış. Kendin olmak hakkında biraz düşünün ve bir şeylerin parçası olmaya çalışmayın. İşe diğerlerine göstermeye değecek yeteneklerine bakarak başlayın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni arkadaşlar edinmek için çok uygun ve macera arayışınız şüphesiz buna bağlı! Her zamanki kendinden emin benliğiniz olacaksınız, ancak diğerleri enerjinize normalden daha fazla cevap verecek gibi görünecek. Küçük bir partiye katılabiliyorsanız, sizi daha sonraki bir tarihte ziyaret etmeye davet eden uzakta yaşayan biriyle tanışabilirsiniz. Seyahat için harika bir fırsat!

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zorlayıcı koşullarınızı, kişisel isteklerinizle harmanlayarak ifade edeceksiniz. Uzun süredir problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. Bugün, iletişim konusunda performansınız güzel.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün pek çok aile üyesiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Partiler, kutlamalar ve her tür toplantı için muhteşem bir gün. Kuzenlerinizi, kardeşlerinizi ve geniş ailenizi bir araya toplayan bir parti verin. Bir süredir görüşmediyseniz, ailedeki son haberleri öğrenin. Minik yeğenleriniz ve kuzenlerinizle oyun oynayın çünkü zaman su gibi akacak ve büyüyüverecekler! Akrabalarınızla yaşadığınız tüm güzel olaylara odaklanın.Maddi durumum nasıl olacak?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman, zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bugün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz.

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 26' 12" R
Ay
Yay
01° 31' 00"
Merkür
Koç
15° 59' 55"
Venüs
Koç
25° 56' 33"
Mars
Balık
26° 33' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 10"
Satürn
Balık
16° 12' 17"
Uranüs
Boğa
22° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 46' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 31"
Lilith
Başak
22° 52' 57"
True Node
Koç
15° 33' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>