İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geçmişi Geride Bırakıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün aşk ile alakalı düşünceler ve gerçekler pek uyuşmayabilir. Kafanda kurduğun konular gerçekle bütünleşmeyebilir. O yüzden gerçeklere göre hareket etmeye ve beklentilerini gözden geçirmeye dikkat etmen gerekecek.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Eğer birgörüşmesine gideceksen bugün, büyük beklentiler içerisinde olmaman en iyisi. Zira çevrendeki insanlar her nedense sana düşmanca yaklaşabilir. Birilerini memnun etmek için eğilip bükülmemek en iyisi.

Stres seni biraz yorabilir. En iyisi bu stresle nasıl başa çıktığına odaklanmak. Eğer müzik dinlemek sana bu konuda iyi geliyorsa buna odaklanabilirsin. Eğer açık hava yürüyüşleri sana iyi geliyorsa buna zaman yaratabilirsin. Kendini iyi hissetmek öncelikli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendine endişe ettiğin konuların gerçeklik payı olmadığını görmen gerekecek. Hedeflerinin uzun vadede ve kısa vadede çakışmadığını görmen gerekecek. Dikkatlice detaylara odaklanmak seni daha büyük şeylere odaklanmaktan alıkoymaz. Bugün bu konularda kendi emeklerine güvenmen gerekecek.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,ve kariyer anlamında sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle yeni bir projeye ya da göreve başladıysanız mutlaka ‘B' planınızı hazırlamalısınız. Ayrıntıların sizi küresel bir vizyona sahip olmaktan alıkoyduğunu düşünme eğilimindesiniz, ancak bu doğru değil. Uzun vadeli bakış açısı ile kısa vadeli ihtiyaçlar arasında bir çelişki olmadığını fark edeceksiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysanyerinde çalışanlarınla önemli bir toplantı yapabilirsin. Bu toplantı yeni yapacağın yatırımlarla ilgili belirleyici olacak. Bugün toprak burcunda yılın son tutulması yaşanacak. Seyahate çıkmak, kafanı toparlamak ve yalnız kalmak isteyeceksin. Geçmişten gelen her ne varsa geride bırakmanın yollarını arayacaksın.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde pek çok konu birikebilir. Bunların yükünü doğru taşımak için kendi kapasitenizin farkında olmalısınız. Hakkınızı savunmak, destek istemek, bazı doğruları gündeme getirmek isteyebilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin kontrolünüzün dışında kalan konulardan dolayı kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Akademik konularda gelişmeler olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Liderlik özellikleriniz ön plana çıkabilir. İş ya da aile hayatınız olsun, organizasyonları sizin yapmanız istenebilir ya da fikrinizi alarak hareket etmek isteyebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uğraşmak istediğin konuların sana büyük görünmesi seni korkutmamalı. Kararlı duruşunu koruyup gelişimden yana olmak senin için daha iyi olacak. İstikrarlı olmak, karşındaki engel ne olursa olsun sonunda başarıya ulaşmanı sağlayacak.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ağınızdaki kişiler şu anda aşırı alıngan görünebilir ve gergin bir atmosfer yaratabilir. Onlara ne kadar sempati duysanız da, hiçbir şeyi doğru yapamıyormuş gibi hissetmek sizi rahatsız edebilir. Sorumluluklarınızın sınırlarını düşünmeye çalışın. Belki de sizin suçunuz olmayan şeyler için biraz suçluluk duyuyorsunuz. Yalnızca kendi görevlerinizle ilgilenirken daha az hayal kırıklığı yaşamanız muhtemeldir, bu nedenle kontrol edebileceğiniz şeylere odaklanın.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolları kapsayan haberlerin sizin isteklerinizin doğrultusunda ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Kardeşleriniz ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızlabirliği yapmanız sizi olumlu kılacaktır.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; hastane ve sağlık konuları gündeme gelebilir. Psikolojik olarak zayıf düşebilirsiniz. Bu dönemde hem mental sağlığınıza hem de fiziksel rahatsızlıklarınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gizli düşmanlar, çalışma arkadaşlarınızla sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca fiziksel değişim yapabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında sorunlar gerçekleşebilir. İş hayatınız ise sizin çıkış alanınız, işinize yönelmenizi tavsiye ediyorum. Kendinizi kariyerinizde ve işinizde geliştirmek için bu süreçler fırsattır.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönül işlerinizi arap saçına çevirmek için fırsat kollayan biri var, onun kıskançlığından kendinizi koruyun. Sırlarınızı daha iyi muhafaza edin. İşinizi giderek daha çok seviyorsunuz. Başlangıçta gözünüz hep dışarıdaydı, şimdi bir yere kıpırdamaya niyetiniz yok. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün. Bazı durumlarda aşırı hiddetleniyor ve baş ağrısı çekebiliyorsunuz. Kontrollü olmaya çalışın.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 31" R
Ay
Yay
06° 47' 38"
Merkür
Koç
16° 01' 42"
Venüs
Koç
26° 27' 22"
Mars
Balık
26° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 58"
Satürn
Balık
16° 14' 36"
Uranüs
Boğa
22° 08' 15"
Neptün
Balık
28° 47' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 57"
Lilith
Başak
22° 55' 43"
True Node
Koç
15° 31' 43"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>